Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
;oniqa wrote:Emilka WSK wrote:;oniqa wrote:Iwka wrote:;oniqa wrote:hej dziewczyny mam pytanie czy któraś brała tabletki http://allegro.pl/oeparol-olej-z-wiesiolka-60kaps-omega-6-piekno-wzm-i3200295157.html są dobre?? pomogły którejś
Niestety ja Ci nie pomogę. Widzę że mało nas dzisiaj na forach...może później jeszcze raz sie przypomnij
chyba tak zrobie
Ja je kupiłam wlaśnie i następny cykl zaczne brać, nie dość że ponoć od razu poprawia śluz (a u mnie z nim różnie) to jeszcze masa plusow dla zdrowia, cery itp opinie w internecie mówią o licznych fasolkach
Emilka namówiłas mnie jutro kupuje i zaczynam brać w szczególności dla lepszego samopoczucia
u mnie olej z wiesiołka poprawił sluz , dodatkowo piję siemie lniane , śluzu dużo jak nigdy dotąd i to taki rozciągliwy , więc polecam
Życzę Fasolinek :*;oniqa lubi tę wiadomość
-
juicca wrote:;oniqa wrote:Emilka WSK wrote:;oniqa wrote:Iwka wrote:;oniqa wrote:hej dziewczyny mam pytanie czy któraś brała tabletki http://allegro.pl/oeparol-olej-z-wiesiolka-60kaps-omega-6-piekno-wzm-i3200295157.html są dobre?? pomogły którejś
Niestety ja Ci nie pomogę. Widzę że mało nas dzisiaj na forach...może później jeszcze raz sie przypomnij
chyba tak zrobie
Ja je kupiłam wlaśnie i następny cykl zaczne brać, nie dość że ponoć od razu poprawia śluz (a u mnie z nim różnie) to jeszcze masa plusow dla zdrowia, cery itp opinie w internecie mówią o licznych fasolkach
Emilka namówiłas mnie jutro kupuje i zaczynam brać w szczególności dla lepszego samopoczucia
u mnie olej z wiesiołka poprawił sluz , dodatkowo piję siemie lniane , śluzu dużo jak nigdy dotąd i to taki rozciągliwy , więc polecam
Życzę Fasolinek :*
wzajemnie kochana -
Hej dziewczynki właśnie wróciłam z M z rowerów - padam na twarz od 14 jeździliśmy nóg i tyłka nie czuje.
juicca a ten olej z wiesiołka i siemię lniane to normalnie w aptece się kupuje?samira lubi tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:kochane mam pytanie co jest dobre na mndłości ale takie konkretne zjadłam dzisiaj małże i wymiotuje dalej niż widzę a jak tego nie robię to non stop o tym myśle (sorrki za obrzydliwy temat) ale czyję się fatalnie
mnie pomaga odgazowana cola lub pepsi, nawet lekarze w szpitalach po cichu polecają. Małymi łykami ale częstoIwka, Gośśśka, Emilka WSK lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyGośśśka wrote:kochane mam pytanie co jest dobre na mndłości ale takie konkretne zjadłam dzisiaj małże i wymiotuje dalej niż widzę a jak tego nie robię to non stop o tym myśle (sorrki za obrzydliwy temat) ale czyję się fatalnie
gośśśka ty coś pisałaś ze betę robisz tak bo test był pozytywny,czyli nie radze w ciąży jeść wogóle owoców morza bo można się nieźle struć jak są nie świeże jest ryzyko silnego zatrucia a to się na dzidzi może odbić i na tobie...na tego rodzaju jedzenie wogóle trzeba uważać a może po prostu ich nie tolerujesz ... -
Patii22 wrote:Gośśśka wrote:kochane mam pytanie co jest dobre na mndłości ale takie konkretne zjadłam dzisiaj małże i wymiotuje dalej niż widzę a jak tego nie robię to non stop o tym myśle (sorrki za obrzydliwy temat) ale czyję się fatalnie
mnie pomaga odgazowana cola lub pepsi, nawet lekarze w szpitalach po cichu polecają. Małymi łykami ale często
dzięki mąż mi pójdzie bo ja nie jestem w sanie ale się załatwiłam na własne życzenie masakrasamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Hej dziewczynki właśnie wróciłam z M z rowerów - padam na twarz od 14 jeździliśmy nóg i tyłka nie czuje.
juicca a ten olej z wiesiołka i siemię lniane to normalnie w aptece się kupuje?
może ja odpisze olej z wiesiołka w kapsułkach można kopić w aptece,w sklepach zielarskich i na allegro a siemię w ziarenkach nawet w sklepach spożywczych i w wyżej wymienionych miejscach ale częściej mielone siemię lniane - które uważam lepsze bo tylko się zalewa gorąca woda,miesza i nie trzeba gotować jak siemię w ziarenkach a jest odtłuszczone i lżej strawne dla żołądka a działanie takie samo ...
wiesiołek tylko do owulacji bo wywołuje skurcze a siemię lniane można cały cykl pić
poza tym siemię lniane (len mielony) reguluje cykl ...jak znajdę info to wklejęjuicca, Iwka lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Hej dziewczynki właśnie wróciłam z M z rowerów - padam na twarz od 14 jeździliśmy nóg i tyłka nie czuje.
ja kupiłam wszystko w aptece tylko olej z wiesiołka stosuje się do owulacji a siemię lniane cały cykl piję
o zazdroszczę tego wypadu na rowerki , ja chora tzn przeziębiona ale kaszel to mi odbiera ochotę na wszystkoIwka lubi tę wiadomość
-
samira wrote:Gośśśka wrote:kochane mam pytanie co jest dobre na mndłości ale takie konkretne zjadłam dzisiaj małże i wymiotuje dalej niż widzę a jak tego nie robię to non stop o tym myśle (sorrki za obrzydliwy temat) ale czyję się fatalnie
gośśśka ty coś pisałaś ze betę robisz tak bo test był pozytywny,czyli nie radze w ciąży jeść wogóle owoców morza bo można się nieźle struć jak są nie świeże jest ryzyko silnego zatrucia a to się na dzidzi może odbić i na tobie...na tego rodzaju jedzenie wogóle trzeba uważać a może po prostu ich nie tolerujesz ...
kochana nie robiłam żadnych testów i raczej nie jestem w ciąży w tym miesiącu ,tyle tu dziewczyn ostatnio zafasolkowało że można się pomylić ale samirko to nie byłam ja....siadła mi franca na żołądku i mam po piątku łeee nigdy więcejsamira lubi tę wiadomość
-
samira wrote:Iwka wrote:Hej dziewczynki właśnie wróciłam z M z rowerów - padam na twarz od 14 jeździliśmy nóg i tyłka nie czuje.
może ja odpisze olej z wiesiołka w kapsułkach można kopić w aptece,w sklepach zielarskich i na allegro a siemię w ziarenkach nawet w sklepach spożywczych i w wyżej wymienionych miejscach ale częściej mielone siemię lniane - które uważam lepsze bo tylko się zalewa gorąca woda,miesza i nie trzeba gotować jak siemię w ziarenkach a jest odtłuszczone i lżej strawne dla żołądka a działanie takie samo ...
wiesiołek tylko do owulacji bo wywołuje skurcze a siemię lniane można cały cykl pić
poza tym siemię lniane (len mielony) reguluje cykl ...jak znajdę info to wkleję
Super, dziękuję samira za odpowiedz jutro lecę do apteki i zaczynam pić ....może pomożesamira lubi tę wiadomość
-
juicca wrote:Iwka wrote:Hej dziewczynki właśnie wróciłam z M z rowerów - padam na twarz od 14 jeździliśmy nóg i tyłka nie czuje.
ja kupiłam wszystko w aptece tylko olej z wiesiołka stosuje się do owulacji a siemię lniane cały cykl piję
o zazdroszczę tego wypadu na rowerki , ja chora tzn przeziębiona ale kaszel to mi odbiera ochotę na wszystko
Dziękuję serdecznie Życzę szybkiego powrotu do zdrowia...:* Mam nadzieję ,ze ja się nie przeziębiłam bo u nas dzisiaj 12 stopni. -
nick nieaktualnyGośśśka wrote:Patii22 wrote:Gośśśka wrote:kochane mam pytanie co jest dobre na mndłości ale takie konkretne zjadłam dzisiaj małże i wymiotuje dalej niż widzę a jak tego nie robię to non stop o tym myśle (sorrki za obrzydliwy temat) ale czyję się fatalnie
mnie pomaga odgazowana cola lub pepsi, nawet lekarze w szpitalach po cichu polecają. Małymi łykami ale często
dzięki mąż mi pójdzie bo ja nie jestem w sanie ale się załatwiłam na własne życzenie masakra
a ja radzę dużo pić ale czystej letniej wody przegotowanej ,lepiej to wszystko wypłukać z organizmu i zwrócić a cola na tym etapie może pogarszać i podrażnić żołądek a nie pomóc ...a małże i cola to nie jest dobre połączenie ... to dobre ale przy małych dolegliwościach... no ale twój wybór...życzą zdrówka..Gośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:samira wrote:Gośśśka wrote:kochane mam pytanie co jest dobre na mndłości ale takie konkretne zjadłam dzisiaj małże i wymiotuje dalej niż widzę a jak tego nie robię to non stop o tym myśle (sorrki za obrzydliwy temat) ale czyję się fatalnie
gośśśka ty coś pisałaś ze betę robisz tak bo test był pozytywny,czyli nie radze w ciąży jeść wogóle owoców morza bo można się nieźle struć jak są nie świeże jest ryzyko silnego zatrucia a to się na dzidzi może odbić i na tobie...na tego rodzaju jedzenie wogóle trzeba uważać a może po prostu ich nie tolerujesz ...
kochana nie robiłam żadnych testów i raczej nie jestem w ciąży w tym miesiącu ,tyle tu dziewczyn ostatnio zafasolkowało że można się pomylić ale samirko to nie byłam ja....siadła mi franca na żołądku i mam po piątku łeee nigdy więcej
a to sorki ,właśnie tyle tu laseczek ze można się pomylac hehe widzisz a może Ci wywróżyłam na ten cykl nowy miłe jego zakończenie ...Gośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:samira wrote:Iwka wrote:Hej dziewczynki właśnie wróciłam z M z rowerów - padam na twarz od 14 jeździliśmy nóg i tyłka nie czuje.
poza tym siemię lniane (len mielony) reguluje cykl ...jak znajdę info to wkleję
Super, dziękuję samira za odpowiedz jutro lecę do apteki i zaczynam pić ....może pomoże
nie ma sprawy,proszę bardzoIwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:juicca wrote:Iwka wrote:Hej dziewczynki właśnie wróciłam z M z rowerów - padam na twarz od 14 jeździliśmy nóg i tyłka nie czuje.
o zazdroszczę tego wypadu na rowerki , ja chora tzn przeziębiona ale kaszel to mi odbiera ochotę na wszystko
Dziękuję serdecznie Życzę szybkiego powrotu do zdrowia...:* Mam nadzieję ,ze ja się nie przeziębiłam bo u nas dzisiaj 12 stopni.
siemię lniane piję z domieszką soku malinowego bo bez jakiegos smaku bym tego chyba nie wypiła no to powodzonka ;*Iwka, samira lubią tę wiadomość