X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • juicca Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    Emilka WSK wrote:
    ;oniqa wrote:
    Iwka wrote:
    bg-blockquote.jpg
    ;oniqa wrote:
    hej dziewczyny mam pytanie czy któraś brała tabletki http://allegro.pl/oeparol-olej-z-wiesiolka-60kaps-omega-6-piekno-wzm-i3200295157.html są dobre?? pomogły którejś

Niestety ja Ci nie pomogę. Widzę że mało nas dzisiaj na forach...może później jeszcze raz sie przypomnij :)

chyba tak zrobie :)

Ja je kupiłam wlaśnie i następny cykl zaczne brać, nie dość że ponoć od razu poprawia śluz (a u mnie z nim różnie) to jeszcze masa plusow dla zdrowia, cery itp :) opinie w internecie mówią o licznych fasolkach :)

Emilka namówiłas mnie :) jutro kupuje i zaczynam brać w szczególności dla lepszego samopoczucia :)

u mnie olej z wiesiołka poprawił sluz , dodatkowo piję siemie lniane , śluzu dużo jak nigdy dotąd i to taki rozciągliwy , więc polecam

Życzę Fasolinek ;) :*

;oniqa lubi tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juicca wrote:
    ;oniqa wrote:
    Emilka WSK wrote:
    ;oniqa wrote:
    Iwka wrote:
    bg-blockquote.jpg
    ;oniqa wrote:
    hej dziewczyny mam pytanie czy któraś brała tabletki http://allegro.pl/oeparol-olej-z-wiesiolka-60kaps-omega-6-piekno-wzm-i3200295157.html są dobre?? pomogły którejś

Niestety ja Ci nie pomogę. Widzę że mało nas dzisiaj na forach...może później jeszcze raz sie przypomnij :)

chyba tak zrobie :)

Ja je kupiłam wlaśnie i następny cykl zaczne brać, nie dość że ponoć od razu poprawia śluz (a u mnie z nim różnie) to jeszcze masa plusow dla zdrowia, cery itp :) opinie w internecie mówią o licznych fasolkach :)

Emilka namówiłas mnie :) jutro kupuje i zaczynam brać w szczególności dla lepszego samopoczucia :)

u mnie olej z wiesiołka poprawił sluz , dodatkowo piję siemie lniane , śluzu dużo jak nigdy dotąd i to taki rozciągliwy , więc polecam

Życzę Fasolinek ;) :*

wzajemnie kochana :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki właśnie wróciłam z M z rowerów - padam na twarz od 14 jeździliśmy nóg i tyłka nie czuje.

juicca a ten olej z wiesiołka i siemię lniane to normalnie w aptece się kupuje?

samira lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane mam pytanie co jest dobre na mndłości ale takie konkretne zjadłam dzisiaj małże i wymiotuje dalej niż widzę a jak tego nie robię to non stop o tym myśle (sorrki za obrzydliwy temat) ale czyję się fatalnie

samira lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hallo jest tu kto

relgl6d8fxp9gav7.png
  • anika Ekspertka

Wysłany: 3 maja 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mi dzisiaj pisaly ze ..banan,imbir i arbus

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anika wrote:
    dziewczyny mi dzisiaj pisaly ze ..banan,imbir i arbus

ojej dziękuję spróbuję z bananem bo z imbirem były te małże więc na samą myśl mi się dźwiga dzięki anika za odp jesteś kochana

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Patii22 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    kochane mam pytanie co jest dobre na mndłości ale takie konkretne zjadłam dzisiaj małże i wymiotuje dalej niż widzę a jak tego nie robię to non stop o tym myśle (sorrki za obrzydliwy temat) ale czyję się fatalnie

mnie pomaga odgazowana cola lub pepsi, nawet lekarze w szpitalach po cichu polecają. Małymi łykami ale często

Iwka, Gośśśka, Emilka WSK lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]34bwugpjlw1uov6q.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:

gośśśka ty coś pisałaś ze betę robisz tak bo test był pozytywny,czyli nie radze w ciąży jeść wogóle owoców morza bo można się nieźle struć jak są nie świeże jest ryzyko silnego zatrucia a to się na dzidzi może odbić i na tobie...na tego rodzaju jedzenie wogóle trzeba uważać a może po prostu ich nie tolerujesz ...

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii22 wrote:
    Gośśśka wrote:

mnie pomaga odgazowana cola lub pepsi, nawet lekarze w szpitalach po cichu polecają. Małymi łykami ale często

dzięki mąż mi pójdzie bo ja nie jestem w sanie ale się załatwiłam na własne życzenie masakra

samira lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    Hej dziewczynki właśnie wróciłam z M z rowerów - padam na twarz od 14 jeździliśmy nóg i tyłka nie czuje.

może ja odpisze olej z wiesiołka w kapsułkach można kopić w aptece,w sklepach zielarskich i na allegro a siemię w ziarenkach nawet w sklepach spożywczych i w wyżej wymienionych miejscach ale częściej mielone siemię lniane - które uważam lepsze bo tylko się zalewa gorąca woda,miesza i nie trzeba gotować jak siemię w ziarenkach a jest odtłuszczone i lżej strawne dla żołądka a działanie takie samo ...

wiesiołek tylko do owulacji bo wywołuje skurcze a siemię lniane można cały cykl pić :)

poza tym siemię lniane (len mielony) reguluje cykl ...jak znajdę info to wkleję

juicca, Iwka lubią tę wiadomość

• juicca Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:

ja kupiłam wszystko w aptece ;) tylko olej z wiesiołka stosuje się do owulacji a siemię lniane cały cykl piję

o zazdroszczę tego wypadu na rowerki , ja chora tzn przeziębiona ale kaszel to mi odbiera ochotę na wszystko

Iwka lubi tę wiadomość

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Gośśśka wrote:

gośśśka ty coś pisałaś ze betę robisz tak bo test był pozytywny,czyli nie radze w ciąży jeść wogóle owoców morza bo można się nieźle struć jak są nie świeże jest ryzyko silnego zatrucia a to się na dzidzi może odbić i na tobie...na tego rodzaju jedzenie wogóle trzeba uważać a może po prostu ich nie tolerujesz ...

kochana nie robiłam żadnych testów i raczej nie jestem w ciąży w tym miesiącu ,tyle tu dziewczyn ostatnio zafasolkowało że można się pomylić :) :) ale samirko to nie byłam ja....siadła mi franca na żołądku i mam po piątku łeee nigdy więcej

samira lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Iwka wrote:

może ja odpisze olej z wiesiołka w kapsułkach można kopić w aptece,w sklepach zielarskich i na allegro a siemię w ziarenkach nawet w sklepach spożywczych i w wyżej wymienionych miejscach ale częściej mielone siemię lniane - które uważam lepsze bo tylko się zalewa gorąca woda,miesza i nie trzeba gotować jak siemię w ziarenkach a jest odtłuszczone i lżej strawne dla żołądka a działanie takie samo ...

wiesiołek tylko do owulacji bo wywołuje skurcze a siemię lniane można cały cykl pić :)

Super, dziękuję samira za odpowiedz jutro lecę do apteki i zaczynam pić ....może pomoże :)

samira lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juicca wrote:
    Iwka wrote:

ja kupiłam wszystko w aptece ;) tylko olej z wiesiołka stosuje się do owulacji a siemię lniane cały cykl piję

o zazdroszczę tego wypadu na rowerki , ja chora tzn przeziębiona ale kaszel to mi odbiera ochotę na wszystko

Dziękuję serdecznie :) Życzę szybkiego powrotu do zdrowia...:* Mam nadzieję ,ze ja się nie przeziębiłam bo u nas dzisiaj 12 stopni.

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    Patii22 wrote:
    Gośśśka wrote:

dzięki mąż mi pójdzie bo ja nie jestem w sanie ale się załatwiłam na własne życzenie masakra

a ja radzę dużo pić ale czystej letniej wody przegotowanej ,lepiej to wszystko wypłukać z organizmu i zwrócić a cola na tym etapie może pogarszać i podrażnić żołądek a nie pomóc ...a małże i cola to nie jest dobre połączenie ... to dobre ale przy małych dolegliwościach... no ale twój wybór...życzą zdrówka..

Gośśśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    samira wrote:
    Gośśśka wrote:

kochana nie robiłam żadnych testów i raczej nie jestem w ciąży w tym miesiącu ,tyle tu dziewczyn ostatnio zafasolkowało że można się pomylić :) :) ale samirko to nie byłam ja....siadła mi franca na żołądku i mam po piątku łeee nigdy więcej

a to sorki ,właśnie tyle tu laseczek ze można się pomylac hehe widzisz a może Ci wywróżyłam na ten cykl nowy miłe jego zakończenie ...:D

Gośśśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    samira wrote:
    Iwka wrote:

Super, dziękuję samira za odpowiedz jutro lecę do apteki i zaczynam pić ....może pomoże :)

nie ma sprawy,proszę bardzo :)

Iwka lubi tę wiadomość

• juicca Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    juicca wrote:
    Iwka wrote:

Dziękuję serdecznie :) Życzę szybkiego powrotu do zdrowia...:* Mam nadzieję ,ze ja się nie przeziębiłam bo u nas dzisiaj 12 stopni.

siemię lniane piję z domieszką soku malinowego bo bez jakiegos smaku bym tego chyba nie wypiła ;) no to powodzonka ;*

Iwka, samira lubią tę wiadomość

3jvz3e5ek8iil2ca.png

• anika Ekspertka

Wysłany: 3 maja 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba tez jakiee ziola wyprobuje w nastepnum cyklu..jak teraz nie wyjdzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2013, 19:04

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ