Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka WSK wrote:Hej Wieczornie, upiekłam szarlotkę obejrzałam z D. film, przytulał mnie, bo zimno, prysznic zaliczyłam i siadłam Krew leciała- znów, ale zjadłam lody i minęło. Brzuch boli na @, od następnego miesiąca dam brzuszkowi wiesiołka
hmmm szarlotka pyyysznie zjadłabym , ja dzis wpakowałam w brzusio ciasto bananowe z czekolada i bitą śmietaną , ciasto cytrynowe i kawałek sernika , po wczorajszych urodzinach babci zostało ciasta i skorzystałam
Wiesiołek dobra sprawa ale tylko do owulki;)samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Hej Wieczornie, upiekłam szarlotkę obejrzałam z D. film, przytulał mnie, bo zimno, prysznic zaliczyłam i siadłam Krew leciała- znów, ale zjadłam lody i minęło. Brzuch boli na @, od następnego miesiąca dam brzuszkowi wiesiołka
to przyszła @?
Emi a mój filmik widziałaś ? -
Cześć dziewczyny. Ja testuje w niedzielę (5.05)i już się nie mogę doczekać. To mój drugi cykl starań i ciągle się zastanawiam czy pobolewające jajniki to zły znak. Moja siostra jest w 13tc i bardzo bym chciała mieć niewiele młodszego maluszka.
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyecencia wrote:Cześć dziewczyny. Ja testuje w niedzielę (5.05)i już się nie mogę doczekać. To mój drugi cykl starań i ciągle się zastanawiam czy pobolewające jajniki to zły znak. Moja siostra jest w 13tc i bardzo bym chciała mieć niewiele młodszego maluszka.
powodzenia ,trzymam kciuki &&& -
samira wrote:Emilka WSK wrote:Hej Wieczornie, upiekłam szarlotkę obejrzałam z D. film, przytulał mnie, bo zimno, prysznic zaliczyłam i siadłam Krew leciała- znów, ale zjadłam lody i minęło. Brzuch boli na @, od następnego miesiąca dam brzuszkowi wiesiołka
to przyszła @?
Emi a mój filmik widziałaś ?
nie przyszła jeszcze Samirka
Widzialam, rozkoszna jest przepiękna dziewczynkasamira lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
juicca wrote:Emilka WSK wrote:Hej Wieczornie, upiekłam szarlotkę obejrzałam z D. film, przytulał mnie, bo zimno, prysznic zaliczyłam i siadłam Krew leciała- znów, ale zjadłam lody i minęło. Brzuch boli na @, od następnego miesiąca dam brzuszkowi wiesiołka
hmmm szarlotka pyyysznie zjadłabym , ja dzis wpakowałam w brzusio ciasto bananowe z czekolada i bitą śmietaną , ciasto cytrynowe i kawałek sernika , po wczorajszych urodzinach babci zostało ciasta i skorzystałam
Wiesiołek dobra sprawa ale tylko do owulki;)
Hohohoho ale słodko, nie zemdlilo Cię ?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:samira wrote:Emilka WSK wrote:Hej Wieczornie, upiekłam szarlotkę obejrzałam z D. film, przytulał mnie, bo zimno, prysznic zaliczyłam i siadłam Krew leciała- znów, ale zjadłam lody i minęło. Brzuch boli na @, od następnego miesiąca dam brzuszkowi wiesiołka
to przyszła @?
Widzialam, rozkoszna jest przepiękna dziewczynka
aa dzięki
kurcze a idziesz na ta betę czy nie ?? -
nick nieaktualnyjuicca wrote:Emilka WSK wrote:Hej Wieczornie, upiekłam szarlotkę obejrzałam z D. film, przytulał mnie, bo zimno, prysznic zaliczyłam i siadłam Krew leciała- znów, ale zjadłam lody i minęło. Brzuch boli na @, od następnego miesiąca dam brzuszkowi wiesiołka
mniam aż ślinka leci -
samira wrote:Emilka WSK wrote:samira wrote:Emilka WSK wrote:Hej Wieczornie, upiekłam szarlotkę obejrzałam z D. film, przytulał mnie, bo zimno, prysznic zaliczyłam i siadłam Krew leciała- znów, ale zjadłam lody i minęło. Brzuch boli na @, od następnego miesiąca dam brzuszkowi wiesiołka
to przyszła @?
Widzialam, rozkoszna jest przepiękna dziewczynka
aa dzięki
kurcze a idziesz na ta betę czy nie ??
Chyba taaak, ale biore hormony to trudniej..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
samira wrote:juicca wrote:Emilka WSK wrote:Hej Wieczornie, upiekłam szarlotkę obejrzałam z D. film, przytulał mnie, bo zimno, prysznic zaliczyłam i siadłam Krew leciała- znów, ale zjadłam lody i minęło. Brzuch boli na @, od następnego miesiąca dam brzuszkowi wiesiołka
mniam aż ślinka leci
chodź to Ci damsamira lubi tę wiadomość
Emilka WSK wrote:juicca wrote:Emilka WSK wrote:Hej Wieczornie, upiekłam szarlotkę obejrzałam z D. film, przytulał mnie, bo zimno, prysznic zaliczyłam i siadłam Krew leciała- znów, ale zjadłam lody i minęło. Brzuch boli na @, od następnego miesiąca dam brzuszkowi wiesiołka
Hohohoho ale słodko, nie zemdlilo Cię ?
jadłam na raty a w ciąży to na słodkie patrzeć nie mogłamsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:samira wrote:juicca wrote:Emilka WSK wrote:Hej Wieczornie, upiekłam szarlotkę obejrzałam z D. film, przytulał mnie, bo zimno, prysznic zaliczyłam i siadłam Krew leciała- znów, ale zjadłam lody i minęło. Brzuch boli na @, od następnego miesiąca dam brzuszkowi wiesiołka
mniam aż ślinka leci
chodź to Ci dam
już smakuje pyszne jest ,ja upiekłam z jabłkami ciasto bez tłuszczu ale zrobiłam inaczej i już mi nie smakuje jak zawszejuicca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam z poranną kawką Słonko świeci, D. w pracy do 13-tej, czas się ubierać
Gośśśka, samira, Iwka lubią tę wiadomość
hejka czuję się już dzisiaj fantastycznie ale co wczoraj przeżyłam to moje,robię sobie urlop od owoców morza łeee masakra jeszczę raz dzięki za pomysł z wygazowanom colą robiłam też dziś test niestety negatywny ale po tym chorubsku jakoś mi to obojętne poza tym wziełam się dość ostro za ćwiczenia więc podejrzewałam że fasolki w tym cyklu nie będzie..... no nic następna ovulka w połwie maja
samira, Patii22 lubią tę wiadomość