Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
anika wrote:Widać ją.ale w zeszlym mies tez bylo widać a sie nie udalo. bo nie bylo zagnieżdżenia i wystąpiło mikroporonienie.
No to szybko do gin po luteinkę. Ale zarodek wydziela hcg jak się już zanieździ. Tyle dni już wyższych temp,że powinno być ok.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Anika, Ale bierzesz ciągle ponad 26 dni? Nie chcę się wymądrzać ale może poczekaj do poniedziałku i skontaktuj się ze swoim gin. Albo możesz zrobić betę jak mieszkasz w dużym mieście to nawet dzisiaj możesz zrobić prywatnie prawie w każdym laboratorium szpitalnym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2013, 11:02
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anika wrote:Miala byc jedna dziennie od 16-26dc. a teraz to nie wiem
We wczesnej ciąży zwykle daje się 100 mg 3 razy na dobę, a 100 mg to 2 tabletki. Więc bierz 2 razy po 2 tabl dziennie i nie przerywaj! Jeśli ciążę planujemy na luteinie i na jej poczatku bierzemy to potem powinno sie ją brać do 18 tyg nawet. Nie przerywaj brania, ale zwiększ dawkę do 2 dziennie chociaż, zaufaj mi, znam sie na tymZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
anika wrote:nie plamie. ok to bete brała 2.
nie mam nr do gina bo nie potrzebowalam brac. to dopiero 2cykl staran.przy pierwszej ciazy tez nie mialam tel
Bierz, bierz, tylko mu o tym potem powiedz, to przepisze Ci więcej.
Ja mam gina za miesiąć a tez potrzebuję luteiny, bo cyclo mi flaki wypruwa, brzuch boli jak pies... muszę gdzie odkupić, a może ktoś ma zbędną.Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
anika wrote:Ja mam ale sama potrzebuje.tak to bym Ci oddała wiec niestety nie pomoge.
Ty bierz Rybko, bo brzuszek musi rosnąć zdrowoZawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!