Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gośka, Ty degustatorko u mnie temp jeszcze mocniej do góry, może ja przechodzę samozapłon? Mój D. mówi że jestem "gorąca laska" skoro mam takie temp. No i dużo śluzu ( białego ale lepkiego, dlatego L na wykresie).. Sprawdźcie mi to.. aha i usunęłam swoja zaznaczona owulację, ta wykresowa wskoczyła na 25 dc.. ciul.
Gośśśka lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Anika, który to twoj cykl starań?
znowu czuję krew z nosa...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
anika wrote:kochana 2 za pierwszym razem tez słaba krecha. teraz jest mocniejsza..nie wiem co myslec
Boże jak tak czytam... Ty 2, Ktoś tam 3... Jezu kiedy to było... się zalamałamsamira, Gośśśka, Konwalia lubią tę wiadomość
Witajcie:)
anika jak dla mnie kreseczka ładna Więc życzę by była coraz mocniejsza.
Emilka a Tobie co tak co chwilę ta krew z nosa leci? Ja bym się już zmartwiła.
U nasz dzisiaj znowu ponuro I wszystkie kości mnie bolą po wczorajszej wyprawie rowerowejsamira, anika lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Witajcie:)
U nasz dzisiaj znowu ponuro I wszystkie kości mnie bolą po wczorajszej wyprawie rowerowej
Tak raz, dwa razy na dzień leci, dostaję tymi estrogenami w pyszczek to mam efekty
oddam Ci troszkę slońca, chcesz?samira, Iwka lubią tę wiadomość
Emilka WSK wrote:Iwka wrote:Witajcie:)
U nasz dzisiaj znowu ponuro I wszystkie kości mnie bolą po wczorajszej wyprawie rowerowej
Tak raz, dwa razy na dzień leci, dostaję tymi estrogenami w pyszczek to mam efekty
oddam Ci troszkę slońca, chcesz?
No to przekichane ale ważne by efekty były
Przyjmę słoneczko więc już mi je tu ślij Chociaż obiecywałam sobie że okna dzisiaj pomyje jak słoneczko będzie....M pojechał do mechanika po dwóch tygodniach proszenia bo tłumik mi odpadł
Też macie tak że M wam się oooooociąąąga? -
Iwka wrote:Emilka WSK wrote:Iwka wrote:Witajcie:)
oddam Ci troszkę slońca, chcesz?
No to przekichane ale ważne by efekty były
Przyjmę słoneczko więc już mi je tu ślij Chociaż obiecywałam sobie że okna dzisiaj pomyje jak słoneczko będzie....M pojechał do mechanika po dwóch tygodniach proszenia bo tłumik mi odpadł
Też macie tak że M wam się oooooociąąąga?
jeżeli chodzi o auto to nie- bo jest mechanikiem ale ogólnie teraz się wziął- wiesz Iwka, mój D. dopiero od grudnia taki chętny do pomocy, kiedy poszłam sobie na wolne od pracy, wcześniej to ja pracowalam za nas oboje i to mu wchodziło chyba ma Ego teraz ja mam dom, a on pracę i może być w końcu głową rodziny a glowa rodziny lubi wszystko "sam", dbać, dopilnować.. nawet zakupy sam robi, pozamiata, pranie wywiesi (nie ważne jak), obiad wstawi gdy wyjdę do miasta(i nie ważne że wykona przy tym milion telefonów do mnie co i jak, i co z czym), zawiezie, przywiezie... No. Ale to dopiero terazZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
A to mój też miał przez chwilę taki moment jak na L4 byłam, nie chce Cię martwić ale u mnie jak wróciłam do pracy to do normy wróciło. Nie powiem - zrobi ale się ociąga ja to taka jestem że staram się wszystko od razu zrobić a u niego wszystko musi odleżeć, odczekać.
Ale fajnie, że Twój się w końcu zorganizował. A z tą praca to powiem Ci, że u mnie też tak było i ego cierpiało ;P -
O wrócił od mechanika...bez mojego autka miałam nadzieję, że od razu mi go zrobią no cóż. O i już narzeka, ze przy laptopie siedzę ...eh....muszę kończyć bo zaraz mi tu przyjdzie i zacznie czytać co na niego naskrobałam ale kochany jest.
Pa dziewczynki zajrzę do Was później :* -
nick nieaktualnya wieco co mi sie wczoraj stalo jak nigdy zjadlam kolacje
mortadela+ sre pomidor maslo cebula i keczup... nigdy nie jem keczupu po to dla mnie beeeee... hmmmm pomidor i keczup ciekawe... moze to cos dobrego wrozy i mialam ochote na frytki co tez nie jadam... i strasznie senna bylam wczoraj a dzis z wyra nawet moj syn mnie nie ruszyl spalam do 9 rano i jestem nie przytomna... -
deJzi wrote:a wieco co mi sie wczoraj stalo jak nigdy zjadlam kolacje
mortadela+ sre pomidor maslo cebula i keczup... nigdy nie jem keczupu po to dla mnie beeeee... hmmmm pomidor i keczup ciekawe... moze to cos dobrego wrozy i mialam ochote na frytki co tez nie jadam... i strasznie senna bylam wczoraj a dzis z wyra nawet moj syn mnie nie ruszyl spalam do 9 rano i jestem nie przytomna...
Uśmiechnę sie pod nosem.... zachcianki....deJzi lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyeheh a moze po prostu mialam wilczy głód hehe pozniej z tego wszytkiego nie dobrze mi bylo... i poszlam spac
ale cycuszki cos mnie pobolewaja czuje takie lekkie mrowienie
no zobaczymy jeszcze 8 dni i sprawdzimy
narazie dziewczynki zerkne pozniej bo w kuchni to ja mam bajzel na kółkach. -
Hej kochane aleście naskrobały, Ja wyjechałam we wtorek na kilka dni i dopadłam dzisiaj na chwile neta. Przeczytałam wszystko od deski do deski i po 1 Gratuluję wszystkim zafasolkowanym , spokojnych 9 miesięcy:)
po 2 Emilka trzymam kciuki , że aż bolą. Kibicuję z całych sił
Ja ostatnio ciągle senna, dusznosci i osłabienia codziennie , podejrzewam , że tak działa na mnie dupek. Bóle głowy miałam takie , że płakałam co tylko pogarszało ból. Co dziwne nie bolą mnie jeszcze cycuchy co zwykle 2 tygodnie przed okresem nie mogłam założyć biustonosza bo myślałam , że zejde. Nie bolą mnie jajniki jak na @ co też zwykle miewałam już wcześniej sporo.Kłują mnie na przemian jajniki co jakiś czas co też jest dla mnie dziwne .Jutro odstawiam dupka i zobaczymy co to będzie:) Tempka dzisiaj spadła.
-
Jaga wrote:Hej kochane aleście naskrobały, Ja wyjechałam we wtorek na kilka dni i dopadłam dzisiaj na chwile neta. Przeczytałam wszystko od deski do deski i po 1 Gratuluję wszystkim zafasolkowanym , spokojnych 9 miesięcy:)
po 2 Emilka trzymam kciuki , że aż bolą. Kibicuję z całych sił
Ja ostatnio ciągle senna, dusznosci i osłabienia codziennie , podejrzewam , że tak działa na mnie dupek. Bóle głowy miałam takie , że płakałam co tylko pogarszało ból. Co dziwne nie bolą mnie jeszcze cycuchy co zwykle 2 tygodnie przed okresem nie mogłam założyć biustonosza bo myślałam , że zejde. Nie bolą mnie jajniki jak na @ co też zwykle miewałam już wcześniej sporo.Kłują mnie na przemian jajniki co jakiś czas co też jest dla mnie dziwne .Jutro odstawiam dupka i zobaczymy co to będzie:) Tempka dzisiaj spadła.
dziękuję z całych sił Jaguś ! Wiem co przechodzisz, bo ja na cyclo też wariuję ale czego to się nie robi dla bejbisiaZawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!