Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka WSK wrote:anika wrote:nie plamie. ok to bete brała 2.
nie mam nr do gina bo nie potrzebowalam brac. to dopiero 2cykl staran.przy pierwszej ciazy tez nie mialam tel
Bierz, bierz, tylko mu o tym potem powiedz, to przepisze Ci więcej.
Ja mam gina za miesiąć a tez potrzebuję luteiny, bo cyclo mi flaki wypruwa, brzuch boli jak pies... muszę gdzie odkupić, a może ktoś ma zbędną.
ja mam sporo opakowań tak na zapas, podjęzykową ale można też stosować dowcipnie. Stosowałam tak na zlecenie gin w pierwszej ciąży bo niby lepiej się wchłania od dołu. Także mogę ci odstąpić[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
anika wrote:nie plamie. ok to bete brała 2.
nie mam nr do gina bo nie potrzebowalam brac. to dopiero 2cykl staran.przy pierwszej ciazy tez nie mialam tel
bierz 2x1 nie powinno zaszkodzić tylko nie wolno przerywać tak jak dziewczyny pisały.anika lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ale tu ciążowo się zrobiło
U mnie właśnie majster był bo terma mi padła i nie miałam ciepłej wody. A godzinę później rura w kuchni mi poszła...co za dzień i jeszcze ten samochód a dzień jeszcze sie nie skończył. Majster powiedział że pechowa jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2013, 11:38
-
Emilka WSK wrote:Iwka wrote:Witajcie:)
anika jak dla mnie kreseczka ładna Więc życzę by była coraz mocniejsza.
Emilka a Tobie co tak co chwilę ta krew z nosa leci? Ja bym się już zmartwiła.
U nasz dzisiaj znowu ponuro I wszystkie kości mnie bolą po wczorajszej wyprawie rowerowej
Tak raz, dwa razy na dzień leci, dostaję tymi estrogenami w pyszczek to mam efekty
oddam Ci troszkę slońca, chcesz?
Emilka dziękuję za słoneczko :* w ciągu godziny od Twojego wysłania przyszło z 13 stopni zrobiło się 22 super Dziękuję :* -
Jestem czarownicą wpadaj do mnie na taras, sie wygrzejesz na zapasZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Patii22 wrote:Emilka WSK wrote:anika wrote:nie plamie. ok to bete brała 2.
Bierz, bierz, tylko mu o tym potem powiedz, to przepisze Ci więcej.
Ja mam gina za miesiąć a tez potrzebuję luteiny, bo cyclo mi flaki wypruwa, brzuch boli jak pies... muszę gdzie odkupić, a może ktoś ma zbędną.
ja mam sporo opakowań tak na zapas, podjęzykową ale można też stosować dowcipnie. Stosowałam tak na zlecenie gin w pierwszej ciąży bo niby lepiej się wchłania od dołu. Także mogę ci odstąpić
Jasne napisz za ile i daj nr kontaZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
pobolewa mnie podbrzusze , tylko teraz nie wiem czy z kaszlu czy co innego...bo na ciązę to chyba za wczesne objawy
samira, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuicca wrote:pobolewa mnie podbrzusze , tylko teraz nie wiem czy z kaszlu czy co innego...bo na ciązę to chyba za wczesne objawy
na 100% za wcześnie ,pierwsze objawy to ok. 5-6tyg. ciąży (od zapłodnienia licząc nie od okresu )eunika, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
eh też tak myślę że za wczesnie , to chyba z kaszlu tak boli brzuch jak na @ , cała poobrywana jestem tak by sie chciało że każde jakiejś zwiastuny czegoś innego kobieta bierze od razu za symptomy ciąży a to nierealne heheh
ale pogmatwałam te zdania ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2013, 16:05
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySZALONA LISTA TESTOWANIA !!!!
ALBO BEBE ALBO ZONK
01.05 - Reni
02.05 - kate38
05.05 - Gośśśka
06.05 - anika
06.05 - Tweety
10.05 - Insidia89
10.05 - ann21
13.05 - deJzi
15.05 - Jaga
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22