Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
deJzi wrote:SZALONA LISTA TESTOWANIA !!!!
ALBO BEBE ALBO ZONK
01.05 - Reni
02.05 - kate38
05.05 - Gośśśka
06.05 - anika
06.05 - Tweety
10.05 - Insidia89
10.05 - ann21
13.05 - deJzi
15.05 - Jaga
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
16.05 - adzia
18.05 - eunika
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - Nishi ( 3 miesiace kuracji )
20.05 - ash
22.05 - kaarolaa
22.05 - mamuleska
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - Matylda36
23.05 - Merida
25.05 - samira
26.05 - ninka
28.05 - Nusia
27.05 - Brava
31.05 - gosia28
32.05 - maximka84 27
- Domi81
- doris85
- Klif
- H30
DOPISAĆ PROSZĘ KTO JESZCZE W MAJU
poprawka 15.05 gosia28 -
;oniqa wrote:juicca wrote:wiesiołk najlepiej brac od 1 dnia cyklu do owulacji
ja niestety dopiero dzisiaj kupiłam ze względu na to wolne ale zaczynam brac może pomoże Dzięki Juicca
a w którym dniu cyklu jestes?? ja jak zaczełam brać wiesiołek brałam od 3 dc tez nic sie nie stanie -
juicca wrote:;oniqa wrote:juicca wrote:wiesiołk najlepiej brac od 1 dnia cyklu do owulacji
ja niestety dopiero dzisiaj kupiłam ze względu na to wolne ale zaczynam brac może pomoże Dzięki Juicca
a w którym dniu cyklu jestes?? ja jak zaczełam brać wiesiołek brałam od 3 dc tez nic sie nie stanie
4 -
Emilka WSK wrote:Patii22 wrote:Emilka WSK wrote:anika wrote:nie plamie. ok to bete brała 2.
nie mam nr do gina bo nie potrzebowalam brac. to dopiero 2cykl staran.przy pierwszej ciazy tez nie mialam tel
Bierz, bierz, tylko mu o tym potem powiedz, to przepisze Ci więcej.
Ja mam gina za miesiąć a tez potrzebuję luteiny, bo cyclo mi flaki wypruwa, brzuch boli jak pies... muszę gdzie odkupić, a może ktoś ma zbędną.
ja mam sporo opakowań tak na zapas, podjęzykową ale można też stosować dowcipnie. Stosowałam tak na zlecenie gin w pierwszej ciąży bo niby lepiej się wchłania od dołu. Także mogę ci odstąpić
Jasne napisz za ile i daj nr konta
Podaj adres na maila ale wyślę dopiero w poniedziałek po pracy.
mój mail: [email protected][link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
ecencia wrote:Ja dziś nie wytrzymałam i testowałam rano. Niestety bobo-test nic nie wykrył. A jutro termin @. Zobaczymy co z tego będzie bo jajniki już trzeci dzień bolą a nigdy tak nie miałam przed @. Do tego sporo białego kremowego śluzu.
te objawy to takie jak moje, śluz i śluz i śluz..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
juicca wrote:pobolewa mnie podbrzusze , tylko teraz nie wiem czy z kaszlu czy co innego...bo na ciązę to chyba za wczesne objawy
stracilas dwa maluszki.... pewnie ciezko ci jest bardzo ale zobaczysz napewno sie uda. Co sie stalo z tym pierwszym maluszkiem w 18 tyg ? poronilas? trzymam kciukijuicca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyznalazlam jeszcze cos takiego
Czynnik szyjkowy, badany przy leczeniu niepłodności, przydaje się także w określeniu, czy kobieta może być w ciąży. Jeśli ujście szyjki macicy przez dłuższy niż normalnie czas jest uniesione, otwarte i miękkie, może to oznaczać zajście w ciążę. Jest to objaw ciąży pojawiający się około 2-8 tygodni po zapłodnieniu.
znalazlam to bo mi dzis sprawdzajac szyjke byla uniesiona do gory jak przy owulacji
Kobiety, które próbują zajść w ciążę, stosują także badanie podstawowej temperatury ciała w czasie cyklu menstruacyjnego. Podczas owulacji temperatura lekko się podnosi, a jeśli w tym czasie dojdzie do zapłodnienia, nie powraca do normalnego poziomu, tylko pozostaje wyższa. Jeśli kobieta wykryje te dwa objawy – podniesioną podstawową temperaturę ciała oraz rozpulchnienie macicy – może być w ciąży. Trzeba upewnić się jednak, że podniesiona temperatura ciała nie wynika z infekcji. Dobrze jest wtedy wykonać test ciążowy, pamiętając, że leczenie niepłodności lekami zawierającymi gonadotropinę kosmówkową zafałszuje wynik, dając zawsze wynik dodatni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 08:39
Matylda36 lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:juicca wrote:pobolewa mnie podbrzusze , tylko teraz nie wiem czy z kaszlu czy co innego...bo na ciązę to chyba za wczesne objawy
stracilas dwa maluszki.... pewnie ciezko ci jest bardzo ale zobaczysz napewno sie uda. Co sie stalo z tym pierwszym maluszkiem w 18 tyg ? poronilas? trzymam kciuki
Hej , no coż kazdego dnia myslę o moich Aniołkach , w 18 tyg straciłam córeczkę , w tym czasie b. duzy stres przeżywałam i prawdopodobnie dlatego , bo lekarze jak lezałam w szpitalu stwierdzili że z ciążą ok z punktu medycznego , urodziłam , normalnie wody odeszły , miałam skurcze
Bedę walczyć
Dzieki Sylwia damy radęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 09:33
samira lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny:) Ja na razie nie zaznaczam, kiedy mam testować bo nie wiem. Od jutra mierzę temperaturę i kończę ją mierzyć powiedzmy 5 dnia po owulacji. Będę mierzyć tylko po to żeby wiedzieć, kiedy była owulacja i kiedy powinnam dostać @. Nie będę mierzyć do końca cyklu, bo do samej @ utrzymuje mi się wysoka temperatura i się niepotrzebnie nakręcam. W tym miesiącu obiecałam sobie relaks
Nusia, Matylda36, samira, Iwka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki juicca dokładnie będziemy walczyć i do boju. Maj musi być nasz a ja zapomniałam o wiesiołku. Ten weekend majowy normalnie życie mi rozregulował
U nas dzisiaj pięknie słoneczko świeci więc pewnie dzisiaj grill na obiadzik będzie
Ps. A dzisiaj poza ecencią nikt nie testował? ecencia pochwal się wykresem.
Cześć Klif tak trzeba sie relaksować bo stres wiadomo też źle wpływa na nasze zarodki -
Stres najgorsza rzecz , ja nie wiem co z tym majem mało , a poza tym jakaś przeziębiona , jak nie w maju , a przecież czerwiec też piękny
Grillowany obiadek mmmm to smacznego;) ja mam karczek pieczony , sałatke z sałaty lodowej pomidorów i ogórków i ziemniaczki mmIwka lubi tę wiadomość
-
juicca wrote:Stres najgorsza rzecz , ja nie wiem co z tym majem mało , a poza tym jakaś przeziębiona , jak nie w maju , a przecież czerwiec też piękny
Grillowany obiadek mmmm to smacznego;) ja mam karczek pieczony , sałatke z sałaty lodowej pomidorów i ogórków i ziemniaczki mm
Tak czerwiec też piękny i tak nawet się zastanawiam co by w maju nie dać sobie spokoju bo na początku czerwca idziemy na wesele
Sałatka!!! lece do sklepu po składniki! Dobrze że to napisałaś bo bym zapomniała.juicca, samira lubią tę wiadomość