Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
deJzi wrote:SZALONA LISTA TESTOWANIA !!!!
ALBO BEBE ALBO ZONK
01.05 - Reni
02.05 - kate38
05.05 - Gośśśka
06.05 - anika
06.05 - Tweety
10.05 - Insidia89
10.05 - ann21
13.05 - deJzi
15.05 - Jaga
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
16.05 - adzia
18.05 - eunika
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - Nishi ( 3 miesiace kuracji )
20.05 - ash
22.05 - kaarolaa
22.05 - mamuleska
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - Matylda36
23.05 - Merida
25.05 - samira
26.05 - ninka
28.05 - Nusia
27.05 - Brava
31.05 - gosia28
32.05 - maximka84
27
- Domi81
- doris85
- Klif
- H30
DOPISAĆ PROSZĘ KTO JESZCZE W MAJU
poprawka 15.05 gosia28
-
;oniqa wrote:juicca wrote:wiesiołk najlepiej brac od 1 dnia cyklu do owulacji
ja niestety dopiero dzisiaj kupiłam ze względu na to wolne ale zaczynam brac może pomoże
Dzięki Juicca
a w którym dniu cyklu jestes?? ja jak zaczełam brać wiesiołek brałam od 3 dc tez nic sie nie stanie
-
juicca wrote:;oniqa wrote:juicca wrote:wiesiołk najlepiej brac od 1 dnia cyklu do owulacji
ja niestety dopiero dzisiaj kupiłam ze względu na to wolne ale zaczynam brac może pomoże
Dzięki Juicca
a w którym dniu cyklu jestes?? ja jak zaczełam brać wiesiołek brałam od 3 dc tez nic sie nie stanie
4
-
Emilka WSK wrote:Patii22 wrote:Emilka WSK wrote:anika wrote:nie plamie. ok to bete brała 2.
nie mam nr do gina bo nie potrzebowalam brac. to dopiero 2cykl staran.przy pierwszej ciazy tez nie mialam tel
Bierz, bierz, tylko mu o tym potem powiedz, to przepisze Ci więcej.
Ja mam gina za miesiąć a tez potrzebuję luteiny, bo cyclo mi flaki wypruwa, brzuch boli jak pies... muszę gdzie odkupić, a może ktoś ma zbędną.
ja mam sporo opakowań tak na zapas, podjęzykową ale można też stosować dowcipnie. Stosowałam tak na zlecenie gin w pierwszej ciąży bo niby lepiej się wchłania od dołu. Także mogę ci odstąpić
Jasne
napisz za ile i daj nr konta 
Podaj adres na maila ale wyślę dopiero w poniedziałek po pracy.
mój mail: [email protected][link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
ecencia wrote:Ja dziś nie wytrzymałam i testowałam rano. Niestety bobo-test nic nie wykrył. A jutro termin @. Zobaczymy co z tego będzie bo jajniki już trzeci dzień bolą a nigdy tak nie miałam przed @. Do tego sporo białego kremowego śluzu.
te objawy to takie jak moje, śluz i śluz i śluz..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]

Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
juicca wrote:pobolewa mnie podbrzusze , tylko teraz nie wiem czy z kaszlu czy co innego...bo na ciązę to chyba za wczesne objawy
stracilas dwa maluszki.... pewnie ciezko ci jest bardzo ale zobaczysz napewno sie uda. Co sie stalo z tym pierwszym maluszkiem w 18 tyg ? poronilas? trzymam kciuki
juicca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyznalazlam jeszcze cos takiego
Czynnik szyjkowy, badany przy leczeniu niepłodności, przydaje się także w określeniu, czy kobieta może być w ciąży. Jeśli ujście szyjki macicy przez dłuższy niż normalnie czas jest uniesione, otwarte i miękkie, może to oznaczać zajście w ciążę. Jest to objaw ciąży pojawiający się około 2-8 tygodni po zapłodnieniu.
znalazlam to bo mi dzis sprawdzajac szyjke byla uniesiona do gory jak przy owulacji
Kobiety, które próbują zajść w ciążę, stosują także badanie podstawowej temperatury ciała w czasie cyklu menstruacyjnego. Podczas owulacji temperatura lekko się podnosi, a jeśli w tym czasie dojdzie do zapłodnienia, nie powraca do normalnego poziomu, tylko pozostaje wyższa. Jeśli kobieta wykryje te dwa objawy – podniesioną podstawową temperaturę ciała oraz rozpulchnienie macicy – może być w ciąży. Trzeba upewnić się jednak, że podniesiona temperatura ciała nie wynika z infekcji. Dobrze jest wtedy wykonać test ciążowy, pamiętając, że leczenie niepłodności lekami zawierającymi gonadotropinę kosmówkową zafałszuje wynik, dając zawsze wynik dodatni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 08:39
Matylda36 lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:juicca wrote:pobolewa mnie podbrzusze , tylko teraz nie wiem czy z kaszlu czy co innego...bo na ciązę to chyba za wczesne objawy
stracilas dwa maluszki.... pewnie ciezko ci jest bardzo ale zobaczysz napewno sie uda. Co sie stalo z tym pierwszym maluszkiem w 18 tyg ? poronilas? trzymam kciuki
Hej , no coż kazdego dnia myslę o moich Aniołkach , w 18 tyg straciłam córeczkę , w tym czasie b. duzy stres przeżywałam i prawdopodobnie dlatego , bo lekarze jak lezałam w szpitalu stwierdzili że z ciążą ok z punktu medycznego , urodziłam , normalnie wody odeszły , miałam skurcze
Bedę walczyć
Dzieki Sylwia
damy radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 09:33
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny:) Ja na razie nie zaznaczam, kiedy mam testować bo nie wiem. Od jutra mierzę temperaturę i kończę ją mierzyć powiedzmy 5 dnia po owulacji. Będę mierzyć tylko po to żeby wiedzieć, kiedy była owulacja i kiedy powinnam dostać @. Nie będę mierzyć do końca cyklu, bo do samej @ utrzymuje mi się wysoka temperatura i się niepotrzebnie nakręcam. W tym miesiącu obiecałam sobie relaks
nick nieaktualny, Matylda36, nick nieaktualny, Iwka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
juicca dokładnie będziemy walczyć i do boju. Maj musi być nasz
a ja zapomniałam o wiesiołku. Ten weekend majowy normalnie życie mi rozregulował 
U nas dzisiaj pięknie słoneczko świeci więc pewnie dzisiaj grill na obiadzik będzie
Ps. A dzisiaj poza ecencią nikt nie testował? ecencia pochwal się wykresem.
Cześć Klif
tak trzeba sie relaksować bo stres wiadomo też źle wpływa na nasze zarodki
-
Stres najgorsza rzecz , ja nie wiem co z tym majem mało
, a poza tym jakaś przeziębiona , jak nie w maju , a przecież czerwiec też piękny 
Grillowany obiadek mmmm to smacznego;) ja mam karczek pieczony , sałatke z sałaty lodowej pomidorów i ogórków i ziemniaczki mm
Iwka lubi tę wiadomość
-
juicca wrote:Stres najgorsza rzecz , ja nie wiem co z tym majem mało
, a poza tym jakaś przeziębiona , jak nie w maju , a przecież czerwiec też piękny 
Grillowany obiadek mmmm to smacznego;) ja mam karczek pieczony , sałatke z sałaty lodowej pomidorów i ogórków i ziemniaczki mm
Tak czerwiec też piękny i tak nawet się zastanawiam co by w maju nie dać sobie spokoju bo na początku czerwca idziemy na wesele
Sałatka!!! lece do sklepu po składniki! Dobrze że to napisałaś bo bym zapomniała.
juicca, nick nieaktualny lubią tę wiadomość