Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gosia28:( wrote:w tamtym cyklu mialam 10 dni fl to dobrze?
Faza lutealna poniżej 10 podobno może być za krótka do utrzymania ciąży... Prawidłowa prawdopodobnie od 12 dni... Ale nie jestem ekspertem, poczytaj trochę w necie albo na Ovu w Bazie Wiedzy. -
nick nieaktualny
-
Anniu pamiętaj- maj będzie nasz! W maju to juz wszystko się zieleni, absolutnie wszystko
deJzi, annia lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Hej kochane:*
Emilko zazieleni się u Ciebie napewno, czuje to w moich bolących kościach:)
Wróciłam właśnie z majówki , ostatnia tabletka dupka wzięta rano teraz czekam na rozwój wypadków. Tempka dzisiaj o 0,1 do góry ale coś mi się zdaje , że zjedzie w dół na łeb na szyje.
Jedyne co mnie cieszy to to , że cycuchy mnie nie bolą jak zwykle przed okresem bo bym z bólu zwijała się w kłębek, są zawsze obrzmiałę i bolesne jak cholera. A przy moich wielkich gabarytach (65 G) to już problem wagi państwowej:DEmilka WSK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia28:( wrote:w tamtym cyklu mialam 10 dni fl to dobrze?
Jeśli chodzi ci o wysokość temperatur to jest to cecha osobnicza i
zależy od sposobu mierzenia, więc żadnej konkretnej liczby nie można
podać.
Zasada ogólna jest taka, że faza lutealna trwa między 10 a 17 dni,
ale te 10 to często za mało, żeby utrzymać ciążę. (powyższej 18 dni może oznaczać ciążę)
Dobra faza lutealna to taka, gdzie temperatury od 3 dnia po skoku
utrzymują się wyraźnie nad linią podstawową/pomocniczą wyznaczoną na
wysokości najwyższej z sześciu poprzedzających skok niższych
temperatur i trwająca 12 dni, gdzie temperatura nie spada pod linię
wcześniej niż dzień prze okresem.Jaga lubi tę wiadomość
-
No i stało się- zrobiłam Gyrosa nie wytrzymałam, czasem zachcianki sa silniejsze ode mnie
annia, ;oniqa, juicca lubią tę wiadomość
Emilka WSK wrote:No i stało się- zrobiłam Gyrosa nie wytrzymałam, czasem zachcianki sa silniejsze ode mnie
Gyros , ledwo przeczytałam to już czuję w wyobrazni smak gyrossssaaaaaaaaa )) a mnie dalej pobolewa podbrzusze jak na @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny06.05 - Tweety
10.05 - ann21
13.05 - deJzi
15.05 - Jaga
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
15.05 - gosia28
16.05 - adzia
18.05 - eunika
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - Nishi ( 3 miesiace kuracji )
20.05 - ash
22.05 - kaarolaa
22.05 - mamuleska
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - Matylda36
23.05 - Merida
25.05 - samira
26.05 - ninka
28.05 - Nusia
27.05 - Brava
32.05 - maximka84 27
01.06 - H30
- Domi81
- doris85
- Klif
DOPISAĆ PROSZĘ KTO JESZCZE W MAJUWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 07:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, będę dziś ( lub od dziś) płakać, i to chyba codziennie... Sąsiadka zza ściany urodziła i dziś wychodzą, a mi- powiem szczerze- serce pęka na kawałki... będę ich oglądać z wózkiem, słuchać kwilenia, płaczu maluszka.. Mąż mnie pociesza, że i nas to już niedługo spotka ale.... rozumiecie mnie
samira lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyannia no i dobrze ze przyszla przynajmniej nowy cykl ze spokojem zaczniesz
Emilka nie zalamuj sie... mysl pozytywnie,ten placz za sciany powinien cie bardziej nakrecac a nie zniechecac wiecej wiary w siebie..
H30 bedziesz testowala w moje urodzinki i w dzien dziecka !!!!!!!!! oby wyszly 2 kreseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 07:01
annia, H30 lubią tę wiadomość