Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wierzę, pragnę, ale to samo tak wychodzi... Może mam psychikę za słabaZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie rano ponuro, a teraz słoneczko wychodzi...
Obiecałam synkowi dzisiaj, że pojeździmy rowerami ale wredota zabrała mi siły
Emilko! Zobaczysz, bedzie dobrze i już niedługo będziesz się z tego śmiała A jak się tak napatrzysz na sąsiadkę i maluszka - to szybko się zarazisz
-
I mąż mówi: oni maja po 30 lat, my po 23, ale ja się tak bardzo boję... Wczoraj byłam na plotach u siostry teścia (też wie o naszych probach) i ona jako jedyna z tej rodziny tak nam kibicuje, tak chce bawić i szyć ubranka..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Emileczko, musisz przestać się negatywnie nakręcać! I to zaraz!
Nastawienie jest bardzo ważne! Jeśli cały czas wątpisz i się boisz, to jak ma się udać? UWIERZ! (wiem - łatwo powiedzieć, ale dawno już udowodnione: Wiara czyni CUDA )deJzi lubi tę wiadomość
-
Anniu, Dejzi- nie obiecuję, że będę dziś chodziła z uśmiechem na twarzy ale postaram się.. wyskoczę chyba na zakupy za kilka godzinek, potem o 17 wróci m to go zmolestuję spacerem i łóżkiem na poprawę nastroju :*
annia, deJzi lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
I od dziś zmieniam dietę, do tej pory z racji mego "chudostwa" jadłam tonami chipsy, colę, makarony, od dziś stop! To hamuje uwalnianie jajeczek.. warzywka, owoce o tak teraz będzie
annia, deJzi lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
No i słońce się schowało
A ja teraz mam przechlapane... Przez trzy tygodnie, od poniedziałku do czwartu PRÓBY przed I Komunią. Każda co najmniej 1,5 godziny... Niech już będzie po Komunii... A pogoda na pewno się zrobi, a my będziemy siedzieć w kościele całe popołudnia -
Jaga wrote:Ja mam 2 dzień pięknego jak narazie słoneczka i cholera mnie bierze bo od zeszłego roku jestem uczuleniowcem na słońce. Wczoraj posiedziałam na słońcu i całe ręce miałam w krostach a swędziało..... Masarka jakaś
Ja też tak mam na słońce masakra jakaś i dodatek do tego mam całą czerwoną buzie jak długo siedze na dworzu;-) u nas też słoneczko dziś świeci ładnie jest
annia nie przejmuj się @ u mnie zawita w piątek albo i szybciej ja ją olewam nie zwracam uwagi na nią żal i smutek co miesiąc towarzyszy no ale co zrobić??? takie jest życie okrutne -
Emilko nie możesz sie tak stresować ,musisz wiedzieć że stres blokuje nasz organizm, ja wierzę że Ci sie uda , wiem że łatwo powiedzieć a trudniej wykonać
Podam Ci przykład moja kumpela po slubie z męzem starała się o dziecko nic z tego nie wychodziło , strasznie sie nakręcali lekarze stwierdzili że niema dni płodnych wydała kupe kasy na badania , leczenie i tak 3 lata minęły, pojechali na wczasy zeby sie jakos zrelaksować i 3 tyg po powrocie zrobiła test( chociaż wątpiła) skoro lekarze jej powiedzieli że nie bd miec dzieci a tu NIESPODZIANKA II kreseczki mały ma juz 2 latka a teraz obecnie jest w 30 tygodniu
Wiem że łatwo sie mówi , nie mysleć i w ogóle
ale naprawdę STRES NASZ WRÓG !!! ,a ja przez stres straciłam swoje dzieciątko
EMILKA GŁOWA DO GÓRYYY ,
doczekamy się Wszystkie -
Na pogode akurat nie narzekam- wczoraj jeździliśmy pół dnia motorem po lesie, potem długi spacer, i tak prawie codziennie jak jest cieplutko. Teraz m mi kupi dobry rower i będziem pedałować
dajecie mi dużo siły Kochane :* bardzo bardzo dużo :* Jeśli ja skończę te hormony to będzie 21 maja. Potem @ i od 27 maja mnie stymulują, więc też w czerwcu powinnam juz być mamusią Może na urodziny (21.06?)..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
juicca wrote:Emilko nie możesz sie tak stresować ,musisz wiedzieć że stres blokuje nasz organizm, ja wierzę że Ci sie uda , wiem że łatwo powiedzieć a trudniej wykonać
Podam Ci przykład moja kumpela po slubie z męzem starała się o dziecko nic z tego nie wychodziło , strasznie sie nakręcali lekarze stwierdzili że niema dni płodnych wydała kupe kasy na badania , leczenie i tak 3 lata minęły, pojechali na wczasy zeby sie jakos zrelaksować i 3 tyg po powrocie zrobiła test( chociaż wątpiła) skoro lekarze jej powiedzieli że nie bd miec dzieci a tu NIESPODZIANKA II kreseczki mały ma juz 2 latka a teraz obecnie jest w 30 tygodniu
Wiem że łatwo sie mówi , nie mysleć i w ogóle
ale naprawdę STRES NASZ WRÓG !!! ,a ja przez stres straciłam swoje dzieciątko
EMILKA GŁOWA DO GÓRYYY ,
doczekamy się Wszystkie
Ale jak tu się nie stresować i nie myśleć Rybko, jak z jednej strony teściowa światu oznajmia że u nas nigdy nic nie będzie, z drugiej ciotki cioteczki tylko nakręcają "kiedy, kiedy", sąsiedzi się mnożą a ja leczę i nic.. Wiem że wyjazdy pomagają, ale od czerwca wracam do pracy, m pracuje więc wyjazd jest niemożliwy...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
annia wrote:Emilko życzę Ci pięknego prezentu na urodziny!
Może i moje czerwcowe testowanie będzie udane...
Boże mój, kiedyś musi się udać, będę to powtarzać jak mantrę... tylko dlaczego to "kiedyś" musi tyle trwać....Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny