Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka WSK wrote:juicca wrote:Emilko nie możesz sie tak stresować ,musisz wiedzieć że stres blokuje nasz organizm, ja wierzę że Ci sie uda , wiem że łatwo powiedzieć a trudniej wykonać
Podam Ci przykład moja kumpela po slubie z męzem starała się o dziecko nic z tego nie wychodziło , strasznie sie nakręcali lekarze stwierdzili że niema dni płodnych wydała kupe kasy na badania , leczenie i tak 3 lata minęły, pojechali na wczasy zeby sie jakos zrelaksować i 3 tyg po powrocie zrobiła test( chociaż wątpiła) skoro lekarze jej powiedzieli że nie bd miec dzieci a tu NIESPODZIANKA II kreseczki mały ma juz 2 latka a teraz obecnie jest w 30 tygodniu
Wiem że łatwo sie mówi , nie mysleć i w ogóle
ale naprawdę STRES NASZ WRÓG !!! ,a ja przez stres straciłam swoje dzieciątko
EMILKA GŁOWA DO GÓRYYY ,
doczekamy się Wszystkie
Ale jak tu się nie stresować i nie myśleć Rybko, jak z jednej strony teściowa światu oznajmia że u nas nigdy nic nie będzie, z drugiej ciotki cioteczki tylko nakręcają "kiedy, kiedy", sąsiedzi się mnożą a ja leczę i nic.. Wiem że wyjazdy pomagają, ale od czerwca wracam do pracy, m pracuje więc wyjazd jest niemożliwy...
Kochanie ja i tak wierzę ze Ci się UDA , olać tą teściową i pokazać że niema racji, mi też co chwilę ciotki pytaja kiedy sie uda , pytając robia przykrość bo ja swoje dzieci mam w niebie jest to trudne ale smutając się nic sobie nie pomagamy
ja tez nie mam super teściowej , szwagierka urodziła synka w grudniu to się tesciowa chwaliła mi jakiego ma wnusia a ja z płaczem jej na to wy również macie wnuczke , która jest w niebie Pamietajcie tez o NIej do jasnej cholery,wkurzyłam sie wtedy
TRzymam kciuki za Ciebie kochana :*
Może jak wrócisz do pracy , mniej będziesz na tym skupiona -
juicca wrote:Emilka WSK wrote:juicca wrote:Emilko nie możesz sie tak stresować ,musisz wiedzieć że stres blokuje nasz organizm, ja wierzę że Ci sie uda , wiem że łatwo powiedzieć a trudniej wykonać
Podam Ci przykład moja kumpela po slubie z męzem starała się o dziecko nic z tego nie wychodziło , strasznie sie nakręcali lekarze stwierdzili że niema dni płodnych wydała kupe kasy na badania , leczenie i tak 3 lata minęły, pojechali na wczasy zeby sie jakos zrelaksować i 3 tyg po powrocie zrobiła test( chociaż wątpiła) skoro lekarze jej powiedzieli że nie bd miec dzieci a tu NIESPODZIANKA II kreseczki mały ma juz 2 latka a teraz obecnie jest w 30 tygodniu
Wiem że łatwo sie mówi , nie mysleć i w ogóle
ale naprawdę STRES NASZ WRÓG !!! ,a ja przez stres straciłam swoje dzieciątko
EMILKA GŁOWA DO GÓRYYY ,
doczekamy się Wszystkie
Ale jak tu się nie stresować i nie myśleć Rybko, jak z jednej strony teściowa światu oznajmia że u nas nigdy nic nie będzie, z drugiej ciotki cioteczki tylko nakręcają "kiedy, kiedy", sąsiedzi się mnożą a ja leczę i nic.. Wiem że wyjazdy pomagają, ale od czerwca wracam do pracy, m pracuje więc wyjazd jest niemożliwy...
Kochanie ja i tak wierzę ze Ci się UDA , olać tą teściową i pokazać że niema racji, mi też co chwilę ciotki pytaja kiedy sie uda , pytając robia przykrość bo ja swoje dzieci mam w niebie jest to trudne ale smutając się nic sobie nie pomagamy
ja tez nie mam super teściowej , szwagierka urodziła synka w grudniu to się tesciowa chwaliła mi jakiego ma wnusia a ja z płaczem jej na to wy również macie wnuczke , która jest w niebie Pamietajcie tez o NIej do jasnej cholery,wkurzyłam sie wtedy
TRzymam kciuki za Ciebie kochana :*
Może jak wrócisz do pracy , mniej będziesz na tym skupiona
To napewno- będę miała czas tylko na wskoczenie do łóżka Mój aniołek też na nas patrzy...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Witajcie kobietki Ale naskrobałyście przez weekend.
Gratuluje przyszłym mamusiom , za testujące trzymam kciuki i oczywiście te z @ witam w kolejnym cyklu niestety
Ja po tej luteinie mam jakąś dziwną @ 2 dni tylko krwawienie ,teraz już 3 dni plamienie.https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Witam dziewczyny w tak piekny, słoneczny i ciepły poranek dawno mnie tu nie było bo przez cały długi weekend nie zagladałam tutaj. jestem troche do tyłu.
i jak jakas kobietka juz moze sie cieszyc, ze bedzie mamusia czy dalej czekamy?
Witaj karolaa u jednej z dziewczyn się zazieleniłoreszta czeka na rozwinięcie akcji @ albo beybe pozdrawiam -
Witam się z kawusią
Jaga, ja mam uczulenie na słońce od kilkunastu lat i wiem, jak to jest. Najgorsze jest to, ze nie ma żadnego leku odczulającego na to
Dziś pierwszy dzień mierzenia temperatury mam już za sobą, za jakiś tydzień zaczynają się dni płodne, czyli za jakieś 2 tygodnie kończę ją mierzyć i bez stresu czekam na nadejście (lub nie) @. -
ann21 wrote:kaarolaa wrote:Witam dziewczyny w tak piekny, słoneczny i ciepły poranek dawno mnie tu nie było bo przez cały długi weekend nie zagladałam tutaj. jestem troche do tyłu.
Witaj karolaa u jednej z dziewczyn się zazieleniłoreszta czeka na rozwinięcie akcji @ albo beybe pozdrawiam
U kogo to sie zazielenilo? Basia? pogubilam sieZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:06.05 - Tweety
10.05 - ann21
13.05 - deJzi
15.05 - Jaga
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
15.05 - gosia28
16.05 - adzia
18.05 - eunika
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - Nishi ( 3 miesiace kuracji )
20.05 - ash
22.05 - kaarolaa
22.05 - mamuleska
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - Matylda36
23.05 - Merida
25.05 - samira
26.05 - ninka
28.05 - Nusia
27.05 - Brava
32.05 - maximka84 27
01.06 - H30
- Domi81
- doris85
- Klif
DOPISAĆ PROSZĘ KTO JESZCZE W MAJU
06.05 - Tweety
10.05 - ann21
13.05 - deJzi
15.05 - Jaga
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
15.05 - gosia28
16.05 - adzia
18.05 - eunika
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - ash
22.05 - kaarolaa
22.05 - mamuleska
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - Matylda36
23.05 - Merida
25.05 - samira
26.05 - ninka
28.05 - Nusia
27.05 - Brava
32.05 - maximka84 27
01.06 - H30
- Domi81
- doris85
- Klif
- ;oniqa -
nick nieaktualnyKlif wrote:Witam się z kawusią
Jaga, ja mam uczulenie na słońce od kilkunastu lat i wiem, jak to jest. Najgorsze jest to, ze nie ma żadnego leku odczulającego na to
Dziś pierwszy dzień mierzenia temperatury mam już za sobą, za jakiś tydzień zaczynają się dni płodne, czyli za jakieś 2 tygodnie kończę ją mierzyć i bez stresu czekam na nadejście (lub nie) @.
moje dni płodne zaczynaja sie tak mniej wiecej od dzisiaj i nie mierze temperatury bo nie chce, wole isc na zywioł. tak mniej wiecej moje dni płodne zaczynaja sie od 11 dc czyli od dzisiaj, jesli nic sie nie przestawiło po poronieniu to owulka bedzie w srode. -
Emilka WSK wrote:ann21 wrote:kaarolaa wrote:Witam dziewczyny w tak piekny, słoneczny i ciepły poranek dawno mnie tu nie było bo przez cały długi weekend nie zagladałam tutaj. jestem troche do tyłu.
Witaj karolaa u jednej z dziewczyn się zazieleniłoreszta czeka na rozwinięcie akcji @ albo beybe pozdrawiam
U kogo to sie zazielenilo? Basia? pogubilam sie
u anika przecież zobaczcie sobie 55 strone -
;oniqa wrote:deJzi wrote:06.05 - Tweety
10.05 - ann21
13.05 - deJzi
15.05 - Jaga
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
15.05 - gosia28
16.05 - adzia
18.05 - eunika
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - ash
22.05 - kaarolaa
22.05 - mamuleska
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - Matylda36
23.05 - Merida
25.05 - samira
26.05 - ninka
28.05 - Nusia
27.05 - Brava
32.05 - maximka84 27
01.06 - H30
- Domi81
- doris85
- Klif
DOPISAĆ PROSZĘ KTO JESZCZE W MAJU
06.05 - Tweety
10.05 - ann21
13.05 - deJzi
15.05 - Jaga
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
15.05 - gosia28
16.05 - adzia
18.05 - eunika
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - ash
22.05 - kaarolaa
22.05 - mamuleska
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - Matylda36
23.05 - Merida
25.05 - samira
26.05 - ninka
28.05 - Nusia
27.05 - Brava
32.05 - maximka84 27
01.06 - H30
- Domi81
- doris85
- Klif
- ;oniqa
nibyzapisałam sie na testowanie 1 ale chyba za wczesnie zmienim na 7.06 -
nick nieaktualny
-
ahaaa no tak , to wiem myślałam, że ktoś jeszcze moja temp jest podejrzana... Biorę estrogeny a one obniżają temp ciała...za to moja szybuje...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
Ja juz tez na czerwcowych jestem ale stąd nie uciekam jeszcze o nie Już wiem (po raz kolejny) co źle robiłam z m od samego początku....Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:Hej dziewczyny, będę dziś ( lub od dziś) płakać, i to chyba codziennie... Sąsiadka zza ściany urodziła i dziś wychodzą, a mi- powiem szczerze- serce pęka na kawałki... będę ich oglądać z wózkiem, słuchać kwilenia, płaczu maluszka.. Mąż mnie pociesza, że i nas to już niedługo spotka ale.... rozumiecie mnie
Wiem jak to jest. Rozumiem i mocno przytulam. Nigdy niczego nikomu nie zazdrościłam, poza tym jednym razem...Emilka WSK lubi tę wiadomość