Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobietki
dejZi pocichutku gratuluję i ciesz się kochana i nie martw.
ecensja Tobie kochana to gratuluję głośno i wyraźnie i spokojnych 9 miesięcy życzę.
Emi ,Emilko słonko idź zrób tą bete bo Ty masz typowe objawy ciąży i tempka fajna Trzymam kciukaski
Wczoraj miałam taką burze , że myślałam iż mi serducho na zawał stanie. Od zeszłego roku boję się burzy jak cholera i ledwie wczoraj wieczorem wytrwałam.deJzi lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:eunika wrote:no właśnie mi się wszyściutko przesunęło i prawdopodobnie dziś dopiero owu..., mam nieregularne cykle i po tym co teraz widzę to pewnie 22 lub nawet 24.05 będę testować...
powodzena
dzięki Kochana, no mój mężuś tez nie ma ze mną łatwo bo nie chcę marnować cyklu więc też musi się nieźle nagimnastykować, hehe -
Hej dziewczyny...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
hej hej kochane , kurcze a mi detektor przesunął dzień owu ale jakoś w to nie wierzę
Gratuluję tym co zobaczyły 2 kreseczkimaggielonka, deJzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:Emilka WSK wrote:Hej dziewczyny...
cześć
Kiedy najlepiej zrobić sikacza? Kiedy może być wiarygodny? Na betę idę dopiero w następnym tyg bo jadę do Gorzowa, tam zrobią na miejscu i nie będę musiała czekać..
Dziś rano wstałam i wypiłam litr mięty.. Na wieczór bardzo chciałam pić, m mi nastawił wodę i zaparzył w termos miętę ( taką z ogrodu zrywaną, mocną)... zaparzył- i mi się odechciało, a jak inaczej... A teraz na odwrót znowu, wypiłam i mi mało... Tak sobie dla żartów zrobiłam test właśnie... i kurczę, był cień, albo ja go tylko widziałam.. Ale że miałam strumieniowy i osiurkałam sobie rękę, jak ją myłam to chlapnęłam na test i się pomazało.. Cała się trzęsę, chyba kupię potem następny i rano zrobię jutro znowu...Iwka lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Koza wrote:Witajcie
DeJzi gratulacje, jak już widać krechę to
Emilko byłaś jak dla mnie pewniak więc trzymam kciuki.
Boję się że to sen... już tak miewałam, test pozytyw i ... i lipa.. Matko kochana..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koza wrote:Emilko spokojnie , kiedy się do lekarza wybierasz?
Czytałam poprzednie strony ale już nie pamiętam do końca .
Dopiero mam wizytę na ok 25-27 maja, miałam przyjść jak po tych tabletkach @ będzie, to w 1 dc, więc wypada 25-27 maja... Ale teraz nie wiem, jak beta wyjdzie w tygodniu dodatnia to sie wepchnę "na lewo" bo muszę odstawić leki i brac inne... Cała się trzęsę w środku...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Gratuluję wszystkim dziewczynom, które ujrzały upragione dwie kreseczki
Emilko - jutro możesz już spokojnie robić, jak jesteś w ciąży musi wyjść!Kup ten o czułości 10mg/l lub 20mg/l. Ja właśnie tym drugim testowałam.Jestem pewna,że wyjdzie pozytywny, a moje przeczucia się zazwyczaj sprawdzają
maximka84 - ja jak myślałam,że mam owulcję to współżyłam dwa dni przed, w owulację i dzień po. W ostatnim cyklu owulacja mi sie baardzo przesunęłą i fuksem, z czystej chęci i na spontanie współżyłam z mężem i po dwóch dniach ovu przesunęło mi owulację właśnie na ten czas, czyli wyszło,że kochaliśmy się : dzień przed owulacją, w owulację i dwa dni podeJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pobolewa podbrzusze , piersi cięzkie a detektor zmienił termin owulacji , bo miałam jednodniowy spadek temp i teraz znów wyzsze ehhh obczajcie mój wykres proszę
-
nick nieaktualny