Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybabeczki zrobilam dzis test rano i wyszla blada druga krech NIE GRATULOWAC MI PROSZE BO TO JESZCZE ZA WCZESNIE JAK ZROBIE BETKE TO WTEDY MOZEMY SIE CIESZYC... wiec z tydzien jeszcze odczekam na betke jak wytrzymam ... narazie skonsumuje moeje testy ciazawe
ale zobaczcie ile dni przed malpom jestem. kurde az cala sie trzese..
jednak to prawda ze po ciazy szybko lapie.. w pierwszym cyklu i jest fasolka -
nick nieaktualnykurcze nie tak mialo byc... liczylam na jakies dłuższe staranka ja pierdziele mezusiowi nic nie powiem jeszcze.. a rodzince powiem ...heh jak sami zobaczą...
wiedzialam cos przeczowalam... kurde jeszcze zeby wujowi sie polepszylo...
wiec to nie dobry moment na dobre wiadomosci. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe deJzi to tylko się powinnaś cieszyć a nie smutkać hehe, każda by tak chciała łatwiutko...szybciutko wyszedł Ci ten test, skoro masz dzisiaj 10 dzien po owu...masz jakieś objawy?? jak się czujesz?? trzymam mocno kciuki żeby kolejne testy były pozytywne:*
Konwalia, deJzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzadnych objawow... sutki swedza, sluzu nie ma kompletna susza, brak ochoty na sex, w dzien mi sie chce spac, no i takie uczucie pelnosci ciezkosci w brzuchu, rano jak wstaje to wydaje mi sie ze mam temperatury chyba ze 40. tak goraco a potem zimno mi.
ale poczekam na ta malpe kiedy ma przyjsc bo mi moze to poleciec
sama sie zdziwilam ze tak szybko bo dzis mialam skok tempki i pomyslalam a zrobie sobie i prosze krecha. slaba ale jest.. owulke mialam 13 dzien mojego cyklu czyli to by tak pasowalo 12 dni po, chyba dobrze policzylam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 05:03
-
Hej Dziewczynki! Gratuluje pocichutku Dejzi. A ja wczoraj sobie cos uswiadomilam... Bez sensu sa te moje mierzenia, wykresy i testy owulacyjne. ;/ Od lutego mam nawracajace infekcje. Do tej pory byly lekkie, wiec leczylam je sama az do tego miesiaca. W maju przypetalo sie cos powazniejszego, wiec wyleczylam lekami od gin. Po serduszkowaniu znow pojawilo sie pieczenie Czytalam, ze sperma jest zasadowa i moze sprzyjac infekcjom, ale ja kiedys tak nie mialam... Mozliwe tez ze uczulilam sie na sperme mojego M i dlatego z dzidzi nici
deJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybardzo duzo przeszlam jak staralam sie o pierwszego bejbika.. wiec kochane lepiej zrubcie sobie dokladny przesiew ... a w szczegolnosi mezusia pod lupe i ta droznosc..
idzcie do prywatnego i plakac ginkowi ze staracie sie dlugo i robicie testy owu i te wykresy i nie ma bejbika... o wymusic na ginku wszystkie badanka .. bo to nie mam sensu... i nie dajcie sie zwodzic...
ja tez watpilam ale po 1,5 roku tek katorgi przez co przechodzilam udalo sie w pierwszej ciazy... teraz jest druga bo bylam pewna ze nic nie jest po porodzie mialam wizyte i giniek powiedzial ze pecherzyki i cykl ladnie sie wyrownal. wiec byla pewnosc ze nic nie dolega..
ale nie sadzilam ze tak szybko kurcze mialo byc na lato