Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie Jaga to skrót od Gumijagodka :)

Fedra lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Nie Jaga to skrót od Gumijagodka :)

O nieee :) Gumisie :) uwielbiałam je :D

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tyż :D Moja siostra ma przydomek Jagoda i kiedyś grając w jedną z gier potrzebowałam nicku i wyszła Gumijagodka. Wiele osób z którymi grałam przesiadywałam i gadałam na ts-ie mówili do mnie Gumi lub Jaga, teraz tylko Jaga i tak oto zostałam przechszczona :D
    Mój syn nie lubi gumisiów :(

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • aniczka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej do mnie dzisiaj dzwonila moja lekarka i powiedziala ze prl spadla tutaj sa inne normy granica jest 500 a ja mam 200 wiec super i tsh tez w normie i wiec mam zielone swiatlo mam przeczucie ze tym razem sie uda 3majcie kciuki kochane

Matylda36, ;oniqa, AnMi lubią tę wiadomość

5abe315c267b0d904e208c54b912507e.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki! :-)

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    Dziewczynki a mam jeszcze takie pytanie:
    wczoraj wyszedł mi pozytywny test owulacyjny, dzisiaj pojawiło mi się to dziwne plamienie, więc jeśli do tej pory brałam wiesiołek to powinnam już przestać czy jeszcze mogę brać??? i czy myślicie, że jest jeszcze szansa jakbym dzisiaj coś z mężulkiem zadziałała? bo niestety tylko wczoraj test robiłam, wcześniej nie i nie wiem tak naprawdę czy jestem po owulacji czy przed.

Hej Kochane, ponawiam moje pytanie, pomocy hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 15:49

• Jaga Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    Nusia wrote:
    wczoraj wyszedł mi pozytywny test owulacyjny, dzisiaj pojawiło mi się to dziwne plamienie, więc jeśli do tej pory brałam wiesiołek to powinnam już przestać czy jeszcze mogę brać??? i czy myślicie, że jest jeszcze szansa jakbym dzisiaj coś z mężulkiem zadziałała? bo niestety tylko wczoraj test robiłam, wcześniej nie i nie wiem tak naprawdę czy jestem po owulacji czy przed.

Test owulacyjny jest pozytywny 12-36 h przed owulacją także gwałć męza. Plamienie może pojawić się w trakcie owulacji więc szansa jest jak najbardziej. Życze owocnych prób <3

deJzi, ;oniqa lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • anika Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyy wysyła.nie wiem jak uWas ale za wczasów mojej starszej wysylalo sie cos takiego
    ~~~~~~~~~~~~~~~>~~~~~~~~~~~~~~~~~~>
    Oby i Wam sie udało

deJzi, HOPE83 lubią tę wiadomość

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gwałć męza... hehehe dobre

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    a Ja powolutku skończyłam sadzić słoneczniki opieliłam ogródek i wypiłam kawke :)

a ja mam duży ogród około 1,5 ha i do tego dużo swoich owoców ale i tak nawet źdźbła trawy nie mogę sama skosić, moja teściowa to hetera! sama rządzi a ja tylko marzę co bym mogła tu zasadzić albo postawić, i tylko na marzeniach zostaje...
    dodam, że ten cały ogród był przy naszej działce koło domu i kupilismy go z mezem zaraz po slubie razem za swoje pieniadze !

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Nusia wrote:
    Nusia wrote:

Test owulacyjny jest pozytywny 12-36 h przed owulacją także gwałć męza. Plamienie może pojawić się w trakcie owulacji więc szansa jest jak najbardziej. Życze owocnych prób <3

hehe no wczoraj jak najbardziej go zgwałciłam, dzisiaj też muszę :)
    ale zrobiłam dzisiaj też test i dzisiaj negatywny, także ja już nic nie wiem z tego (dzisiaj mam 10 dzień cyklu)

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale źle się czuję...mdli mnie i ciągnie do mięty... Nawet zrobiłam sobie drzemkę popołudniu :/

deJzi lubi tę wiadomość

002cf1800b.png

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać Kochane, nie wiem co mnie dzisiaj wzięło :( Buziaki :*

002cf1800b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka TY zrób test ciążowy lepiej bo według mnie to TY na 100% w ciąży jesteś! hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 18:26

• anika Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka-fiufiu :D cos sie kroi :D lec jutro na betke :)

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:
    Ale źle się czuję...mdli mnie i ciągnie do mięty... Nawet zrobiłam sobie drzemkę popołudniu :/

ja tez sie przespalam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wy tak o tych ogradach sobie gadacie fajnie wasze maluszki beda mialy zdrowa zywnosc :)

• annia Przyjaciółka

Wysłany: 7 maja 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anika wrote:
    Hej kobitki.
    Tak jak Emilka pisała :) beta 528,3 :) jutro kolejna wizyta u ginka :) mam zajebista położną :)lekarza nie zmienie..to den od usg jakis kretyn :D

Hej hej!

WIELKIE Gratulacje! Teraz tylko pozostaje życzyć spokojnej i bezstresowej ciąży! <3

63dd70d34c366d44068230ece02a3951.png
  • ecencia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jednak bety nie zrobiłam bo nie miałam kiedy a ponieważ nienawidzę pobierania krwi to stwierdziłam, że jednak poczekam. Dziś już jestem przekonana, że się udało mimo braku potwierdzenia ze strony testu. @ nie przyszła, brzuch już nie męczy tylko lekko go czuję za to pojawił się ból głowy i senność. Ten ból głowy jest bardzo specyficzny i miewałam taki jedynie kiedy brałam tabletki w czasie tygodnia odstawienia hormonów tak czasem reagował organizm. Do tego szyjka bardzo wysoko. No poprostu wszystko przemawia za tym, że się jednak udało:)

anika, ann21 lubią tę wiadomość

0034e1d86d.png
    km5szbmhrutvp4cd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ecencia a czy możesz udostępnić swój wykres?

‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ