Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaga wrote:Nie Jaga to skrót od Gumijagodka
O nieee Gumisie uwielbiałam jeZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Ja tyż Moja siostra ma przydomek Jagoda i kiedyś grając w jedną z gier potrzebowałam nicku i wyszła Gumijagodka. Wiele osób z którymi grałam przesiadywałam i gadałam na ts-ie mówili do mnie Gumi lub Jaga, teraz tylko Jaga i tak oto zostałam przechszczona
Mój syn nie lubi gumisiów -
hej do mnie dzisiaj dzwonila moja lekarka i powiedziala ze prl spadla tutaj sa inne normy granica jest 500 a ja mam 200 wiec super i tsh tez w normie i wiec mam zielone swiatlo mam przeczucie ze tym razem sie uda 3majcie kciuki kochane
Matylda36, ;oniqa, AnMi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Dziewczynki a mam jeszcze takie pytanie:
wczoraj wyszedł mi pozytywny test owulacyjny, dzisiaj pojawiło mi się to dziwne plamienie, więc jeśli do tej pory brałam wiesiołek to powinnam już przestać czy jeszcze mogę brać??? i czy myślicie, że jest jeszcze szansa jakbym dzisiaj coś z mężulkiem zadziałała? bo niestety tylko wczoraj test robiłam, wcześniej nie i nie wiem tak naprawdę czy jestem po owulacji czy przed.
Hej Kochane, ponawiam moje pytanie, pomocy heheWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 15:49
-
Nusia wrote:Nusia wrote:Dziewczynki a mam jeszcze takie pytanie:
wczoraj wyszedł mi pozytywny test owulacyjny, dzisiaj pojawiło mi się to dziwne plamienie, więc jeśli do tej pory brałam wiesiołek to powinnam już przestać czy jeszcze mogę brać??? i czy myślicie, że jest jeszcze szansa jakbym dzisiaj coś z mężulkiem zadziałała? bo niestety tylko wczoraj test robiłam, wcześniej nie i nie wiem tak naprawdę czy jestem po owulacji czy przed.
Hej Kochane, ponawiam moje pytanie, pomocy hehe
Test owulacyjny jest pozytywny 12-36 h przed owulacją także gwałć męza. Plamienie może pojawić się w trakcie owulacji więc szansa jest jak najbardziej. Życze owocnych próbdeJzi, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaga wrote:a Ja powolutku skończyłam sadzić słoneczniki opieliłam ogródek i wypiłam kawke
a ja mam duży ogród około 1,5 ha i do tego dużo swoich owoców ale i tak nawet źdźbła trawy nie mogę sama skosić, moja teściowa to hetera! sama rządzi a ja tylko marzę co bym mogła tu zasadzić albo postawić, i tylko na marzeniach zostaje...
dodam, że ten cały ogród był przy naszej działce koło domu i kupilismy go z mezem zaraz po slubie razem za swoje pieniadze ! -
nick nieaktualnyJaga wrote:Nusia wrote:Nusia wrote:Dziewczynki a mam jeszcze takie pytanie:
Hej Kochane, ponawiam moje pytanie, pomocy hehe
Test owulacyjny jest pozytywny 12-36 h przed owulacją także gwałć męza. Plamienie może pojawić się w trakcie owulacji więc szansa jest jak najbardziej. Życze owocnych prób
hehe no wczoraj jak najbardziej go zgwałciłam, dzisiaj też muszę
ale zrobiłam dzisiaj też test i dzisiaj negatywny, także ja już nic nie wiem z tego (dzisiaj mam 10 dzień cyklu) -
Ale źle się czuję...mdli mnie i ciągnie do mięty... Nawet zrobiłam sobie drzemkę popołudniu
deJzi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Idę spać Kochane, nie wiem co mnie dzisiaj wzięło Buziaki :*Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, jednak bety nie zrobiłam bo nie miałam kiedy a ponieważ nienawidzę pobierania krwi to stwierdziłam, że jednak poczekam. Dziś już jestem przekonana, że się udało mimo braku potwierdzenia ze strony testu. @ nie przyszła, brzuch już nie męczy tylko lekko go czuję za to pojawił się ból głowy i senność. Ten ból głowy jest bardzo specyficzny i miewałam taki jedynie kiedy brałam tabletki w czasie tygodnia odstawienia hormonów tak czasem reagował organizm. Do tego szyjka bardzo wysoko. No poprostu wszystko przemawia za tym, że się jednak udało:)
anika, ann21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny