Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Anika musiałam chcę być kolejna! chcę chcę chcę!
anika, ;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
I pouciekałyZawsze będziemy Cię kochać !!!
Ja się wzięłam za pranie, odtykanie syfonu, obiad i jak nie lunie deszczysko...! masakraZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
Brava wrote:hejka dziewczynki
nie bylo mnie kilka dni i sie stesknilam!
duzo stron nastukalyscie-nie nadrobie juz tego wiec prosze o jakies newsy?
Kto testowal w ciagu ostatniego tyg? i z jakim wynikiem ??
Anika dzisiaj napewno beta ponad 500samira lubi tę wiadomość
Ooo Słoneczniki ja mam na balkono-tarasie cebulkę czosnkową, pomidory koktajlowe, wrzos biały i posadziłam do nich dziś kasztany jadalne lubię zielono mieć za oknemZawsze będziemy Cię kochać !!!
Jaga wrote:Ja mam z jednej strony domu wszystkie warzywa z drugiej strony kwiaty. Uwielbiam lilie więc mam ich mnóstwo , teraz mi tulipany cieszą oko
gdybym to ja miała domek... mam 23 lata, może się do 50-tki dorobię narazie mieszkanie z wielkim balkonem musi wystarczyć skąd jesteś?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:Jaga wrote:Ja mam z jednej strony domu wszystkie warzywa z drugiej strony kwiaty. Uwielbiam lilie więc mam ich mnóstwo , teraz mi tulipany cieszą oko
gdybym to ja miała domek... mam 23 lata, może się do 50-tki dorobię narazie mieszkanie z wielkim balkonem musi wystarczyć skąd jesteś?
Ja z Łodzi ale mieszkam za Rawą Mazowiecka. Mała wioska pośrodku lasuFedra lubi tę wiadomość
-
Jaga wrote:Emilka WSK wrote:Jaga wrote:Ja mam z jednej strony domu wszystkie warzywa z drugiej strony kwiaty. Uwielbiam lilie więc mam ich mnóstwo , teraz mi tulipany cieszą oko
gdybym to ja miała domek... mam 23 lata, może się do 50-tki dorobię narazie mieszkanie z wielkim balkonem musi wystarczyć skąd jesteś?
Ja z Łodzi ale mieszkam za Rawą Mazowiecka. Mała wioska pośrodku lasu
Łoohoho, marzenie z dzieciństwa, domek blisko lasu... choć i ja do lasu mam rzut beretem ale co koło domu to koło domuZawsze będziemy Cię kochać !!!
Jaga wrote:Ojj Emi wierz mi , że każdy mówi , że fajnie blisko lasu , ale ile tutaj jest kleszczy , robactwa w lecie to czasem mam chęć zwinąć sie spowrotem do Łodzi
W sumie masz rację coś za coś, to cena za spokoj i ciszę i widokisamira lubi tę wiadomość
Emilka WSK wrote:Jaga wrote:Ojj Emi wierz mi , że każdy mówi , że fajnie blisko lasu , ale ile tutaj jest kleszczy , robactwa w lecie to czasem mam chęć zwinąć sie spowrotem do Łodzi
W sumie masz rację coś za coś, to cena za spokoj i ciszę i widoki
Cisza spokój , pełno plotkarek dookoła patrzących ci na ręce i gadające ile czasu spędzasz na dworze z dzieckie, kto do ciebie przyjeżdza , kto odjeżdza. Wszyscy wszystko wiedzą lepiej od Ciebie i mają ciągle na językach. Zwłaszcza , że Ja jestem z tych pyskatych nie pozwalam sobie wejść na głowe więc tym bardziej jestem pod ostrzałem wścibskich sąsiadów.
Kiedyś nawet z mojego brata starszego na wsi zrobili kochanka -
Jaga wrote:Emilka WSK wrote:Jaga wrote:Ojj Emi wierz mi , że każdy mówi , że fajnie blisko lasu , ale ile tutaj jest kleszczy , robactwa w lecie to czasem mam chęć zwinąć sie spowrotem do Łodzi
W sumie masz rację coś za coś, to cena za spokoj i ciszę i widoki
Cisza spokój , pełno plotkarek dookoła patrzących ci na ręce i gadające ile czasu spędzasz na dworze z dzieckie, kto do ciebie przyjeżdza , kto odjeżdza. Wszyscy wszystko wiedzą lepiej od Ciebie i mają ciągle na językach. Zwłaszcza , że Ja jestem z tych pyskatych nie pozwalam sobie wejść na głowe więc tym bardziej jestem pod ostrzałem wścibskich sąsiadów.
Kiedyś nawet z mojego brata starszego na wsi zrobili kochanka
jakbym widziała swój blok ławka pod blokiem i młode mamuśki... prowadzą chyba jakąś ewidencję ludności, ja już kilka razy u nich byłam w ciąży.. Masakra zawsze się takie znajdą Jaguś Jaga to skrót od Jagoda?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!