Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonwalia wrote:Ale skoro na wymazie wszystkie byly kaput? To jednorazowy przypadek?
dlatego poszlam na krew zeby sie upewnic czy sa przeciw ciala ale lepiej isc odrazu na krew po co po stosunku latac do ginka na wymaz. to takie nie smaczne przed wizyta trzeba sie bzyknac wiecie takie to nie etyczne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2013, 05:46
-
Dziekuje Dejzi za wszystko. Zycze lekkiej ciazy. Zapisze sie do gin. i bede molestowac ja. A jak sie nie uda to ide do Novum. Jak mam sie starac skoro po kazdym serduszkowaniu mam pieczenie. Kiedys tez przeszlam powazne infekcje, wiec moje jajowody moga byc niedrozne...
-
nick nieaktualnya naj lepiej to z mezem isc do ginka zeby bylo wiarygodniej dla niego ze naprawde chcecie bejbika.. ja tak robilam zeby nie zwodzil az maz sie wkurzyl i troche nakrzyczal no i wziol sie do roboty gink..
kochane laseczki robcie sobie te wykresy poznacie swoje cialo ale w miedzy czasie robcie jakies badanie i nie tracic ani troche nadzieji !!!!! -
nick nieaktualnyi nie dac sie zwodzic bo oni lubia iecie o co chodzi kasa i kasa... ja smienilam chyba z 10 razy ginka az znalazlam tego odpowiedniego.. jest fantastyczny... az chce mi sie otwierac nogi zeby sprawdzil czy wszytko ok.. jest po prostu jak przyjaciel...
ale zanim go znalazlam to myslalam ze wpadlam w jakoms obsesje ze rozwalam sie przed kazdym ginkiem..
i tez mialam momenty zalamania ze jestem nie plodna ze nie bedzie bejbika...
trzymam kciuki za was;oniqa lubi tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Dziekuje Dejzi za wszystko. Zycze lekkiej ciazy. Zapisze sie do gin. i bede molestowac ja. A jak sie nie uda to ide do Novum. Jak mam sie starac skoro po kazdym serduszkowaniu mam pieczenie. Kiedys tez przeszlam powazne infekcje, wiec moje jajowody moga byc niedrozne...
u mnie było podobnie najpierw sama mogłam się podleczyć ale w tamtym cyklu nie było wyjścia lekarz dał antybiotyki końskie dawki i dla męża też ze staranek nici , a w tym cyklu to z obawy że znowu to wróci to tak średnio miałam ochotę na przytulanie, a mimo to się udałodeJzi, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam rano test i wreszcie się coś pojawiło, baardzo słaba druga kreseczka. Ale praktycznie od razu i robiłam już kilka testów tej samej firmy i wcześniej takiej nie było. Oczywiście mój mąż się ze mnie śmieje i mówi, że on nic tam nie widzi bo według jego filozofii ma być dobrze widoczna ta druga kreska. Ale ja już swoje wiem:)
-
nick nieaktualny10.05 - Iwo123
10.05 - ann21
15.05 - Jaga
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
15.05 - gosia28
16.05 - adzia
18.05 - eunika
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - Nishi ( 3 miesiace kuracji )