Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
anika wrote:Emilka-umawialas sie do gina??robilas betke?
Betę jutro albo w tyg bo u mnie biorą od 8-10 rano tylko i wysyłają, do gina dzwoniłam, mam odstawic hormony i przyjechać z betąZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:emilka no w koncu cos ruszylo
oby dużo już mamy majówekZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
adzia wrote:Gratuluje Emilka!!!!
Jeszcze za wczesnie na gratulacje
Ale słabo się czuję, teraz znow zrobiłam test i dalej kreska II;oniqa lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:czy jest juz otwarty watek czerwcowek ????
Odpoczywam a po co Ci czerwcówki kochana?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
wczoraj byłam u gina na pierwszej wizycie z wyliczeń o @ to 5 tydzień, zrobił mi USG z przekonaniem że nic nie będzie widać a tu pęcherzyk o tydzień większy niż wyliczyliśmy. Trzymam za resztę kciuki i gratuluje zaciążonym przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2013, 13:20
anika, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Cuda się zdarzaja w tym miesiącu, dziewczyny uważajcie
Iwka lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
deJzi dziekuję Ci za wpis, niestety nie mam jak smigac do gin bo w Polsce u mojego gin będę dopiero w przyszlym miesiacu:( A Tobie gratuluje oczywiscie!
deJzi lubi tę wiadomość
-
deJzi wrote:Emilka WSK wrote:deJzi wrote:czy jest juz otwarty watek czerwcowek ????
Odpoczywam a po co Ci czerwcówki kochana?
kibicowac
Aaaaa ja juz mam zwolnione myśleniesamira lubi tę wiadomość
Nie wiem czy te moje brudzenia przed miesiączką są wynikiem niedomogi lutealnej czy czegoś innego.... Z wielkością pęcherzyków nigdy nie było u mnie problemu, często juz w 8-9 dc wszystko wskazywało na owulacje... No i plamien nie bylo tak długich.. A teraz jak sie zaczelismy starac, wszystko do d...
-
AnMi wrote:wczoraj byłam u gina na pierwszej wizycie z wyliczeń o @ to 5 tydzień, zrobił mi USG z przekonaniem że nic nie będzie widać a tu pęcherzyk o tydzień większy niż wyliczyliśmy. Trzymam za resztę kciuki i gratuluje zaciążonym przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mi gin powiedzial ze nic nie widać i ze pewnie pozamaciczna...dlaczego ja nie moglam trafic na takiego normalnego lekarza jak Ty??
Ogromne gratki !!AnMi lubi tę wiadomość