Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Emilka WSK wrote:Cuda się zdarzaja w tym miesiącu, dziewczyny uważajcie
Nio miejmy nadzieję, że więcej tych cudów będzie a maj jeszcze się nie skończył A tu już tyle ciężarówek się porobiło ładnie -
anika wrote:poprzednie usg mialamw pon. moze tydzien pozniej juz sie pokaza ;( strasznie sie martwie
No sie nie dziwie :* Ale trzeba być dobrej myśli, na pewno się wszystko dobrze ułoży. I się nie martw to Ci nie pomoże a jedynie może zaszkodzić. Głowa do góry i uśmiech na twarzy proszęanika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycarolina84 wrote:Nie wiem czy te moje brudzenia przed miesiączką są wynikiem niedomogi lutealnej czy czegoś innego.... Z wielkością pęcherzyków nigdy nie było u mnie problemu, często juz w 8-9 dc wszystko wskazywało na owulacje... No i plamien nie bylo tak długich.. A teraz jak sie zaczelismy starac, wszystko do d...
a jaki rozmiar pecherzykow mialas w 8-9 dniu? jezeli teraz plamisz przed okresem to jest cos nie tak wlasnie niedomoga lutealna... skontaktuj sie z ginkiem... a bierzesz luteine czy dupka?
a gdzie jestes jak nie w polsce?
jak dlugo sie starasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2013, 15:01
-
Iwka wrote:anika wrote:poprzednie usg mialamw pon. moze tydzien pozniej juz sie pokaza ;( strasznie sie martwie
No sie nie dziwie :* Ale trzeba być dobrej myśli, na pewno się wszystko dobrze ułoży. I się nie martw to Ci nie pomoże a jedynie może zaszkodzić. Głowa do góry i uśmiech na twarzy proszę
Staram sie ,uwierz mi. Żuje nadzieją że wszystko jest dobrze.Modle sie by iskierka była na swoim miejscu.Ale tak cholernie sie boje -
anika wrote:Iwka wrote:anika wrote:poprzednie usg mialamw pon. moze tydzien pozniej juz sie pokaza ;( strasznie sie martwie
No sie nie dziwie :* Ale trzeba być dobrej myśli, na pewno się wszystko dobrze ułoży. I się nie martw to Ci nie pomoże a jedynie może zaszkodzić. Głowa do góry i uśmiech na twarzy proszę
Staram sie ,uwierz mi. Żuje nadzieją że wszystko jest dobrze.Modle sie by iskierka była na swoim miejscu.Ale tak cholernie sie boje
-
Jeszcze nie problem, poczekaj do poniedziałku to początek i nie zawsze wszystko widać od razu:) Moja siostra dopiero w 8 tygodniu zobaczyła pęcherzyk była wcześniej na usg w 5 tygodniu i lekarz też ją nastraszył. A Krzysiu ma teraz 5 lat i jest zdrowym kochanym dzieckiem.
A i jeszcze jedno mój przedostatni ginekolog, jak byłam na monitoringu w zeszłym roku - zawołał pół oddziału wraz z ordynatorem bo nie mógł znaleźć JAJNIKÓW - wyobraź sobie moje przerażenie. W końcu pod czas zabiegu łyżeczkowania byłam pod pełna narkozą - i pomyślałam "świnie mi je wycieli"
Więc naprawdę nie martw się na zapas :* -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:deJzi wrote:Emilka WSK wrote:deJzi wrote:czy jest juz otwarty watek czerwcowek ????
Odpoczywam a po co Ci czerwcówki kochana?
kibicowac
Aaaaa ja juz mam zwolnione myślenie
Emilka GRATULUJĘ jupi ,tak się ciesze ze mi łzy lecą,dbaj o siebie teraz
(szkoda ze mi eska nie wysłałaś tak jak czarnulce )Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2013, 15:38
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Emilka WSK wrote:deJzi wrote:Emilka WSK wrote:deJzi wrote:czy jest juz otwarty watek czerwcowek ????
Odpoczywam a po co Ci czerwcówki kochana?
kibicowac
Aaaaa ja juz mam zwolnione myślenie
Emilka GRATULUJĘ jupi ,tak się ciesze ze mi łzy lecą,dbaj o siebie teraz
(szkoda ze mi eska nie wysłałaś tak jak czarnulce )
Przepraszam Samirka, to z tego wszystkiego... Wiesz co? Powiedzialam D. bo wiedział, ze mam robić test.. I on na to "o, to fajnie"... i tyle.. płakać mi się chcialo...a teraz sobie spi poprostu..samira lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny