Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dlaczego mój mąż tak zareagował? Ja się spodziewałam czego innego...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Dziewczyny dlaczego mój mąż tak zareagował? Ja się spodziewałam czego innego...
wiesz moze on po prostu nie chce sie za bardzo nakrecac, a jesli sie okaze ze znow nie ma ciazy, oczywiscie wg mnie jest...
to nie chce sie rozczarowac, mysle ze jak lekarz potwierdzi ciaze wtedy napewno sie ucieszy -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Emilka WSK wrote:Dziewczyny dlaczego mój mąż tak zareagował? Ja się spodziewałam czego innego...
wiesz moze on po prostu nie chce sie za bardzo nakrecac, a jesli sie okaze ze znow nie ma ciazy, oczywiscie wg mnie jest...
to nie chce sie rozczarowac, mysle ze jak lekarz potwierdzi ciaze wtedy napewno sie ucieszy
Powiedział jeszcze że " chyba jakoś się w 9 m-cy poukladamy.."... OszalejęZawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:Dziewczyny dlaczego mój mąż tak zareagował? Ja się spodziewałam czego innego...
Emilka nie znam Twojego męża ale znam swojego i być może będzie to samo... Niektórzy faceci już tak mają, mój na pewno będzie się cieszył ale po pierwsze nie jest najlepszy w okazywaniu uczuć a po drugie to tylko facet więc on nie czuje tego co Ty, nie ma maleństwa pod sercem więc dla niego to na pewno abstrakcja.
Na Twoim miejscu pewnie bym się wkurzyła ale też mu wybaczyładeJzi lubi tę wiadomość
-
Emilka WSK wrote:kaarolaa wrote:Emilka WSK wrote:Dziewczyny dlaczego mój mąż tak zareagował? Ja się spodziewałam czego innego...
to nie chce sie rozczarowac, mysle ze jak lekarz potwierdzi ciaze wtedy napewno sie ucieszy
Powiedział jeszcze że " chyba jakoś się w 9 m-cy poukladamy.."... Oszaleję
Jak typowy mężczyzna, myśli o stronie praktycznej, identyko co mój... To nie znaczy, że się nie cieszy -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:kaarolaa wrote:Emilka WSK wrote:Dziewczyny dlaczego mój mąż tak zareagował? Ja się spodziewałam czego innego...
bedzie dobrze kochana i nie przejmuj sie jego gadaniem -
eunika wrote:Emilka WSK wrote:Dziewczyny dlaczego mój mąż tak zareagował? Ja się spodziewałam czego innego...
Emilka nie znam Twojego męża ale znam swojego i być może będzie to samo... Niektórzy faceci już tak mają, mój na pewno będzie się cieszył ale po pierwsze nie jest najlepszy w okazywaniu uczuć a po drugie to tylko facet więc on nie czuje tego co Ty, nie ma maleństwa pod sercem więc dla niego to na pewno abstrakcja.
Na Twoim miejscu pewnie bym się wkurzyła ale też mu wybaczyła
Wybaczam, jasne że tak, ale pomyślałam, że może on już nie chce.. bo przecież wszystko się zmieni.. Oby to były tylko moje urojenia a on się z tym prześpi i obudzi inny.Zawsze będziemy Cię kochać !!!
kaarolaa wrote:Emilka WSK wrote:kaarolaa wrote:Emilka WSK wrote:Dziewczyny dlaczego mój mąż tak zareagował? Ja się spodziewałam czego innego...
bedzie dobrze kochana i nie przejmuj sie jego gadaniem
:* teraz jeszcze chciałbym iść do pracy i kompletZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyjak kazdy facet ... moj mi mowi tak ... ja mam dwie glowy i nie potrafe nie sluchac tego drugiego heheheh....
moze on mysli ze teraz bedzie nie dopieszczany czyli koniec baraszkowania itd... mniej uwagi bedzie poswiecona jemu... a moze czeka az uslyszy bicie serduszka .. koniecznie musisz go zabrac niech uslyszy ..
jak tak samo wypiol sie na dwie kreski a jak poszlam do ginka w 7 tyg z M i uslyszal to straszne bicie serduszka to wmurowalo go ze zapoczatkowal zycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2013, 16:41
eunika lubi tę wiadomość
-
Ale wiecie co, udzieliło mi się, przeciez ja tego chciałam najmocniej na świecie, a teraz znowu myślę nad finansami, czy damy radę, nad większym mieszkaniem, nad ciałem, sexem gdzie sie tylko da...czy znajde teraz pracę..nie wiem skąd te myśli...2 godziny temu z dumy pękałam..
eunika lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
witam mam do was dziweczyny pytanie w poprzednim cyklu który zaczełam meirzyć za późno skok tem wystapił w 26 dniu i się utrzymał przy 32-dniowym cyklu, w tym juz sama nie wiem co myślec skoku nie bło, tzn był jeden ale muszę go zignorować czy któraś może miała tak że ovu była 25-26 dnia cyklu prz 32 dniowych cyklach?? help juz nie wiem co myślć czy ja jakias lewa jestem, w sumei staramy się od niedawna wieć...sylwia1808
-
no widzisz tak to już jest, jednak uczucia są silne ale bez tych wszystkich mniej ważnych rzeczy byłoby ciężko...dlatego niech sobie faceci o tym myślą, my trochę też, ale zgadzam się z deJzi, że mężczyźni dopiero jak zobaczą lub usłyszą to się rozklejają...
-
sylwia1808 wrote:witam mam do was dziweczyny pytanie w poprzednim cyklu który zaczełam meirzyć za późno skok tem wystapił w 26 dniu i się utrzymał przy 32-dniowym cyklu, w tym juz sama nie wiem co myślec skoku nie bło, tzn był jeden ale muszę go zignorować czy któraś może miała tak że ovu była 25-26 dnia cyklu prz 32 dniowych cyklach?? help juz nie wiem co myślć czy ja jakias lewa jestem, w sumei staramy się od niedawna wieć...
trochę dziwnie te tempki wyglądają ale może akurat w tym miesiącu Ci się wydłuży cykl? a poza tym wiesz... wszystko jest możliwe, teoretycznie faza lutealna trwa od 14-16 dni ale róznie to jest... -
wiem, że dziwnie sama jestem zaskoczona a tym barziej jestem zaskoczona śluzem jaki u mnie wystepuje.... dlatego ąż sie pytam o poradę temp mierzę zawsze o tek samej porze dnia ten sam termometr to samo miejsce.. najgorsze jest t że mój gin mówi że zawsze musi wystąpić skok temp, narazie na obsrewację cyklu się ne wybieram ale myśle o teście ovu w następnym cyklusylwia1808
-
no to spróbuj ja tak ściśle to jestem na owu od tego cyklu i nagle cudownie pojawił i się śluz płodny, którego nigdy nie miałam więc może Tobie też owu się ustabilizuje poczekaj do końca cyklu, kup testy a jak nic nie wyjdzie to idź do gina. Na pewno będzie dobrze, czasami są takie szalone cykle a może się tez zdarzyć, że owu nie było wcale...
-
no właśnie staram się brac wszytko na spokojnie ale czasem się nie da szczególnie jak się okazuje że coś się dzieje nie tak, a ja od ponad 5 lat pod stała konrtola gin jestem co 3-4 miesiące regulanie wyzyty mialam i nigdy nie myślałam że coś bedzie nie tak, a tu jak człowiek się zdecydował to okazuje sie że to nie tak łatwo w ciązę zajśc:) ale nie ma co narzekać dużo kobiet długo się stara i nic aż w końcu jak nadzieja odchodzi zachodza w ciaże:)Trzymam kciuki za wszytkie staraczki i powidzenia życzę
Nie dziękujcie heeh;)sylwia1808