Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny sama nie mogę uwierzyć zrobiłam właśnie sikacza i cała się trzęse JESTEM W CIĄŻY JEST DRUGA KRECHA BBBAAARDZOOO WIDOCZNA SAMA NIE MOGĘ W TĄ UWIERZYĆ. idę dziś na betę. w końcu po 1,5roku oczekiwań zobaczyłam 2kreche nie samowitę uczucie
Konwalia, Nusia, Iwka, maximka84, juicca, ;oniqa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam annia21 ciesze sie razem z toba
a ja dzis zrobilam sikacza az 2x i wyszly 2 mocne krechy chyba w pon wybiore sie ma betke....
ale wciaz bez entuzjazmu do puki nie zobacze bijacego serduszka
zaluje ze tak wczesnie sie dowiedzialam i zrobilam ten test teraz bede latala co chwilka do kibla i sprawdzala czy wkladka czystaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 05:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Konwalia wrote:Emilka WSK wrote:Konwalia wrote:Wierzę, że niedługo będzie bejbik i będzie na złość teściowej!
I masz ode mnie "lubię to" ! Polać jej!
Emilka gratuluje juz glosno i pogratuluj BABCI! No to polewanko mi sie nalezy
Wyślę Ci flaszeczkę KochanaZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
ann21 wrote:dziewczyny sama nie mogę uwierzyć zrobiłam właśnie sikacza i cała się trzęse JESTEM W CIĄŻY JEST DRUGA KRECHA BBBAAARDZOOO WIDOCZNA SAMA NIE MOGĘ W TĄ UWIERZYĆ. idę dziś na betę. w końcu po 1,5roku oczekiwań zobaczyłam 2kreche nie samowitę uczucie
JEEEEEEST! Następna Mamusia Gratulacje Annsamira lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
deJzi wrote:witam annia21 ciesze sie razem z toba
a ja dzis zrobilam sikacza az 2x i wyszly 2 mocne krechy chyba w pon wybiore sie ma betke....
ale wciaz bez entuzjazmu do puki nie zobacze bijacego serduszka
zaluje ze tak wczesnie sie dowiedzialam i zrobilam ten test teraz bede latala co chwilka do kibla i sprawdzala czy wkladka czysta
U mnie krechy takie jak wczoraj ale chcę iść zaraz na betę...samira lubi tę wiadomość
Jak wrócę z laboratorium to dam znać co i jak, Pa Kochane :**
samira lubi tę wiadomość
nick nieaktualnywiecie co musze zie wyzalic !!!!
nie chcxe smutkowac ale musze sie wygadac
wujo ma wypis ze szpitala chyba dzis a naj pozniej w poniedzialek bedzie lezal w domu u siebie.... niestety chirurdzy nic a nic nie moga zrobic serduszko kompletnie zatorowane cale, nic sie nie da zrobic, cisnienie ma 50... poprostu on juz umiera bedzie umieral bardzo powoli az przestanie pukac serduszko i stanie, krew juz prawie nie przeplywa przez serduszko... dali mu jakies tabsy na rozrzedzenie krwi to tyle...
to musi byc straszne jak tak mozna swiadomie umierac chyba gorsze od raka..
nie iwem czy juz wspominalam ale nie ma nikogo nie ma zony nie ma dzieci jestesmy tylko my.... trzeba przy nim siedziec 24/h
bo moze to nastopic dzis albo za miesiac.. bardzo straszne.. patrzec jak umiera..
ale pocieszam sie tym ze taka jest natura jedno sie rodzi a drugi umiera..
i martwi mnie to ze wlasnie w tym momecie kiedy jestem w ciazy cos takiego sie stalo...
i jeszcze wujo nas pociesza zeby sie nie martwic nim mamy sie zajac wlasnym zyciem..
mam nadzieje ze zdążę mu powiedziec ze jestem w ciazy....
i i jeszcze lekarze powiedzieli ze nawet kiedy by przyszedl 5 miesiecy wczesniej to nic by nie zrobili ... minimum z 10 lat wczesniej mial juz cos robic zeby tego nie bylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 07:00