MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mnie załapał dół.
Te moje mdłości, ból głowy. Od dwóch dni paracetamol biorę bo nie da się wytrzymać. Poczytałam internety no i wiem, że to pms. Jestem pewna! nie wierzę, że mogłoby nam się udać tym razem tak szybko
Sung co u Ciebie?
Kciukasy zaciśnięte za wszystkie jutrzejsze wyniki bety -
nick nieaktualnyMarilen wrote:Sung masz wyniki? Trzymam mocno kciuki za Ciebie!
Dzięki! Beta 39 a progesteron 19.90
Nie jest źle. Chociaż poprzednia ciąża na tym etapie 96.
Zobaczymy w czwartek...
Dostałam dupka i acard.
Przestało boleć...Olaa86, Lavendova, pumka1990, Pati88, kuzmoni1, katepr, Magda - mbc, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Sung wrote:Dzięki! Beta 39 a progesteron 19.90
Zobaczymy w czwartek...
Dostałam dupka i acard.
Przestało boleć...
GratulacjeSung, Diamond92 lubią tę wiadomość
Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy totrzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Ja idę jutro na betę
I wizytę mam dopiero 24.05
Pomysl sobie że ja dopiero mam 21 maja usg to jest dopiero czekanie i cierpliwosc heh a bede miala 12 tydz + 5 dni przypada na moje pierwsze USG... spojrz na to tak ile czasu nie ktore musza czekac na swoje pierwsze USG a napewno zrobi ci sie lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 22:18
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Katti wrote:Szybko masz wizyte
Pomysl sobie że ja dopiero mam 21 maja usg to jest dopiero czekanie i cierpliwosc heh a bede miala 12 tydz + 5 dni przypada na moje pierwsze USG... spojrz na to tak ile czasu nie ktore musza czekac na swoje pierwsze USG a napewno zrobi ci sie lepiej
Sung super wiadomość!Multiwitamina, Katti, Sung lubią tę wiadomość
-
Sung wrote:Dzięki! Beta 39 a progesteron 19.90
Zobaczymy w czwartek...
Dostałam dupka i acard.
Przestało boleć...
Uff! Kochana! Nie porównuj Ty dwóch ciąż! Przecież co ciąża to inaczej! A poza tym masz na myśli te ciąże co to skończyły się kiepsko? No to sama widzisz! Ta jest od początku inna! Głowa do góry! Tylko spokój nas uratuje!Sung lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powiedzcie że nie ma reguły. W poniedziałek owu a od wczoraj co raz mocniejszy ból piersi. Wiem, że to skok progesteronu tak daje znać. Ale czy taki ból od samej owu może wskazywać że do niczego nie doszło czy nie ma jak wspomniałam reguły? Generalnie mnie piersi zawsze bolą ale nie od razu po owu. Eh martwie się, czy to nie jest skutek prolaktyny czy innego cholerstwa. No bo żeby aż tak rwały szczególnie w nocy jak jestem bez stanika:/ bardzo boli nie przesadzam;/Czy można zbadać prolaktynę po owu i czy ona daje jakieś info? No i zrobie progesteron 7dpo żeby zobaczyć czy owu była:) z gory dzięki za opinie co do tych bolących cycorów..
Gratulacje wszystkim! Sung super i teraz napewno będzie dobrze!!! ja w to woerze i czekam na dalsze info od Was dziewczyny jak tam bety itd. Czytam trzymam kciuki i dajecie nadzieję!!!:***Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 06:37
Sung lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Straciatellaa wrote:Heej!
9dpo to za wcześnie na bhcg prawda? Ide do lab w piątek i sie zastanawiam czy jest sens badac...
Ja bylam w 11 dpo i beta wyszla ale do zagniezdzenia moze dojsc baddzo pozno no nawet 12 dpo wiec moze ci nic nie wyjscSzymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy totrzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
nick nieaktualny
-
Pati88 wrote:Dziewczyny powiedzcie że nie ma reguły. W poniedziałek owu a od wczoraj co raz mocniejszy ból piersi. Wiem, że to skok progesteronu tak daje znać. Ale czy taki ból od samej owu może wskazywać że do niczego nie doszło czy nie ma jak wspomniałam reguły? Generalnie mnie piersi zawsze bolą ale nie od razu po owu. Eh martwie się, czy to nie jest skutek prolaktyny czy innego cholerstwa. No bo żeby aż tak rwały szczególnie w nocy jak jestem bez stanika:/ bardzo boli nie przesadzam;/Czy można zbadać prolaktynę po owu i czy ona daje jakieś info? No i zrobie progesteron 7dpo żeby zobaczyć czy owu była:) z gory dzięki za opinie co do tych bolących cycorów..
Gratulacje wszystkim! Sung super i teraz napewno będzie dobrze!!! ja w to woerze i czekam na dalsze info od Was dziewczyny jak tam bety itd. Czytam trzymam kciuki i dajecie nadzieję!!!:***
Za ból piersi nie odpowiada prolaktyna, a progesteron. Prawdopodobnie masz duży wyrzut proga, stąd ból. Ja ból sutków mam właściwie od razu albo tuż przed owulacją i trwa bite 14 dni, cała fazę lutealną, aż do okresu i kilka pierwszych dni."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
a no to git;)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Hej
ja wizyte bede miała dopiero 30.05 albo w ogole po powrocie z urlopu 10.06 jeszcze niewiem dziś się umawiam
bete może jutro po nocy zrobie...najgorzej ze koncze o 7 a lab od 7 30 średnio mi się chce czekać no ale zobacze jaka nocka będzie.
Ktoś dziś testuje? Powodzenia
-
Paulina. Gratulacje
Snug. To za szybko, żeby coś było widać. Trzymam kciuki.
Natala. Ja bym czekała z testowaniem.
Pati. Nie ma reguły z piersiami. Mnie raz bolały od owu a raz na PMS. W poprzednim szczęśliwym cyklu już od owu
U mnie dziś @, ale nawet nie jestem za bardzo rozczarowana. W pierwszym cyklu staraniowym nie mogło być inaczej
Fl tylko 10 dni, mam nadzieję że będzie się wydłużać.Paulina 90 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Katti wrote:Szybko masz wizyte
Pomysl sobie że ja dopiero mam 21 maja usg to jest dopiero czekanie i cierpliwosc heh a bede miala 12 tydz + 5 dni przypada na moje pierwsze USG... spojrz na to tak ile czasu nie ktore musza czekac na swoje pierwsze USG a napewno zrobi ci sie lepiej
Z synkiem jak byłam w ciąży to wydawało mi się ze mam szybko wizytę ale rzeczywiście jak popatrzyłam na papiery to teraz mam dużo szybciejKatti lubi tę wiadomość