MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Mi sie termin @ przesunal z 31.05 na 30.05. Prosze o poprawke;)
Wczoraj lub dzis mam przewidywana owulke wg apki. Bol jajnikow jest... gorzej,ze ani tempka ani testy owu nic na to nie wskazuja:| i o co chodzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 10:42
-
Ubnas w pon wyszedł pozytywny test owu serduszka były teraz od jutro brać dupka i czekać. Prośba o wpisanie na 29 bo widzę ze mnie nie ma. Ból jajnika mam w sumie od niedzieli plus rozciągliwy śluz zobaczymy czy coś będzie akurat będę testowała w urodziny męża nie obraziłby się za taki prezent
-
iNso87 wrote:Hej! Mi sie termin @ przesunal z 31.05 na 30.05. Prosze o poprawke;)
Wczoraj lub dzis mam przewidywana owulke wg apki. Bol jajnikow jest... gorzej,ze ani tempka ani testy owu nic na to nie wskazuja:| i o co chodzi?
Jeszcze nigdy apka mi nie podała dobrej daty owu, więc może zaufaj swojemu ciału, a nie apce -
Marilen wrote:Jeszcze nigdy apka mi nie podała dobrej daty owu, więc może zaufaj swojemu ciału, a nie apce
-
kozgo wrote:Ubnas w pon wyszedł pozytywny test owu serduszka były teraz od jutro brać dupka i czekać. Prośba o wpisanie na 29 bo widzę ze mnie nie ma. Ból jajnika mam w sumie od niedzieli plus rozciągliwy śluz zobaczymy czy coś będzie akurat będę testowała w urodziny męża nie obraziłby się za taki prezent
-
iNso87 wrote:Wczoraj po 17 byl negatyw,a teraz poszlam jeszcze raz zrobilam bo juz mnie nerw nosi.. Waszym zdaniem pozytyw? czy za jasna jeszcze ta kreska druga?
Moim zdaniem trochę za jasna, ale słyszałam o tych testach, że często nie pokazują wyraźnie skoku LH. -
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie śluzu wodnistego. Ogólnie u mnie strasznie słabo ze śluzem płodnym i drugi cykl piję len i wiesiołek, od początku tego cyklu pożeram marchewki i piję soki z marchwi i jakby coś się poprawiło. Czy śluz wodnisty wyglada jak taka naprawdę przezroczysta woda, czy po prostu luźniejszy i bardziej mokry kremowy? Głupie pytanie ale mam wątpliwości a tylko tu nie krępuję się zapytać
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Wczoraj po 17 byl negatyw,a teraz poszlam jeszcze raz zrobilam bo juz mnie nerw nosi.. Waszym zdaniem pozytyw? czy za jasna jeszcze ta kreska druga?
Powodzenia i do dzieła!iNso87 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Madalena89 no wlasnie wg mnie tez jeszcze jakby jasniejsza dlatego wrzuciłam tu fotki,zeby wiecej osob ocenilo.
Powiem Ci, że od tego cyklu ich używam, a że mam ich od groma więc od zakończenia @ sprawdzam - zawsze testy z rossmanna już od początku pokazywały mi dość ciemną kreskę testową a w tych jest taki bladzioch bladzioch. Więc może i pozytyw tu jest dość jasny, sama nie wiem -
iNso87 - pozytyw. Testowałam kiedyś w jednym cyklu jednocześnie 3 różne testy. I nigdy żaden nie wyszedł "przepisowo". Ten świadczy o skoku LH. W ciągu dnia też nie określisz ile wypiłaś, ile owoców zjadłaś i jak bardzo masz rozwodniony mocz. A to od tego zależy.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Mi te testy zostaly jeszcze po wcześniejszym staraniu. I nawet zamowilam je znowu- 30szt.. ha ha zebym zapytala wczesniej Was to moze na inne bym sie zdecydowala. No trudno. Dzieki Dziewczyny za odp. Jak bede w centrum u siebie w miescie to podskoczę do Rossmana i sprobuje potem nimi
-
iNso87 wrote:Wczoraj po 17 byl negatyw,a teraz poszlam jeszcze raz zrobilam bo juz mnie nerw nosi.. Waszym zdaniem pozytyw? czy za jasna jeszcze ta kreska druga?
Jeśli to są testy "Domowe Laboratorium z Rossmana, to zdecydowanie pozytyw, drugi cykl robię najpierw test Facelle, i jak wychodzi pozytyw, to z ciekawości robię też ten Domowe Laboratorium. Zawsze ma opóźnienie do Facelle. Wczoraj Facelle, ciemniejszy pasek testowy od kontrolnego, a Domowe Laboratorium jeszcze nie takie same kolory pasków. Musi mieć mniejszą czułość i stąd opóźnienie, traktuj jako pozytyw, na Facelle miałabyś już ciemniejszy testowy od kontrolnego -
iNso87 wrote:a to jest tak,ze jak test pozytywny to w ciągu 36h bedzie owulka> kurde juz nic nie pamietam..
U mnie max 24 od testu Facelle, ok. 36 od testu Domowe Laboratorium.
PS. Tak patrzę na termin ważności tego Twojego testu tak mocno w niego nie wierz ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 14:20
iNso87, Isaura81 lubią tę wiadomość
-
Mam wyniki
W 10dpo 12.1
A teraz 42.2
Groszku rośnij dalej :*Marabela, kuzmoni1, agniecha2101, KAL, Iseko, Straciatellaa, Olaa86, ignite, Katti, Mordeczka, iNso87, Karmelkovaa, MałaMi90, ams, Klamka82, Ikulinka29, Skarpeta, 1000, Pati88, patkaaxx90, Bluberry, SylwiaLu, Marudaruda, Blondas_29, Annie1981, Almond, pumka1990 lubią tę wiadomość