Majowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja już czekam tylko na okres, który niestety jakoś nie przychodzi
Murzynek lubi tę wiadomość
-
malwa88 wrote:Co tu taka cisza?
U mnie 9dc, czekam na dni płodne Chociaż owu ostatnio coraz później, więc pewnie najszybciej w weekend coś się zacznie dziać.28 lat, UK
Listopadowa mama 2014
Urodzę w 2020!🙂 - 5cs -
Hejka
A ja 13dc, wczoraj pęcherzyk dominujący 12x11m, endo 8mm więc grzecznie czekam na owulację
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To mnie tak oficjalnie wpiszcie na 16/05
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
Nera, proszę mnie zapisać!
Murzynek lubi tę wiadomość
-
Proszę o wpisanie mnie na 28/05.
Jestem strasznie podekscytowana bo będzie to nasz pierwszy poważny cykl staran i juz nie mogę się doczekać.
Mąż mówi zebym sie nie nakręcala no i ma rację ale ja już taka jestem
Czytam teraz kwietniowe testowanie i przeżywam to z wami:*Sandra94, Nera1986 lubią tę wiadomość
-
Qastera wrote:Proszę o wpisanie mnie na 28/05.
Jestem strasznie podekscytowana bo będzie to nasz pierwszy poważny cykl staran i juz nie mogę się doczekać.
Mąż mówi zebym sie nie nakręcala no i ma rację ale ja już taka jestem
Czytam teraz kwietniowe testowanie i przeżywam to z wami:*
Hej, czytalam inne Twoje posty i jestem w takiej samej sytuacji jak Ty, towarzyszą mi te same odczucia co Tobie
Jestem zapisana w innym wątku o majowym testowaniu, ale podczytuje również Was i będę trzymać kciuki, może się spotkamy na fiolecie
PS ja testuje 10 majaNera1986 lubi tę wiadomość
24 lata, UK
1cs -
Sandra94 wrote:Hej, czytalam inne Twoje posty i jestem w takiej samej sytuacji jak Ty, towarzyszą mi te same odczucia co Tobie
Jestem zapisana w innym wątku o majowym testowaniu, ale podczytuje również Was i będę trzymać kciuki, może się spotkamy na fiolecie
PS ja testuje 10 maja
Sandra,fajnie ze ktoś tez zaczyna w podobnym czasie i ma podobne odczucia i nawet wiek podobny. 10 maja juz tak bliziutko w sumie:) mi płodne wypadają w tym czasie właśnie a na weekend wyjeżdżam bez męża :p
Koniec maja mi się wydaje tak strasznie odległy!
Probujecie tez celować w konkretną płeć?
Hmm a o co chodzi z innym wątkiem o teoretycznie tym samym temacie?
Nie rozumiem dlaczego tak jest
Dopiero się zaczynam klimatyzowac tutaj i poznawać :p -
Qastera wrote:Sandra,fajnie ze ktoś tez zaczyna w podobnym czasie i ma podobne odczucia i nawet wiek podobny. 10 maja juz tak bliziutko w sumie:) mi płodne wypadają w tym czasie właśnie a na weekend wyjeżdżam bez męża :p
Dopiero się zaczynam klimatyzowac tutaj i poznawać :p
Siemanko,
nam wszystko jedno jaka płeć, jeszcze parę lat temu chciałam dwóch chłopców, ale kiedy zobaczyłam jak moj chłop oszalał na punkcie swojej bratanicy to też zapragnęłam córkę i teraz już mi wszystko jedno Od dzisiaj celibat, a od środy-czwartku staranka, aż do owulacji (prawdopodobnie w piątek). Kalendarz księżycowy mówi mi, że będzie synuś
Co do innego wątku na tym forum to udzielam się w temacie "W oczekiwaniu na testowanie" i tam jest majowe testowanie Podaję link:
https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/zostan-matka-na-dzien-matki-majowe-testowanie-19,17823,1.html
Ja też jestem nowa tutaj, jednak już od wielu miesięcy podczytuję, bo w planach starania mieliśmy od dawna, jednak inne sprawy wymagały uprzedniego uporządkowania. Wy celujecie w córeczkę, tak? Macie już imię upatrzone? Bo nasza będzie Marysia -po mojej śp. mamie.
Nie robiłam jeszcze żadnych badań, oprócz TSH (2,3), lekko zawyżone, ale może się uda od razu24 lata, UK
1cs -
Nera1986 wrote:Z racji ,że święta spędzam poza domem wszelkie wpisy pouzupełniam po świętach.
Wesołych,zdrowych i radosnych Świąt życzę 🐥
Ja poproszę 15.05Nera1986 lubi tę wiadomość
-
Sandra94 wrote:Siemanko,
nam wszystko jedno jaka płeć, jeszcze parę lat temu chciałam dwóch chłopców, ale kiedy zobaczyłam jak moj chłop oszalał na punkcie swojej bratanicy to też zapragnęłam córkę i teraz już mi wszystko jedno Od dzisiaj celibat, a od środy-czwartku staranka, aż do owulacji (prawdopodobnie w piątek). Kalendarz księżycowy mówi mi, że będzie synuś
Co do innego wątku na tym forum to udzielam się w temacie "W oczekiwaniu na testowanie" i tam jest majowe testowanie Podaję link:
https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/zostan-matka-na-dzien-matki-majowe-testowanie-19,17823,1.html
Ja też jestem nowa tutaj, jednak już od wielu miesięcy podczytuję, bo w planach starania mieliśmy od dawna, jednak inne sprawy wymagały uprzedniego uporządkowania. Wy celujecie w córeczkę, tak? Macie już imię upatrzone? Bo nasza będzie Marysia -po mojej śp. mamie.
Nie robiłam jeszcze żadnych badań, oprócz TSH (2,3), lekko zawyżone, ale może się uda od razu
Mój maż zamarzyl sobie własnie córkę ,od kiedy znamy się tylko byla Alicja- w sumie nawet nie wiem czemu ale tak już zostało i pewnie zostanie:) Maz Gra amatorsko w tenisa i wymyślił sobie ze zrobi z córki tenisistke :p opowiada mi czasem jak w deblu gra taki jego znajomy z córką i tak strasznie mu się to spodobało
Ale wiadomo ze to tylko takie gadanie a tak na prawdę to nie ma znaczenia, ale spróbować można. . Chociaz obawiam się że trochę Zmniejszymy sobie tym ogolne szansę na poczęcie :p
Poszłaś na TSH tak sama z siebie przed staraniem czy mialas jakieś objawy?
Ja właśnie wybieram się, narazie odbylam tylko wizyte u Pani ginekolog , usg miałam i powiedziała ze w sumie narazie tylko TSH mogę zrobić sobie i najlepiej aby wartość była do 2.
Ale nie dostałam żadnego skierowania. Dzwonilam ostatnio do mojej opieki medycznej z pracy zapisać sie a tam bum skierowanie potrzebne! I teraz nie wiem czy mam iść do endokrynologa po to skierowanie czy co:(
-
Qastera wrote:Sandra,fajnie ze ktoś tez zaczyna w podobnym czasie i ma podobne odczucia i nawet wiek podobny. 10 maja juz tak bliziutko w sumie:) mi płodne wypadają w tym czasie właśnie a na weekend wyjeżdżam bez męża :p
Dopiero się zaczynam klimatyzowac tutaj i poznawać :p
Ja mam takie myśli żeby strzelać w córę Ale nie wiem-ostatni cykl bezowulacyjny chyba, ta owu zawsze innego dnia-nie wiem czy jeszcze takie celowanie nie wydłuży u nas mocno starań. A fajnie byłoby jakby się udało w niedługim czasie. Wiecznie na wychowawczym nie mogę siedziećPaździernik 2017 synek -
Qastera wrote:Mój maż zamarzyl sobie własnie córkę ,od kiedy znamy się tylko byla Alicja- w sumie nawet nie wiem czemu ale tak już zostało i pewnie zostanie:) Maz Gra amatorsko w tenisa i wymyślił sobie ze zrobi z córki tenisistke :p opowiada mi czasem jak w deblu gra taki jego znajomy z córką i tak strasznie mu się to spodobało
Ale wiadomo ze to tylko takie gadanie a tak na prawdę to nie ma znaczenia, ale spróbować można. . Chociaz obawiam się że trochę Zmniejszymy sobie tym ogolne szansę na poczęcie :p
Poszłaś na TSH tak sama z siebie przed staraniem czy mialas jakieś objawy?
Ja właśnie wybieram się, narazie odbylam tylko wizyte u Pani ginekolog , usg miałam i powiedziała ze w sumie narazie tylko TSH mogę zrobić sobie i najlepiej aby wartość była do 2.
Ale nie dostałam żadnego skierowania. Dzwonilam ostatnio do mojej opieki medycznej z pracy zapisać sie a tam bum skierowanie potrzebne! I teraz nie wiem czy mam iść do endokrynologa po to skierowanie czy co:(
O, mnie też rozczula widok tata-córka, więc doskonale Cię rozumiem. Ja sama byłam córeczką tatusia
Na TSH poszłam, bo naczytałam się tu na forum o tym, z objawów miałam tylko częste zmęczenie, ale siostra powiedziała mi, że są w naszej rodzinie problemy z tarczycą, więc zrobiłam pakiet tarczycowy, reszta w normie, więc tym się nie martwię.
malwa88 wrote:Ja mam takie myśli żeby strzelać w córę Ale nie wiem-ostatni cykl bezowulacyjny chyba, ta owu zawsze innego dnia-nie wiem czy jeszcze takie celowanie nie wydłuży u nas mocno starań. A fajnie byłoby jakby się udało w niedługim czasie. Wiecznie na wychowawczym nie mogę siedzieć
Fajnie by było mieć parkę, mnie też się marzy Moje cykle do tej pory jak w podręczniku, tylko przedostatni z przesuniętą owulacją, w wyniku czego okres przyszedł tydzień później. Oby u Ciebie w tym cyklu wszystko poszło sprawnie, to może razem będziemy testować.
24 lata, UK
1cs