Majowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a owu w maju kiedy Wam wypada?
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 13:25
Nera1986, LaBellePerle lubią tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
Agafiga wrote:U mnie w weekend majowy 2 lub 3 tak przypuszczalnie 😀
To będzie mój pierwszy cykl z żelem preseed czy jakoś takNera1986, Agafiga, Murzynek lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:to u mnie tak 30/1, więc cudnie, bo Mój ma wolne a my rzadko jesteśmy ze sobą w tygodniu, pokładam OGROMNE nadzieje
To będzie mój pierwszy cykl z żelem preseed czy jakoś takW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Ja właśnie z mężem wczoraj użyłam tak dla poślizgania się poprzednim razem zastosowanie zaowocowało za pierwszym podejściem ale wczoraj tak dla zabawy bardziej bo akurat przyszedł pocztą a już w sumie na końcówce "plodnych"jak nie po
to jesteś kolejną kobietką, które daje mi nadzieję - ja odkupiłam ten żel od dziewczyny z grupy z fb, która też dzięki niemu zaplusowała a wcześniej starała się pół roku. Ja wcześniej też dwa razy zaszłam dosłownie od razu, ale teraz, po tym nieszczęsnym poronieniu, poza bólem w sercu została mi o wiele większa suchość w pochwie a to ani przyjemne dla nas ani symapstyczne dla plemników może się uda! W dodatku od wczoraj popijam Inofem. -
nick nieaktualny
-
LaBellePerle wrote:to jesteś kolejną kobietką, które daje mi nadzieję - ja odkupiłam ten żel od dziewczyny z grupy z fb, która też dzięki niemu zaplusowała a wcześniej starała się pół roku. Ja wcześniej też dwa razy zaszłam dosłownie od razu, ale teraz, po tym nieszczęsnym poronieniu, poza bólem w sercu została mi o wiele większa suchość w pochwie a to ani przyjemne dla nas ani symapstyczne dla plemników może się uda! W dodatku od wczoraj popijam Inofem.W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
malwa88 wrote:U mnie jakoś po świętach, ale to wiadomo-różnie może być. Od kolejnego weekendu zacznę robić owulaki
-
LaBellePerle wrote:to jesteś kolejną kobietką, które daje mi nadzieję - ja odkupiłam ten żel od dziewczyny z grupy z fb, która też dzięki niemu zaplusowała a wcześniej starała się pół roku. Ja wcześniej też dwa razy zaszłam dosłownie od razu, ale teraz, po tym nieszczęsnym poronieniu, poza bólem w sercu została mi o wiele większa suchość w pochwie a to ani przyjemne dla nas ani symapstyczne dla plemników może się uda! W dodatku od wczoraj popijam Inofem.
Też mam ten żel! Mam nadzieję, że pomoże 🙂
Dziękuję za wpisanie na listę. Powodzenia dziewczyny!
LaBellePerle, Nera1986 lubią tę wiadomość
28 lat, UK
Listopadowa mama 2014
Urodzę w 2020!🙂 - 5cs -
Blanche wrote:Też mam ten żel! Mam nadzieję, że pomoże 🙂
Dziękuję za wpisanie na listę. Powodzenia dziewczyny!
Kochana, testujesz go już w tym aktualnym cyklu?Ciasteczkoo, Murzynek lubią tę wiadomość