Majowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eufooria wrote:Proszę o zapisanie na 18 maja, mam nadzieję, że będzie to prezent na imieniny 😋😃
Eufooria, testujemy tego samego dnia Który masz dc?Eufooria lubi tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Pani Ciasio wrote:Eufooria, testujemy tego samego dnia Który masz dc?
6dc, a u Ciebie?
Jest to mój pierwszy msc kiedy wpisałam się na testowanie i do końca nie wiedziałam jaki dzień powinnam wpisać - dzień przewidywanej @? Ja to świeżak jestem i się uczę od Was wszystkiego 😋😉 -
Eufooria wrote:6dc, a u Ciebie?
Jest to mój pierwszy msc kiedy wpisałam się na testowanie i do końca nie wiedziałam jaki dzień powinnam wpisać - dzień przewidywanej @? Ja to świeżak jestem i się uczę od Was wszystkiego 😋😉
U mnie 4 dc, cykle 28-29 dni. Ja wybrałam do testowania dzień spodziewanej @, ale i tak często testujemy wczesniej, bo ciężko wytrzymać Także wszystko zależy od CiebieLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Hej, z racji, że @ nawiedziła mnie z opóźnieniem proszę o przepisanie mnie na 21/05!
Ehhh, może w maju się uda.Pani Ciasio, Ignissa lubią tę wiadomość
-
Ja również 23.05. poproszę
Nera1986 lubi tę wiadomość
Ona: 29 lat, PCO, lekko podwyższone TSH (Dostinex, Euthyrox); jajowody obustronnie drożne;
On: 03.2019 morfologia 2%; 11.2019 znacznie obniżone parametry nasienia: HBA: 72% (norma >80%); Fragmentacja DNA 18% (norma <25%); MSOME: I: 0%, II: 0%, III: 7%, IV: 93%
Starania od 08.2018; 9 cykli stymulowanych;
05.2020 1 IVF IMSI (12 dojrzałych oocytów; 6 zamrożonych; 4 blastki na zimowisku)
06.2020 1FET
07.2020 FET 😍
10dpt - 289
12dpt - 658
14dpt - 1830 -
Ruda glowa do góry, w koncu sie uda☺ mi tez ostatnio sie spoznila @ 2 dni i nie mialam zadnych objawow okresowych co zwykle a tu prosze.... ja co miesiac placze jak sie pojawia @ choc sie staram nie nastawiac ale smutek i tak jest silniejszy. Jutro juz bedzie lepiej ☺
Ja poproszę o przepisanie na 7 maja (moje urodziny 😀) bo mi sie owulacja przesunęła.
Starania od sierpnia 2018
Obecnie 15 cs
Czekamy... 💜 -
RudaMaruda25 wrote:Hej, z racji, że @ nawiedziła mnie z opóźnieniem proszę o przepisanie mnie na 21/05!
Ehhh, może w maju się uda.
O, to będziemy razem testować ja już nie mogę doczekać się końca @, by zacząć działać. Mam nadzieję, że w tym miesiącu się nic nie poprzesuwa
Adaś 💙 22.04.18, 38tc, 52cm, 3140g, 14 miesięcy kp 🤗 -
Cześć chętnie do Was dołączę mino, ze nie liczę na ten cykl - miesiąc temu niestety poroniłam alee kto wie moze się uda .
Będę testować 24 maja.
Trzymam za wszystkie mooocno kciuki !
Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
11.06.2019 - puste jajo płodowe..
MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO
Leki : duphaston , euthyrox 50mg -
Nera sorry za zamieszanie ale ostatecznie mnie wpisz prosze na 6 maja, dopiero dzis mi ovu zaznaczyl owulacje i testowanie wypada ostatecznie na 6 maja 😉
No to czekam na efekty 😄
Witaj Miinii 😘Nera1986 lubi tę wiadomość
Starania od sierpnia 2018
Obecnie 15 cs
Czekamy... 💜 -
Miinii wrote:Cześć chętnie do Was dołączę mino, ze nie liczę na ten cykl - miesiąc temu niestety poroniłam alee kto wie moze się uda .
Będę testować 24 maja.
Trzymam za wszystkie mooocno kciuki ! -
Cichosza wrote:Cześć Miinii mnie niestety też to teraz spotkało, ale też nie tracę nadziei testujesz dzień po mnie:)
A robiłaś jakieś badania po tym nieszczęściu ?Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
11.06.2019 - puste jajo płodowe..
MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO
Leki : duphaston , euthyrox 50mg -
nick nieaktualny