Majowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O nie! Moze jeszcze sie wycofa ta wredna @!
Niestety nie... Robilam hsg prywatnie, na monitoring juz nie wystarczylo mi kasy :d Musze opierac sie na testach owu i temperaturze i wprowadza mnie to w stres, bo boje sie, ze zle wylceluje i za wczesnie wezme duphaston -_- -
Nikodemka wrote:O nie! Moze jeszcze sie wycofa ta wredna @!
Niestety nie... Robilam hsg prywatnie, na monitoring juz nie wystarczylo mi kasy :d Musze opierac sie na testach owu i temperaturze i wprowadza mnie to w stres, bo boje sie, ze zle wylceluje i za wczesnie wezme duphaston -_-W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
A ja ciagle zwlekam z mierzeniem temp, jakos nie moge sie zebrac w sobie hahah nie wiem o co chodzi. Jutro mam nadzieje, ze wreszcie zmierze
moj monitoring nawet jesli bedzie to i tak niepełny raczej, wiec powinnam wziac sie za siiebie i prowadzic wykres
Nikodemko no i prawidłowo, ze sie pojawilas! mocno wierze w ten Twój cyklII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemka wrote:O nie! Moze jeszcze sie wycofa ta wredna @!
Niestety nie... Robilam hsg prywatnie, na monitoring juz nie wystarczylo mi kasy :d Musze opierac sie na testach owu i temperaturze i wprowadza mnie to w stres, bo boje sie, ze zle wylceluje i za wczesnie wezme duphaston -_-Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
Dziewczyny ja jestem zapisana 1 maja na testowanie, ale owulacja była 17 kwietnia czyli w 16 dc, tak jak w poprzednim cyklu. Jeżeli scenariusz się powtórzy to okres powinien pojawić się jutro. Trzymajcie kciuki żeby ta wredna małpa nie przyszła 😁
Shas91 lubi tę wiadomość
-
Gula- no wlasnie rozne sa teorie... Jedni mowia, ze to syntetyczny progesteron, wiec nie moze blokowac owulacji, inni ze wziety przed owulacja do niej nie dopuszcza i juz sama nie wiem. Wiem, ze luteina blokuja ja na pewno, przekonalam sie na wlasnej skorze
Wik - łap za termometr póki czas, moze cos Ci to powie Szkoda, ze ta majówka tak miesza i nie mozesz isc na pelny monit w tym cyklu... -
A ja dzisiaj zrobiłam badania ... przed ciąża prolaktyne miała 12 ng/ml a teraz mam 23,30 podskoczyła mi kurde.Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
11.06.2019 - puste jajo płodowe..
MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO
Leki : duphaston , euthyrox 50mg -
Miinii wrote:A ja dzisiaj zrobiłam badania ... przed ciąża prolaktyne miała 12 ng/ml a teraz mam 23,30 podskoczyła mi kurde.
Miinii wg mojego endo najlepsza prolaktyna dla staraczek to ok 12. Może porozmawiaj ze swoim lekarzem, jak on to widzi?Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Pani Ciasio wrote:Miinii wg mojego endo najlepsza prolaktyna dla staraczek to ok 12. Może porozmawiaj ze swoim lekarzem, jak on to widzi?
Ide po weekendzie majowym do gina.
Przed staraniami miałam prolaktyne 28 i brałam dostinex na obniżenie. Jak badałam przed ciąża to miałam 12,5 dokładnie. A teraz po stracie mi podskoczyło wiec znowu pewnie wrócę do dostinexu..Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
Leki : duphaston , euthyrox 50mg -
Miinii wrote:Ide po weekendzie majowym do gina.
Przed staraniami miałam prolaktyne 28 i brałam dostinex na obniżenie. Jak badałam przed ciąża to miałam 12,5 dokładnie. A teraz po stracie mi podskoczyło wiec znowu pewnie wrócę do dostinexu..
Albo może samo zejdzie? Prolaktyna rośnie w czasie ciąży, a widzę po stopce, Twój Aniołek pojawił się niedawno ... Podpytaj lekarza, bo może leczenie nie będzie potrzebne.Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Nera1986 wrote:Jak i do mnie Kiedy testujesz ?
Nera1986 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Pani Ciasio wrote:Albo może samo zejdzie? Prolaktyna rośnie w czasie ciąży, a widzę po stopce, Twój Aniołek pojawił się niedawno ... Podpytaj lekarza, bo może leczenie nie będzie potrzebne.
Nie wiedziałam ze prolaktyna rośnie w czasie ciąży. To jest nadzieja. Koniecznie podpytam. Bardzo dziekuje za pomoc ;*Pani Ciasio lubi tę wiadomość
Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
Leki : duphaston , euthyrox 50mg