Majowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam dzisiaj 9 dc i wyszedł mi pozytywny "klasyczny" owulak, a elektroniczny wskazuje jeszcze-nie-owulację, ale już fazę wysokiej płodności Jutro rano mam monitoring, proszę o kciuki
Sandra94, Cichosza, Miinii, Shas91, Nynka, Gula, Nera1986 lubią tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
just wrote:Hej dziewczyny, jak nastroje przed majowkowym testowaniem?
Mój organizm zwariował, wczoraj wyglądało na to że @ się zaczęła ale popołudniu wszystko ucichło 😵
Trzymam kciuki aby ucichła na 9 miesięcy !just lubi tę wiadomość
Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
11.06.2019 - puste jajo płodowe..
MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO
Leki : duphaston , euthyrox 50mg -
Cichosza wrote:Nie robiłam jeszcze ale we wtorek idziemy z mężem zbadać mu plemniczki i mi jajniki i zobaczymy co będzie...
Moj M. tez zrobił badania nasienia. Ale te podstawowe i w sumie to był błąd. Wyniki ma słabe ale z tego co się dowiedziałam to te podstawowe robi się jak nie można zajść w ciąże. A u nas pomimo słabych wyników to udało nam się w 2 cyklu (mam nadzieje ze to nie był fart i tym razem tez nie będziemy mieć problemu)
A tak nie ma morfologii plemników a to w sumie jest ważne... wiec prawdopodobnie znowu będzie musiał wykonać te badanie.Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
11.06.2019 - puste jajo płodowe..
MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO
Leki : duphaston , euthyrox 50mg -
Miinii wrote:Moj M. tez zrobił badania nasienia. Ale te podstawowe i w sumie to był błąd. Wyniki ma słabe ale z tego co się dowiedziałam to te podstawowe robi się jak nie można zajść w ciąże. A u nas pomimo słabych wyników to udało nam się w 2 cyklu (mam nadzieje ze to nie był fart i tym razem tez nie będziemy mieć problemu)
A tak nie ma morfologii plemników a to w sumie jest ważne... wiec prawdopodobnie znowu będzie musiał wykonać te badanie.Pani Ciasio lubi tę wiadomość
-
Cichosza wrote:No właśnie mój wykupił sobie cały pakiet badań plus jest jakaś promocja że ja mam badanie jajników gratis a jeszcze jutro idę do gina sprawdzić u mnie wszystko ok po poronieniu bo też trochę mnie dziwi że krwawienie miałam tylko 3 dni i było bezbolesne a testy owu jak dziś robiłam wychodzą dość mocne kreski tak że mam przed sobą dwa dni z nogami do góry
Cichosza, to w takim razie będziemy we dwie z nogami w górze w najbliższych dniachCichosza lubi tę wiadomość
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
just wrote:Hej dziewczyny, jak nastroje przed majowkowym testowaniem?
Mój organizm zwariował, wczoraj wyglądało na to że @ się zaczęła ale popołudniu wszystko ucichło 😵
To tak jak u mnie! Brzuch zaczął boleć, już męża wysłałam do apteki po tabletki przeciwbólowe... a tutaj do dzisiaj cisza
Mój nastrój wyśmienity, jestem mega podekscytowana i szczęśliwa trochę ta pogoda mi zepsuła nastrój bo mielismy jechać na Słowację ale w taką pogodę to bezsensu i odwolalismy -
Kochane staraczki które będą z terminem na styczeń 2020 zapraszam na fioletową stronę "Noworoczne mamusie styczeń 2020"
Już na Was czekamy z niecierpliwością,kasiakasia11, Justa29, Shas91, Pani Ciasio, Vella83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIga66 wrote:Kochane staraczki które będą z terminem na styczeń 2020 zapraszam na fioletową stronę "Noworoczne mamusie styczeń 2020"
Już na Was czekamy z niecierpliwością,
Ojjj bardzo bym chciała, ale martwie się że przy kp tak łatwo nie będzie 😢 -
Qastera wrote:To tak jak u mnie! Brzuch zaczął boleć, już męża wysłałam do apteki po tabletki przeciwbólowe... a tutaj do dzisiaj cisza
Mój nastrój wyśmienity, jestem mega podekscytowana i szczęśliwa trochę ta pogoda mi zepsuła nastrój bo mielismy jechać na Słowację ale w taką pogodę to bezsensu i odwolalismy
Ta pogoda faktycznie nie nastraja pozytywnie.13 CS -
Nynka wrote:Ojjj bardzo bym chciała, ale martwie się że przy kp tak łatwo nie będzie 😢
Wiem coś o tym. Ostatnio robiłam badania i mam estradiol zły. Gin powiedział, że to przez kp i to może być przyczyną baraku ciąży.
Niby kp to nie antykoncepcja, miesiączki mam juz dawno regularne. A ciąży brak.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Nynka wrote:Ojjj bardzo bym chciała, ale martwie się że przy kp tak łatwo nie będzie 😢
O, też mam ten sam problem. Nie zabezpieczamy się od 10 miesięcy, od kilku mam normalnie @ i nawet ładnie wychodzi mierzenie tempki, ale jak na razie nic się nie dzieje. No ale nie mam sumienia odstawiać młodego, zwłaszcza że jeszcze tak bardzo tego potrzebuje
Adaś 💙 22.04.18, 38tc, 52cm, 3140g, 14 miesięcy kp 🤗 -
Dziewczyny, czy możecie rozwinąć dla mnie tajemniczy skrót "kp"?
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
Pani Ciasio wrote:Dziewczyny, czy możecie rozwinąć dla mnie tajemniczy skrót "kp"?
W necie znalazłam takie coś (cyt)
"to taki skrot myslowy:) ze jak sie odstawia bromka to podobno trzeba brac progesteron:)"
Może związane coś z prolaktyną?( Skrót kojarzy mi się z kamieniem piersią hehe)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 09:04
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
just wrote:A kiedy testujesz?
Ta pogoda faktycznie nie nastraja pozytywnie. -
Nera1986 wrote:Ciasio -Już po monitoringu jesteś ?
Siedzę pod gabinetem I zaczęłam się bardzo stresować nagleLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;*