Majowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa29 wrote:Ja już odliczam do 02.05 dni płodne były owulka zaobserwowana więc teraz czekam na efekty. 🙏
Też testuję 2 maja, owu wyznaczone także czekamy kochana na 2 kreskiJusta29 lubi tę wiadomość
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Dziewczyny jakie stosujecie podejscie-w dniach plodnych codziennie wspolzyjecie czy dajecie szanse zregenerowac sie i co 2 dni?
Ogolnie 2 opcja bardziej do mnie przemawia ale w tym cyklu znoeu testy mnie troche oszukuja a nie chce przegapic odpowiedniego dniaPaździernik 2017 synek -
malwa88 wrote:Dziewczyny jakie stosujecie podejscie-w dniach plodnych codziennie wspolzyjecie czy dajecie szanse zregenerowac sie i co 2 dni?
Ogolnie 2 opcja bardziej do mnie przemawia ale w tym cyklu znoeu testy mnie troche oszukuja a nie chce przegapic odpowiedniego dnia
Ja już nie wiem, w poprzednim cyklu było co 2 dni i lipa. Teraz były serducha kiedy wydawało mi się że śluz jest ok + żel do tego Zobaczymy czy tym razem się udamalwa88 lubi tę wiadomość
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Czesc Dziewczyny. Prosze o dopisanie mnie na testowanie 20.05. To bedzie juz moj 24 cykl czyli pelne 2 lata staran w tym cyklu od jutra zaczynam brac clostilbegyt, mam nadzieje ze to cos da. Oprocz tego pije Inofem, lykam wiesiolek i staraz sie nie zalamywac... ale ciezko z tym Dzis tez robilam kontrolnie badania hormonow, bo ostatnio badalam je rok temu.24cs
-2 cykle z CLO
-HSG
-Laparoskopia
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie..." -
nick nieaktualny
-
Malwa my staramy sie co 2 dni ale nie jest to regula. Czasem dzien po dniu. Czasem 2 x dziennie. Jak nas najdzie. Kiedys kochalismy sie codziennie "zeby nie przegapic" i po kilku dniach bylo to takie suche bzykanie wiec stawiamy na spontan. 100 razy wieksza przyjemność ☺
Iza lubi tę wiadomość
Starania od sierpnia 2018
Obecnie 15 cs
Czekamy... 💜 -
nick nieaktualnykolejna wizyta w połowie maja także testowanie przesunie mi się na czerwiec.
Mam jechać między 2-4 dni cyklu aby zapisał mi jakieś zastrzyki a pod koniec maja kolejne podejście do inseminacji na które już nie mam sił i nerwów, ale mąż nalega... chce dojechać do tych 6 razy i jak nie wyjdzie to dopiero in vitro ;/ -
nick nieaktualnyIza wrote:Czesc Dziewczyny. Prosze o dopisanie mnie na testowanie 20.05. To bedzie juz moj 24 cykl czyli pelne 2 lata staran w tym cyklu od jutra zaczynam brac clostilbegyt, mam nadzieje ze to cos da. Oprocz tego pije Inofem, lykam wiesiolek i staraz sie nie zalamywac... ale ciezko z tym Dzis tez robilam kontrolnie badania hormonow, bo ostatnio badalam je rok temu.
ja w maju 36 miesięcy starań brałam te tabletki przy inseminacji ale szału nie zrobiły i lekarz chce wspomóc mnie zastrzykami.. ciekawe czy będzie różnica? Niby większe ryzyko ciąży mnogiej ;p
-
anna1990 wrote:ja w maju 36 miesięcy starań brałam te tabletki przy inseminacji ale szału nie zrobiły i lekarz chce wspomóc mnie zastrzykami.. ciekawe czy będzie różnica? Niby większe ryzyko ciąży mnogiej ;p
Iza, anna1990 lubią tę wiadomość
-
anna1990 wrote:ja w maju 36 miesięcy starań brałam te tabletki przy inseminacji ale szału nie zrobiły i lekarz chce wspomóc mnie zastrzykami.. ciekawe czy będzie różnica? Niby większe ryzyko ciąży mnogiej ;p
Ja kiedyś też już brałam clo, ale nic to nie dało. Teraz jestem po laparoskopii, jajowody udrożnione więc nadzieja jest... Z ciąży mnogiej też bym się cieszyła
Kiedy startujesz z zastrzykami?
Ja odebrałam wyniki dzisiejszych hormonów - wyniki ok, ale przeciwciała tarczycowe a-TPO i a-TG bardzo dużo ponad normę wystraszyłam się... ciekawe co lekarz powie na to. a około 21 dc zrobię jeszcze progesteron i prolaktynę.24cs
-2 cykle z CLO
-HSG
-Laparoskopia
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie..." -
nick nieaktualnyIza wrote:Ja kiedyś też już brałam clo, ale nic to nie dało. Teraz jestem po laparoskopii, jajowody udrożnione więc nadzieja jest... Z ciąży mnogiej też bym się cieszyła
Ja odebrałam wyniki dzisiejszych hormonów - wyniki ok, ale przeciwciała tarczycowe a-TPO i a-TG bardzo dużo ponad normę wystraszyłam się... ciekawe co lekarz powie na to. a około 21 dc zrobię jeszcze progesteron i prolaktynę.
pewnie jakos po 18 maja rusze z zastrzykami nie wiem ile dawek mi zapisze i na ile dni. jmysle ze pewnie mi da Gonal F ;p -
Iza wrote:Ja kiedyś też już brałam clo, ale nic to nie dało. Teraz jestem po laparoskopii, jajowody udrożnione więc nadzieja jest... Z ciąży mnogiej też bym się cieszyła
Ja odebrałam wyniki dzisiejszych hormonów - wyniki ok, ale przeciwciała tarczycowe a-TPO i a-TG bardzo dużo ponad normę wystraszyłam się... ciekawe co lekarz powie na to. a około 21 dc zrobię jeszcze progesteron i prolaktynę.
Dużo ponad normę? A jak Twoje TSH? Wysokie przeciwciała mogą świadczyć o hashimoto, ale jeśli TSH jest w normie to nie powinno być z tego powodu problemów z ciążą.
Ja mam hashimoto-wysokie przeciwciała i w wyniku tego TSH miałam dużo ponad normę, ale po uregulowaniu TSH zaszłam w ciążę.Październik 2017 synek -
Hej Dziewczyny, bede testowac 18 maja, prosba o dopisanie:)
To moj kolejny miesieczny wątek, ostatnio juz mi troche zapal opadl, no ale wiem ze nie powinnam odpuszczac tylko trzeba dzialac;) w tym miesiacu mam po raz pierwszy miec monitoring cyklu, nie wiem jak wyjdzie z uwagi na swieta 1-3maja, ale licze na to ze sie uda i dowiem sie czegos konkretnegoNera1986 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Hej dziewczyny
Wik, przylazłam za Tobą
Ja nie wiem kiedy testuje, dowiem sie jak juz pojawi się owulacja, ktora przychodzi jak sie jej podoba... W kazdym razie jestem dzis w 16dc, tydzien temu mialam Sono-Hsg i az za bardzo jestem nastawiona na to, ze w tym cyklu sie udaWik89, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
malwa88 wrote:Dużo ponad normę? A jak Twoje TSH? Wysokie przeciwciała mogą świadczyć o hashimoto, ale jeśli TSH jest w normie to nie powinno być z tego powodu problemów z ciążą.
Ja mam hashimoto-wysokie przeciwciała i w wyniku tego TSH miałam dużo ponad normę, ale po uregulowaniu TSH zaszłam w ciążę.24cs
-2 cykle z CLO
-HSG
-Laparoskopia
Nikodemka wrote:Nera, wzajemnie :* Jak u Ciebie sytuacja? Ktory dc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 22:49
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie