Majowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Martys92 mysle ze jak najbardziej nadzieje mozna miec;)
Karolailila a ile dni po owu jestes?
Pani Ciasio jak tam u Ciebie? U mnie ok 8-9 dpo moze w srode zatestuje..
Cytrynko przykro mi, trzymaj sie. Oby nastepnym razem udalo sie szczesliwie!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Justyna1719 wrote:ech jak my wszystkie a może w końcu los się usmiechnie 😊😊 czego Ci życzę a kiedy testujesz?
-
Nera, wpisz mi już @. Zaczęłam już plamić tak jak zawsze przed @.
Na pewno pojawię się w czerwcowym testowaniu, ale na następny cykl daję sobie więcej luzu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 09:05
Murzynek lubi tę wiadomość
-
Nera1986 wrote:LaBellePerle z ogromną przykrością zaznaczę Maj coś nie służy ale może czerwiec będzie tym szczęśliwym !
Duże nadzieje pokładałam w tym cyklu...Murzynek lubi tę wiadomość
-
Martys92 wrote:A czy może to być plamienie implantacyjne ?
Ja słyszałam, ze plamienie implantacyjne pojawia sie ok tydzień po owulacji. A może miałam później owu? Tak czy siak trzymam mocno kciuki !
LaBellePerle przykro mi ☹️ I trzymam kciuki za następny cykl , obu był szczęśliwy !
A u mnie nareszcie temp podskoczyła ! I ovu wyznaczył owu 😃. Oby się utrzymała 🙏 chociaż nie nastawiam się w tym cyklu, bo ❤️ było 2 dni przed owu ...
ale cieszę się, ze jednak była ta owulacja.Ignissa lubi tę wiadomość
Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
11.06.2019 - puste jajo płodowe..
MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO
Leki : duphaston , euthyrox 50mg -
A u mnie nareszcie temp podskoczyła ! I ovu wyznaczył owu 😃. Oby się utrzymała 🙏 chociaż nie nastawiam się w tym cyklu, bo ❤️ było 2 dni przed owu ...
ale cieszę się, ze jednak była ta owulacja.[/QUOTE]
U mnie też było 2 dni przed i w dzień owu, bo w pracy mnie już bolaly jajniki, popołudniu test był negatywny i ból też się skończył a ❤️ było wieczorkiem więc zobaczymy co z tego wyjdzie 😁 -
LaBellePerle wrote:Duże nadzieje pokładałam w tym cyklu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 09:56
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyCześć, u mnie dzisiaj albo coś się pokręciło i dostanę jutro okres, albo coś innego się pokręciło i temperatury szaleją, albo myśląc bardzo pozytywnie pasowałoby to na spadek implantacyjny
Nigdy nie mialam takiego spadku w połowie fl, gdyby wszystko było jak zwykle powinnam dostać okres za 5 dni
https://zapodaj.net/400526af7a249.png.html
-
Dziewczyny pierwsze moje pytanie czy mierzyć dalej temperaturę? Jest sens??? Podobno mocno skacze ze względu na wydzielany skokowo progesteron a i dzisiaj od rana temperatura mi spadła do 36,87 a w sobotę była 37,21 i się martwię❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Arekipa88 wrote:Cześć, u mnie dzisiaj albo coś się pokręciło i dostanę jutro okres, albo coś innego się pokręciło i temperatury szaleją, albo myśląc bardzo pozytywnie pasowałoby to na spadek implantacyjny
Nigdy nie mialam takiego spadku w połowie fl, gdyby wszystko było jak zwykle powinnam dostać okres za 5 dni
https://zapodaj.net/400526af7a249.png.html
ja niestety miałam tak dwa razy i ciąży brak -
Cichosza wrote:A u mnie nareszcie temp podskoczyła ! I ovu wyznaczył owu 😃. Oby się utrzymała 🙏 chociaż nie nastawiam się w tym cyklu, bo ❤️ było 2 dni przed owu ...
ale cieszę się, ze jednak była ta owulacja.
No moj M zle sie czuł wiec nie męczyłam go 😔😂 bo w sumie i tak podchodzimy na luzie w tym cyklu. W następnym nie odpuszczę 🤣 ale gdzieś tam mała nadzieja jest ze te 2 dni żołnierzyki wysiedziały 😃 ovu pokazuje, ze czas współżycia bardzo dobry wiec to mnie trochę nakręca 😂
Trzymam za Ciebie kciuki !Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
11.06.2019 - puste jajo płodowe..
MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO
Leki : duphaston , euthyrox 50mg -
nick nieaktualny
-
Arekipa88 wrote:To może ciaza spożywcza z przejedzenia 🙃 wczoraj wieczorem byliśmy w restauracji
No nic na szczęście dzisiaj jest poniedziałek to będę do 1szego dnia okresu zajęta innymi sprawami🙂
oczywiście trzymam za Ciebie kciuki, ale z własnego doświadczenia wiem, że lepiej dostać kubeł zimnej wody teraz niż jak przyjdzie @Murzynek lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam, że inaczej wyobrażałam sobie ten pierwszy cykl starań
Zawsze myślałam, ze owulację mam w 14 dni cyklu (raz potwierdzone monitoringiem).
Teraz mierzę sobie temperaturę, obserwuje śluz, testy owulacyjne, zwracam uwagę na możliwy ból jajników.
I nic:(
Temperatura cały czas równa w miarę (jedna zaburzona przez alkohol), śluz od kilku dni taki sam- w umiarkowanej ilości, średnio rozciągliwy, raczej lepki, bardziej kremowy. Mimo, ze biorę wiesiołek.
Test owulacyjny zrobiłam w sobotę i niedzielę i wyszedł negatywny oczywiście.
A teoretycznie dzisiaj mam 14 dzień cyklu, cykle zawsze 28 dniowe:)
Do tego doszedł mi przymusowy wyjazd weekendowy, kłótnia z mężem, początkowe stadium zapalania pęcherza chyba... wgl myślałam że to wszystko będzie bardziej oczywiste
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 11:16
-
nick nieaktualnyDziewczyny, pozwolę sobie wtrącić pytanie.
Skoro test owu był pozytywny w 13dc to sama owu może pojawić się w każdej chwili prawda? Serduszka były w 12,13,14dc. Dzisiaj jest mój 27dc, test ciążowy negatywny. Nie wiem czy mieć jeszcze ziarenko nadziei czy minęło już wystarczająco dużo czasu żeby wynik był wiarygodny?
Człowiek niby wszystko wie A nie wie nic .. 😑😁