Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
karolinams wrote:Agusia_pia Trochę za szybko na @, chyba , ze tak miewasz. U mnie druga faza przeważnie 16 dni trwa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica miałam tak samo. Mnie gardła bolało trzy tygodnie temu dostałam antybiotyk ale nie wziełam bo miałam nadzieję, że może zafasolkowałam. A później katar i kaszel i tak ciągnie się już ponad trzy tygodnie. Wczoraj poszłam znowu do lekarza i zapalenie tchawicy no i antybiotyk, ale teraz już biorę bo ten cykl i tak przegrany.
Dziewczyny czy po Clo nie skróciły się wam cykle? Choć to drugi bez Clo ale tylko 26 dni, a miałam 30-32 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam jutro 10 dzień cyklu a i jutro owulka zapowiedziana przez gina. Endometrium dobre wiec ok mimo ze rak wczesnie. Po 4 cyklu z wiesiolkiem moj sluz znowu jest ksiazkowy . Juz zapomnialam jak wyglada trzymajcie kciuki za starania. Ja za Was tez trzymam :)za nas
Krokodylica, Selina, kate88:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica jeszcze jedno mi przyszło na myśl Spróbuj z Neosine (tabletki lub syrop). On jest p.wirusowy a pewnie to Cię dopadło. Można to brać we wczesnej ciąży. Btw w tak wcześniej ciazy zarodek odżywia się całkiem żółtym i nie jest jeszcze powiązany z nami łożyskiem, więc tym bardziej sądzę, że nie ma obaw by taki lek zaszkodził. Mnie Neosine lub Groprinosin (to to samo) na infekcje dróg oddechowych szybko pomaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 23:35
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny bo czytam Was i się zastanawiam czy w takim razie owulacja w 10 dniu cyklu oznacza, ze jajeczko jest niedojrzałe? a co jeśli ma 20 cm? mimo , ze dopiero ten 10 dzień cyklu? zaczęłam się martwić a ginekolog powiedział tylko , ze czasami tak się zdarza i , ze endometrium dobre .