Majowe testowanie 2017
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Laski, jestem po hsg czyli kolejna potencjalna przyczyna wyeliminowana, jajowody drożne
 trochę odetchnęłam i czekam na majowe rezultaty:) może po tym płukaniu armia bedzie miała łatwiejszą drogę i cos z tego wyjdzie?  Zobaczymy.
Dzis 12 dc. 10dc endo mialo 9,4mm a pecherzyk 22 czyli pewnie juz pękł. Czekam z niecietpliwością

Krokodylica, kate88:), karolinams lubią tę wiadomość
                                początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
 - 

No to super. mi gin powiedział że jajowody mogły być drożne ale posklejane i teraz może po tym płukaniu będzie łatwiejMarlena88 wrote:Laski, jestem po hsg czyli kolejna potencjalna przyczyna wyeliminowana, jajowody drożne
 trochę odetchnęłam i czekam na majowe rezultaty:) może po tym płukaniu armia bedzie miała łatwiejszą drogę i cos z tego wyjdzie?  Zobaczymy.
Dzis 12 dc. 10dc endo mialo 9,4mm a pecherzyk 22 czyli pewnie juz pękł. Czekam z niecietpliwością
                                 - 

Meginka wrote:No to super. mi gin powiedział że jajowody mogły być drożne ale posklejane i teraz może po tym płukaniu będzie łatwiej

Meginka, ciekawe czy jeśli płyn przepłynął bez problemów to też mogły być tam jakieś mikrozrosty. Ja bardziej mam nadzieje, ze w tym cyklu jajowody są bardziej otwarte i szyjka macicy tez i może plemniczki pójdą jak konie po betonie:)))))
                                    Selina lubi tę wiadomość
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Na pewno są bardziej otwarteMarlena88 wrote:Meginka, ciekawe czy jeśli płyn przepłynął bez problemów to też mogły być tam jakieś mikrozrosty. Ja bardziej mam nadzieje, ze w tym cyklu jajowody są bardziej otwarte i szyjka macicy tez i może plemniczki pójdą jak konie po betonie:)))))
 tak właśnie powiedział mi gin. Ja miałam laparo w styczniu i czekam cierpliwie na efekty.
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Do dzieła kochana ile sił maciemiśka1987 wrote:u mnie dziś śluz jak białko kurze
 dole brzucha kuje więc zaczynamy działać na poważnie hehe miło 
 jeszcze tylko jutro praca i zaczynamy długi weekend laseczki 

Też na to liczymy kochanaBasik83 wrote:a ja mysle że maj pobije kwietniówki tego Wam życzę kochane
Będzie dobrzeMarlena88 wrote:....Dzis 12 dc. 10dc endo mialo 9,4mm a pecherzyk 22 czyli pewnie juz pękł. Czekam z niecierpliwością
 trzyma kciuki 

Basik83 lubi tę wiadomość
                                 - 

A powiem Ci ze wiecej strachu niż to było warte. Ból podobny do pobierania cytologii. Jedyny problem mialam z nieruszaniem sie bo spodziewalam zie silnego bólu i sie az spinałam na tym fotelu. Doktorek prosil zebym sie nie ruszala bo wszystko bedzie sie przez to przedłużać. Koniec końców nie bolalo nic. Doktor powiedzial ze przy izyciu elastycznych cewnikow nie boli prawie nigdy, natomiast gdy lekarz uzywa tego kulociągu to juz inna bajka, dlatego warto najpierw zapytać jak zabieg bedzie wygladal. Nie żałuje że poszłam:)Luccecita wrote:Marlena super, a jak samo przeżyłaś samo HSG?
                                    Krokodylica, Bobisia lubią tę wiadomość
Co dalej???