Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski, jestem po hsg czyli kolejna potencjalna przyczyna wyeliminowana, jajowody drożne trochę odetchnęłam i czekam na majowe rezultaty:) może po tym płukaniu armia bedzie miała łatwiejszą drogę i cos z tego wyjdzie? Zobaczymy.
Dzis 12 dc. 10dc endo mialo 9,4mm a pecherzyk 22 czyli pewnie juz pękł. Czekam z niecietpliwościąKrokodylica, kate88:), karolinams lubią tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Marlena88 wrote:Laski, jestem po hsg czyli kolejna potencjalna przyczyna wyeliminowana, jajowody drożne trochę odetchnęłam i czekam na majowe rezultaty:) może po tym płukaniu armia bedzie miała łatwiejszą drogę i cos z tego wyjdzie? Zobaczymy.
Dzis 12 dc. 10dc endo mialo 9,4mm a pecherzyk 22 czyli pewnie juz pękł. Czekam z niecietpliwością -
Meginka wrote:No to super. mi gin powiedział że jajowody mogły być drożne ale posklejane i teraz może po tym płukaniu będzie łatwiej
Meginka, ciekawe czy jeśli płyn przepłynął bez problemów to też mogły być tam jakieś mikrozrosty. Ja bardziej mam nadzieje, ze w tym cyklu jajowody są bardziej otwarte i szyjka macicy tez i może plemniczki pójdą jak konie po betonie:)))))Selina lubi tę wiadomość
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
Marlena88 wrote:Meginka, ciekawe czy jeśli płyn przepłynął bez problemów to też mogły być tam jakieś mikrozrosty. Ja bardziej mam nadzieje, ze w tym cyklu jajowody są bardziej otwarte i szyjka macicy tez i może plemniczki pójdą jak konie po betonie:)))))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
miśka1987 wrote:u mnie dziś śluz jak białko kurze dole brzucha kuje więc zaczynamy działać na poważnie hehe miło jeszcze tylko jutro praca i zaczynamy długi weekend laseczki
Basik83 wrote:a ja mysle że maj pobije kwietniówki tego Wam życzę kochane
Marlena88 wrote:....Dzis 12 dc. 10dc endo mialo 9,4mm a pecherzyk 22 czyli pewnie juz pękł. Czekam z niecierpliwościąBasik83 lubi tę wiadomość
-
Luccecita wrote:Marlena super, a jak samo przeżyłaś samo HSG?
Krokodylica, Bobisia lubią tę wiadomość
Co dalej???