Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyToonney wrote:Bladzioch czy mam zwidy?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9398fd0855f1.jpg
Ja już po badaniu, wyniki wieczorem. Zbadałam jeszcze poziom wit.D, ciekawe czy się już podniosła -
aria40 wrote:No więc jest dzidzia, beta 7,69 mIU/ml. Mam nadzieję że będzie prawidłowo przyrastać
Ja w 10dpo mialam bete ponad 860 mIu/ml ale niestety sie nie utrzymala ... Wiec moze zaczatek takiej bety bedzie zdrowym dzidziusiem trzymam kciuki za nastepna beteakacjowa lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualny
-
Toonney Gratulacje
Rany no podziwiam was w 10 dpo takie pieknę bladziochy
Kascok bardzo mi przykro Kolejny cykl na pewno będzie szczęśliwy
WhyMe Ty już limit smutku wyczerpałaś więc nic się nie martw:) Maluszek się rozpycha to musi boleć Głowa do góry i zamiast się martwić ciesz się i myśl pozytywnieWhyMe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie od tygodnia albo lepiej obolałe piersi, 5 dni do @. Powinnam mieć już bóle brzucha okresowe, ale na razie ich brak. Boję się cieszyć, myśleć nawet, że to upragniona preze mnie ciąża. Boję się rozczarowania. Aha, zapomniałam, że szyjka wysoko. Czy to dobry znak?niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
KolorowyBalonik wrote:Dziewczyny u mnie od tygodnia albo lepiej obolałe piersi, 5 dni do @. Powinnam mieć już bóle brzucha okresowe, ale na razie ich brak. Boję się cieszyć, myśleć nawet, że to upragniona preze mnie ciąża. Boję się rozczarowania. Aha, zapomniałam, że szyjka wysoko. Czy to dobry znak?17.11.17-poronienie całkowite
-
Prktycznie codziennie badam, o podobnej porze. Zawsze na parę dni przed @ mam ją nisko, ale też mam brązowe farfocle (przepraszam za słowo, wiadomo, co chodzi), które mówią mi, że to już @ do mnie idzie.
Tylko czy te objawy to nie zasługa pregnylu. Taka może być sytuacja też.niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
nick nieaktualny