Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyToonney wrote:Bladzioch czy mam zwidy?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9398fd0855f1.jpgno widzisz a mówiłaś że nic z tego nie będzie
pędzisz na betę?
Ja już po badaniu, wyniki wieczorem. Zbadałam jeszcze poziom wit.D, ciekawe czy się już podniosła -
Toonney wrote:Ja jestem 10dpo
gratuluje kiedy idziesz na bete?
A jak Ci mowilam ze bedzie zielona kropka to mi nie wierzylasBasik83, akacjowa lubią tę wiadomość
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
2 cs z pomocą medyczną (aromek + mensinorm). Wcześniej starania były bez spiny, ale ponad rok czasu nic się nie wykluło także zobaczymy co z tego wyniknie. -
aria40 wrote:No więc jest dzidzia, beta 7,69 mIU/ml. Mam nadzieję że będzie prawidłowo przyrastać
Ja w 10dpo mialam bete ponad 860 mIu/ml ale niestety sie nie utrzymala ... Wiec moze zaczatek takiej bety bedzie zdrowym dzidziusiemtrzymam kciuki za nastepna bete
akacjowa lubi tę wiadomość
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
2 cs z pomocą medyczną (aromek + mensinorm). Wcześniej starania były bez spiny, ale ponad rok czasu nic się nie wykluło także zobaczymy co z tego wyniknie. -
Toonney wrote:Ja bety nie robie bo prywatnie kosztowalaby mnie £50 ;(
a ja narzekałam jak musiałam 40 zł zapłacić...
Toonney, akacjowa lubią tę wiadomość
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
nick nieaktualny
-
Toonney Gratulacje
Rany no podziwiam was w 10 dpo takie pieknę bladziochy
Kascok bardzo mi przykroKolejny cykl na pewno będzie szczęśliwy
WhyMe Ty już limit smutku wyczerpałaś więc nic się nie martw:) Maluszek się rozpycha to musi bolećGłowa do góry i zamiast się martwić ciesz się i myśl pozytywnie
WhyMe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie od tygodnia albo lepiej obolałe piersi, 5 dni do @. Powinnam mieć już bóle brzucha okresowe, ale na razie ich brak. Boję się cieszyć, myśleć nawet, że to upragniona preze mnie ciąża. Boję się rozczarowania. Aha, zapomniałam, że szyjka wysoko. Czy to dobry znak?niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
KolorowyBalonik wrote:Dziewczyny u mnie od tygodnia albo lepiej obolałe piersi, 5 dni do @. Powinnam mieć już bóle brzucha okresowe, ale na razie ich brak. Boję się cieszyć, myśleć nawet, że to upragniona preze mnie ciąża. Boję się rozczarowania. Aha, zapomniałam, że szyjka wysoko. Czy to dobry znak?17.11.17-poronienie całkowite
-
Prktycznie codziennie badam, o podobnej porze. Zawsze na parę dni przed @ mam ją nisko, ale też mam brązowe farfocle (przepraszam za słowo, wiadomo, co chodzi), które mówią mi, że to już @ do mnie idzie.
Tylko czy te objawy to nie zasługa pregnylu. Taka może być sytuacja też.niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
nick nieaktualny