Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyListy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.
Migdałowiec pospolity- kwiat nadziei Maj musi być dla Nas wyjątkowy!
Tak, tak Już jest i Maj a co mi tam Może ktoś do mnie dołączy w niedługim czasie.
Obecnie czekam na wredną sucz W sumie mogłaby łaskawie już nadejść, posiedzieć z 4dni i wypad! Oczekuję na HSG po wredocie więc jej długie posiedzenie nie jest wskazane cobym szybciej miała to jakże przyjemne grzebanko za sobą
Tak więc, marzec jako cykl staraniowy "stety" odpada, czas na regenerację, dużą ilość alkoholu dla odstresowania a w kwietniu czas działać. Wiem i czuję TO, że maj będzie dla nas szczęśliwy w wysikanie na patyku dwóch jakże grubaśnych kresek
Ktoś dołączy? Czy planuje niepokalane poczęcie już w marcu?
Zapraszam tych co wcześniej nie będzie im dane szczęśliwe testowanie
Wątek do wspólnego oczekiwania na wysikanie II krech lub powitanie nieszczęsnej małpy. POgaduchy dla odstresowania o wszystkim i niczym (nie tylko tematach związanych z poczęciem )Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 21:24
Strazaczka1990, KlaudyŚ, emerald_m, Cigaretta, Brave, Marteczka93, Morwa, Bella93, AhnaKlementyna, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
1. -
2. -
3. soja @
4. hehyna @ , Anulk88k @, Ukija @
5. Anabella , Karissa @
6. AhnaKlementyna @
7. Jagah @ , Myszka_
8. Bluberry @, Brave @ , coffee @
9. Madziulla @, ZakreconaŻona @
10. a88 @ , Marteczka93 @