Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ojejku wrote:Kate, u mnie tez niby progesteron nawet w poprzednim cyklu w 7dpo wynosił 25, a ja mimo to miałam plamienia,m które ustały dopiero po podaniu luteiny (dupek nie działa). Nie wiem, nikt nie potrafi mi wyjaśnić dlaczego mam te plamienia, ale luteina je niweluje - może uda Ci się dostac receptę to spróbuj.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Tak wygląda mój test owulacyjny zrobiony ok 30min temu
Instrukcja mówi, że jeśli linia będzie równie mocna lub mocniejsza od tej co jest zawsze, to w ciągu 24-36h powinna pojawić się owulacja. Ja owulkę powinnam mieć w środę więc zakładam, że jakbym ten test zrobiła jutro, to linia byłaby jeszcze bardziej intensywna. Myślicie, że przytulanko najlepiej kiedy? Jutro, w środę i czwartek (na wszelki)? Bo jak się kochaliśmy w czasie okołoowulacyjnym codziennie, to nie pykało, a na radach dnia Ovu ostatnio widziałam, że najlepiej nie kochać się codziennie, bo jak jest przerwa, to i plemników więcej więc tym razem staramy się bardziej "z głową" niż ciągle, gdy mamy ochotę. Wiem, że powinniśmy się kochać, bo się kochamy, a nie dlatego, że akurat powinniśmy, ale już oboje bardzo byśmy chcieli zobaczyć 2 kreski na teście innym niż owulacyjny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 21:58
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Karissa- jesli masz mozliwosc to zrob ponowny test rano, dla wlasnej pewnosci full pozytywu A w sprawie to polecam wtorek i srode, powinno sie wstrzelic idealnie na czas Powodzenia!
My w tym cyklu zalozylismy sobie co drugi dzien, a potem pojawil sie ladny sluz, a kolejnego dnia byla ochota, a dzisiaj byl spontan, no i jest dobrze Roznie bywa, najwazniejsze by osiagnac TEN celWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 23:30
Karissa lubi tę wiadomość
-
witam
od paru dni cycuchy bolą po bokach.
Bóle jak na @ też od kilku dni są. Raz mocniejsze, że muszę po no spę sięgnąć a raz lżejsze.
Dziś nie wytrzymałam i siknęłam na test ciążowy o czułości 10 i niestety jedna krecha -
Karissa, ciężko mi Ci doradzić, bo jak widać nasze starania nie przyniosły na razie efektów Ale zazwyczaj uprawiamy seks po pozytywnym teście owu i później poprawiamy jak przyjdzie ochota - czasem codziennie, czasem co półtora dnia
U mnie dalej plamienia, już 6. dzień Test negatywnyPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
justi90 wrote:Mi dzisiaj tempka spadła więc pewnie @ będzie...ehh
No, ale cóż nie można się poddawać
W zeszłym roku tego dnia (17.05) ten dzień był dla mnie najszczęśliwszym w moim życiu okazało się że jestem w ciąży.
I Wam życzę powodzenia i wytrwałości na pewno uda Wam się zobaczyć II kreseczki w najbliższym czasie. :*Caro, Paulette lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Karissa wrote:Dziś zrobiłam znów test owu i druga kreska była odrobinę mniej intensywna niż wczoraj... to trochę dziwne, bo owulka powinna być jutro... Eh, te testy...
rilaks tejket iziKjopa3, Karissa lubią tę wiadomość
-
Karissa wrote:Dziś zrobiłam znów test owu i druga kreska była odrobinę mniej intensywna niż wczoraj... to trochę dziwne, bo owulka powinna być jutro... Eh, te testy...
Owulacja jest bo nastepuje pik lh. I nie bez powodu jest tak nazywany.
Organizm wyrzuca duza ilosc lh na raz. A potem przestaje. Wiec po piku kreska moze byc mniej intenstywna.
Dlatego niektorw kobiety maja problem z wykryciem owulacji testami. Bo pik lh jest tak nagly i szybko siw ulatnia ze nie sposób wylapac robiac testy raz dziennie..Morwa lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:No i tak powinno byc. Byl skok lh. I teraz spada. Logiczne. Pecherzyk peknie jak nalezy.
Owulacja jest bo nastepuje pik lh. I nie bez powodu jest tak nazywany.
Organizm wyrzuca duza ilosc lh na raz. A potem przestaje. Wiec po piku kreska moze byc mniej intenstywna.
Dlatego niektorw kobiety maja problem z wykryciem owulacji testami. Bo pik lh jest tak nagly i szybko siw ulatnia ze nie sposób wylapac robiac testy raz dziennie..13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualny