Mama stara się o 2 dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 12:11
Ja 36l
On 39l
Syn 9l
2016 puste jajo płodowe
2019 marzec cb
-hiperprolaktynemia
-wole guzowate
Wykonane badania
⚫panel tarczycowy
⚫AMH 7,1
⚫LH 5,84 mlU/mL
⚫FSH 4,92 mIU/ml
⚫HSG
⚫Histeroskopia
⚫Biocenoza
⚫krzywa cukrowa,insulinowa
DOSTINEX,LETROX50 -
Ładne wyniki
Też bym poprosiła o głosy
https://www.bobovita.pl/klub-bobovita/konkursy/konkurs-zdjecie-miesiaca/zdjecie/105868
Na Honoratke też zagłosowałam -
.
werni lubi tę wiadomość
Ja 36l
On 39l
Syn 9l
2016 puste jajo płodowe
2019 marzec cb
-hiperprolaktynemia
-wole guzowate
Wykonane badania
⚫panel tarczycowy
⚫AMH 7,1
⚫LH 5,84 mlU/mL
⚫FSH 4,92 mIU/ml
⚫HSG
⚫Histeroskopia
⚫Biocenoza
DOSTINEX,LETROX50 -
nick nieaktualny
-
werni wrote:Ładne wyniki
Też bym poprosiła o głosy
https://www.bobovita.pl/klub-bobovita/konkursy/konkurs-zdjecie-miesiaca/zdjecie/105868
Na Honoratke też zagłosowałam
donewerni lubi tę wiadomość
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
Mama_Honorci wrote:https://www.bobovita.pl/klub-bobovita/konkursy/konkurs-zdjecie-miesiaca/zdjecie/104502?fbclid=IwAR2M3QYFE2csrouj5s_wTYMZaAgx4Y4ad6q3K2KD08wBSssOuNNhxFRuTwY
Dziewczyny zaglosujecie na moja Honoratke? moge sie co jakis czas przypomniec? bo mozna codziennie głosować
ponawiam prośbę było by mi i Honorci miłoMama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Hej dziewczyny. Miałam za testować w ten piątek (8/9dpo).
Niby coś widac. Zrobiła też pinka i na nim chyba nie widać nic. (u mnie pinki bardzo słabo się wybarwiają)
I teraz siedzę i myślę, czy iść do gina. Bo kazał przyjść jak zobaczę druga kreska, bo muszę heperayne przyjmować. Tylko, że tak kreska taka blada a inny test biały...🤨Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 07:31
-
.
Ja 36l
On 39l
Syn 9l
2016 puste jajo płodowe
2019 marzec cb
-hiperprolaktynemia
-wole guzowate
Wykonane badania
⚫panel tarczycowy
⚫AMH 7,1
⚫LH 5,84 mlU/mL
⚫FSH 4,92 mIU/ml
⚫HSG
⚫Histeroskopia
⚫Biocenoza
DOSTINEX,LETROX50 -
mela83 wrote:Alicja,a jakiej firmy to test?A masz możliwość zrobić betę na cito?
Firma pepino. Pinka zrobiłam kontrolnie. Z tym, że pinki to późno zawsze mi wychodziły i jaśniejsze niż inne testy.
Właśnie u mnie nie ma możliwości w żadnym labie na taki szybko wyniki... W szpitalu zamknięte labolatorium a tam wyniki bym miała o 12.
Ale chyba pójdę do gina, powiem, że jest bladzioch. Może da mi ta heparyne 😉 -
Też widzę blada kreskę. Trzymam kciuki
Może spróbuj zrobić z innej firmy jutro lub pojutrze?
Ja to lubię z bobo testWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 07:46
aliciaaa lubi tę wiadomość
-
werni wrote:Też widzę blada kreskę. Trzymam kciuki
Może spróbuj zrobić z innej firmy jutro lub pojutrze?
Ja to lubię z bobo test
Będę robić w poniedziałek następny. Idę dzisiaj do gina, powiem, że wyszedł bladzioch na teście. Wolę mieć ta heparyne niż nie. W niej moja cała nadzieja.
Szczerze myślałam, że jak zobaczę druga kreske będę się cieszyć. A ja boję się, że skończy się na samych bladziochach albo zacznie jasniec. A już, że test oszukany nie wspomnę. Ale naprawdę pokładam nadzieję, że heparyna da radę, a ciąża jest i ma się dobrze 🤗werni, mela83 lubią tę wiadomość
-
Aliciaaa trzymam kciuki widze kreche, slabiutka ale jest. Ja niw lubie tak szynko testowac wole po terminie @ i mieć konkretna kreche niz glowic sie czy cos widać czy nie ale rozumiem ze sa przeslanki bo trzeba szybko leki brac to co innego wiec zaciskam mocno kciuki lec do gina po leki ❤❤✊✊
Annie1981, aliciaaa lubią tę wiadomość
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
W poniedziałek będzie lepiej widać dokładnie lepiej mieć niż nie mieć lek jak ma pomóc.
Dziwny mam ten okres. Zamiast żywej krwi to jest ciemna. A teraz nic prawie nie leci. Może jutro bardziej mnie zaleje.
Alicja a powiedz mi co z endomenda bo widziałam w opisie. -
Werni u mnie podejrzenie padło w październiku 2019. Było widać małe "guzki". Miałam mieć obserwacje, ale tydzień po wizycie okazało się, że jestem w ciąży. Przed dwa cykle po poronieniu okresy piękne co 25/28 dni, zero bólu. Aż do tego biochema, wtedy przy okresie myślałam, że blizna po cc mi wyjdzie z siebie z bólu. Gin w 2dc zrobił mi usg blizny i niby czysto ale mówił, że ona może teraz się odnawiać. No póki co znowu obserwacja. No i najlepiej zajść w ciążę 😉
-
Ok dzięki za info. Ja to bym poszła do ginki żeby sprawdziła bliznę ale teraz jest taka sytuacja że tylko ona przyjmuje ciężkie przypadki i kobiety w ciąży.
-
Alicia jest bladzioch, to jeszcze wcześnie, ale jednak coś tam się dzieje 😊 trzymam kciuki.
Werni przykro mi, ale nowy cykl to nowa nadzieja 😊
Mama Honorci super prezenty, my też mamy ten bidon. Wcześniej miałyśmy Tum Tum, ale poszedł do żłobka.
Ja zapisałam się do jednego z lepszych endo-gina w Krakowie, niestety termin dopiero na 5 czerwca, chociaż to i tak podobno szybko.
Byłam wczoraj dentysty, bo ukruszyła mi się 7 i kurczę za wysoko mi zrobiła, muszę iść na poprawkę. Mam bardzo zdarte zęby, dlatego tak nie mogła mi wyrównać, bo poprawiała mi chyba na 5 razy w końcu stwierdziłam że jest ok, ale nie jest. Proponowała mi wstrzykiwanie botoksu w mięśnie żwacze, żeby je osłabić, bo przez to mam bruksizm, a moja twarz jest co raz bardziej kanciasta. Muszę się Zastanowić.
Poza tym piekę kruche ciasto z rabarbarem i bezą, zapraszam 😄werni, Mamaxa lubią tę wiadomość