Mama stara się o 2 dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór, przepraszam że się nie odzywam, ale miałam ciężko czas. Wróciłam do pracy, bo mi ją w końcu "odmrozili", a do tego trochę problemów i tak zeszło.
Tak na szybko: byłam w piątek u nowego gina, o mało by mnie nie wypuścili, bo na ich termometrze miałam 37,8 st C! (z uwagi na koronawirusa). W końcu się zgodzili. Na razie dostałam tylko zlecenia na badania i od kolejnego cyklu monitoring. Po powrocie do domu zmierzyła sobie temperaturę dwoma termometrami, jednym w ustach i miałam tylko 37,1, czyli tak na II fazę, więc nie wiem ci to oni mają za sprzęt i dlaczego wyszła mi taka temperatura. Do tego mam jak na mnie niskie tsh, bo tylko 0,66 I czuje się kiepsko, cały czas mi gorąco i jestem osłabiona.
Byliśmy na weekend w Bieszczadach, dzisiaj wróciliśmy. Pogoda była średnia, nastawialiśmy się na jazdę na rowerach i tylko udało się pojechać raz. Ale szczerze mówiąc Bieszczady to nie nasz klimat My wolimy nasze Tatry.
Jutro robię test, bo już nie wytrzymam. Przez tą temperaturę i dziwny spadek tsh już zbytnio się z mężem wkrecamy, a janie chce długo żyć w zludnej nadziei.
Dobrej nocy :* -
AniaŁ, kcouki za test!!!
Ja zaszlam przy TSH 0,33 wiwc kto wie
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
Mamaxa wrote:Aniu przykro mi. Który masz dzień po owulacji? Nie było za wcześnie na test?
10 lub 11, jeśli była w ogóle 🙄 -
AniaŁ123 wrote:10 lub 11, jeśli była w ogóle 🙄
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyAniu, no mam nadzieje, ze jeszcze jest szansa na pozytywny test a jeśli nie to niebawem zaczynasz nowy cykl i do dzieła!!!
My dzisiaj byliśmy na bilansie czterolatka. Moje dziecko waży 16 kg i mierzy dokładnie 100 cm 😁 wszystko było super, niektóre pytania mnie z nóg zwalaly no ale ok 😂 miał narysować domek, drzewo i człowieka. Parę dni temu z nim ćwiczyłam rysowanie i akurat to ćwiczyliśmy 😁 jaką wypasioną mamę narysował, to aż mnie zaskoczył, bo ja go uczyłam malować głowę a potem z kresek tułów, ręce i nogi a on to już tak profesjonalnie tam narysował 😁 miałam nawet ochotę zdjęcie tego rysunku zrobić ale w rezultacie nie zrobiłamAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. @@@ Już się rozkręca, więc koniec złudzeń. Ja mam cykle 27-28 dni, a dzisiaj był 27 dc, więc to normalny czas na testowanie. Miałam zaczekać tylko do jutra
No nic, w sobotę na badania, a początkiem tygodnia na monitoring.
Miłego wieczoru:* -
Cześć dziewczyny my już mamy akcje pakowanie pełna parą w czwartek wyjazd nad jezioro potem w niedzielę powrót i w nocy z pon na wt wyjazd w Sudety. Będzie mnie tu mało bo z zasięgiem może być kiepsko teraz też mało byłam bo masa spraw do załatwienia przed wyjazdem. Mam nadzieję że po powrocie będę tu więcej.
Muszę pochwalić mojego Bąbelka bo od kilku dni przesypia całe noce. Od 20 do 5. Mam nadzieję że teraz jak pochwaliłam to nie rozdupcy się wszystko. 😂
Ooo a to nowa ja w nowej fryzurze
Ania kciuki za kolejny cykl. Mi się już @ w końcu kończyMamaxa, werni, Annie1981, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Mi to takie wyjazdy np do rodziców na kilka dni czy nawet w odwiedziny to małemu wszystko się przekręca i milion pobudek.
Wczoraj miał Wojtek Super noc tylko jedna pobudka. On oczywiście wcześniej wstał ale dał rodzicom pospać. Wstałam do niego przed 7.
Ania daj znać jaki teraz termin mam wpisać. Trzymam kciuki za nowy cykl.
Super włoski Tobie takie pasują.
Mamaxa szkoda że jednak nie zrobiłaś zdjęcia. To byśmy tu zobaczyły -
Mamaxa. Super, że na bilansie wszystko wyszło ok. Synek pewnie jeszcze namaluje Ci takie ładne obrazki, to sobie zostawisz na pamiątkę 🙂
AniaŁ123. Przykro mi, że @ się rozkręciła. Twoje fazy lutealne wynoszą 10 dni? Zawsze takie miałaś? Ja przez KP miałam takie krótkie FL, ale z czasem się wydłużyły, dziś wynoszą 13-14 dni.
Mama_Honorci. Ślicznie wyglądasz 😍
Fajny ten czas pakowania. Miłe chwile Cię czekają. Będzie nam tu Ciebie brakowało, ale baw się dobrze 🙂 Kiedy wracacie?
Mi się pół nocy dziś śniły dwie kreski na testach. Straszne uczucie uświadomić sobie, że to tylko sen 🙁 Nie testuję jeszcze, bo za szybko, ale jak wierzyć w sny, to w rzeczywistości będzie odwrotnie 😉
Mamaxa lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Witam się i ja! Mama Kaliny prawie 2 latka. Od września staramy się o drugie, choć u nas problemy, mąż ma obniżone parametry. Ale suplementuje się od lutego, może coś to da. O córeczkę staraliśmy się półtora roku, także cierpliwie czekamy, kiedy tym razem. Oby szybciej
I do tego jestem na diecie...werni, AniaŁ123 lubią tę wiadomość