Mama stara się o 2 dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 - A ja myślałam że w wieku 3 lat to się już rzadziej zdarza... Nie pocieszyłaś mnie Ale bliżej 3 lat to dziecko już chyba mówi prawda? To mnie by się wydawało, że chociaż jakoś dogadać się można. Ale to mnie już koleżanka w pracy z błędu wyprowadzała, że nawet z 4 latkiem ciężko się dogadać
mama Honoratki - powodzenia w staraniach! Swoją drogą piękne imię ma Twoja córka. Też o nim myślałam, ale mąz niestety nie
werni - a jak tam ciążą? Dolegliwości ustępują? Miałaś w ogóle jakieś?
Ja dziś byłam na pierwszej wizycie. Wg USG 8t 2d, serduszko puka w rytmie cza cza! Dostałam już całą masę badań bo chyba z 8. Pamiętam, że w pierwszej ciąży miałam to jakoś bardziej rozłożone, ale może zmienili jakieś standardy.
Ale ten Covid... Kurde ważenie na korytarzu, potem się krzyczy do pani przed okienko ile wyszło, tak, że wszyscy słyszą... Ciśnienie to sobie sama mierzyłam To teraz tylko muszę wymyślić jak w ciąży schudnąć zamiast przytyćwerni lubi tę wiadomość
-
W tej ciąży to. Mam więcej mdlosci niż w poprzedniej. Raz mam apetyt raz nie mam. Mam nadzieję że później się to zmieni. Współczuję z tą waga na korytarzu ja to też się wstydzę swojej a z tym że ja mam odwrotnie bo niedowagę. Czasami myślałam że przez nią nie mogę mieć dzieci ale na szczęście to coś było innego. Teraz też mam kilka badan do zrobienia w tym krzywa bo mi glukoza wysoka wyszła i trzeba sprawdzić. Muszę zadzwonić do przychodni i ustalić kolejna wizytę.
12 sierpnia mam prenatalne.
Super ze z maluszkiem wszytko dobrze -
Ja już po teście. Cudu nie ma Więc można mnie skreślić z listy.
Leczenie nie przyniosło efektu 😞
16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.2015 2 IUI 04.02.2015
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs -
Skrzydlata wrote:Annie1981 - A ja myślałam że w wieku 3 lat to się już rzadziej zdarza... Nie pocieszyłaś mnie Ale bliżej 3 lat to dziecko już chyba mówi prawda? To mnie by się wydawało, że chociaż jakoś dogadać się można. Ale to mnie już koleżanka w pracy z błędu wyprowadzała, że nawet z 4 latkiem ciężko się dogadać
Ja dziś byłam na pierwszej wizycie. Wg USG 8t 2d, serduszko puka w rytmie cza cza! Dostałam już całą masę badań bo chyba z 8. Pamiętam, że w pierwszej ciąży miałam to jakoś bardziej rozłożone, ale może zmienili jakieś standardy.
Ale ten Covid... Kurde ważenie na korytarzu, potem się krzyczy do pani przed okienko ile wyszło, tak, że wszyscy słyszą... Ciśnienie to sobie sama mierzyłam To teraz tylko muszę wymyślić jak w ciąży schudnąć zamiast przytyć
Uśmiałam się z opisu scenki przy okienku 😂
Gratuluję serduszka 😍 Rosnijcie zdrowo 🙂
honey028. Przykro mi. Trzymam kciuki za kolejny cykl.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
U mnie dziś 12 dpo. Na allegrowym teście cień cienia, na zdjęciu nie widać. Najbardziej widać na Tescowym:
Jednak Clearblue pokazuje tak. Może jeszcze za szybko.
W każdym razie jeszcze się nie cieszę. Może pójdę kupić First Response, albo coś. Muszę pomyśleć 🤔Mamaxa lubi tę wiadomość
Annie może jeszcze za wcześnie. Polecam Bobo test. Ale widzę ten cień. Może spróbuj za dwa dni.
Honey nie poddawaj się. Trzymam kciuki za następny cykl. :*Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Werni. Bobo testu nie ma w UK. Tutaj podobno najszybciej wykrywa First Response. Kilka dni czekania to niewykonalne w tym stanie 😁 Tym bardziej, że muszę zacząć brać heparyne. Poleciałam i kupiłam 10 dodatkowych testów
Rano kreski widoczne tylko pod światło, Clearblue napisał, że brak ciąży, a teraz 😱 Siedzę i ryczę! Nie mogę uwierzyć.
Dajcie znać dziewczyny jak się mam kłuć tą heparyną. Chyba Ty Cierpliwa pisałaś o tym, że lepiej w uda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2020, 15:00
werni, Mamaxa, Skrzydlata lubią tę wiadomość
Annie1981 wrote:Werni. Bobo testu nie ma w UK. Tutaj podobno najszybciej wykrywa First Response. Kilka dni czekania to niewykonalne w tym stanie 😁 Tym bardziej, że muszę zacząć brać heparyne. Poleciałam i kupiłam 10 dodatkowych testów
Rano kreski widoczne tylko pod światło, Clearblue napisał, że brak ciąży, a teraz 😱 Siedzę i ryczę! Nie mogę uwierzyć.
Dajcie znać dziewczyny jak się mam kłuć tą heparyną. Chyba Ty Cierpliwa pisałaś o tym, że lepiej w uda?
Gratulacje 😍 dla Ciebie ten dzień jest szczęśliwy, są kreski 💖Annie1981 lubi tę wiadomość
29.03.2016 Kacperek 👶
11cs -
Honey przykro mi ale nie poddawaj sie
Annie gartulacje!!!
Ja w tym cyklu nie mierze temp moje dziecko istatnio raz wstaje o 5 raz o 6 a kolejny dzien 6:30 tym bardziej ze na urlopie nie bede miala jak mierzyc wiec odpuszczam mierzenie
Annie1981 lubi tę wiadomość
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
Aaa gratuluję. Udało się naturalnie teraz bardziej widoczne są kreski pisz co i jak
Ale się cieszę na innym wątku dziewczyny polecają w uda kłuć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2020, 17:15
-
nick nieaktualny
-
Annie SUPER!! Na nic Ci ta klinika, niech Cię pocałują... UDAŁO SIĘ NATURALNIE GRATKI
honey028 - kciuki za następny cykl. Uda się!
werni - ja mdłości mam lekkie. Ale za to jem tylko konkretne rzeczy. Rano zawsze owsianka, wieczorem zawsze tosty, bo świeży chleb nie wchodzi. W ciągu dnia jakieś owoce. Cała reszta jest bleeee.... I najlepiej kwaśne. Nawet moja ukochana kasza bulgur jest gorzka, fuck... W pierwszej ciąży tak nie miałam. Matko co te hormony robią z człowiekiem. Na tych tostach to się upaszę jak świnia! Ale zapach lodówki i chlebaka mdlą mnie podobnie to co tu robić...Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Pewnie będzie zaskoczony a tak mówili że raczej szans nie ma a tu niespodzianka
Wcześniej to mogłam jeść tylko nabial. Teraz już prawie a wszystko zjem. Wcześniej lubiłam śledzie a teraz mnie odrzuca. -
Annie1981 jak tam dziś? Pewnie robiłaś kolejne testy 🙂 daj oko pocieszyć pięknymi kreseczkami 😍
Mama_Honorci Twoja córeczka jest moją imienniczką 😊 pierwszy raz słyszę że teraz ktoś dał takie imię dziecku 😊 miłe zaskoczenie 😊
29.03.2016 Kacperek 👶
11cs -
Co do imienia Honorata to miałam ciocie o tym imieniu, najstarsza siostra mojej mamy. Lubiła podróżować, czasami zachowywała się jak nastolatka. Ale niestety niedawno zmarła. Chorowała.
-
honey028 wrote:Annie1981 jak tam dziś? Pewnie robiłaś kolejne testy 🙂 daj oko pocieszyć pięknymi kreseczkami 😍
Dwa pierwsze są z wczoraj, dwa kolejne z dzisiaj (rano i po południu).
Dziś mam kiepski nastrój, bo muszę załatwić tą heparynę, a do przychodni nie mogę się dodzwonić. Mam też problem z zębem, ale w UK dentyści są wciąż zamknięci i boję się, że to może zaszkodzić maluszkowi.Skrzydlata, werni lubią tę wiadomość
Oby Ci się udało załatwić. Mi to w poprzedniej ciąży dentystka borowala mi dwa zęby. Na szczęście nie było groźne dla małego.