Mama stara się o 2 dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapomniałam napisać o wykresie. Piękny jest ale znając po swoich to może być różnie. Lepiej się nie nakręcać. Masz jakieś objawy? Wytrzymasz do 31 z testowaniem ?
Cierpliwa Super ze wszystko jest ok
Dziś muszę wkoncu zadzwonić do przychodni bo ciągle zapominam. Muszę się umówić na prenatalne.
Widzę że suwaki szwankujaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2020, 07:09
-
A ja Wam powiem przewrotnie, że mój obecny ciążowy wykres nijak nie przypominał ciążowego. Dlatego byłam w szoku. Myślę, że za każdym razem jest inaczej.
Nie pamiętam czy Wam pisałam, ale poszły słuchy w mojej miejscowości, że zawiesili jednego ginekologa na dwa lata w wykonywaniu zawodu, bo jakiś błąd zrobił podczas porodu. Nie znam tej sytuacji. Ale to był lekarz u którego robiłam prywatnie prenatalne i zależało mi żeby przyjmował. I zapytałam w końcu siostrę farmaceutkę - moje najlepsze źródło informacji - i mówiła, że recepty od niego spływają, czyli przyjmuje. Dziwne. Może ma zakaz pracy tylko w szpitalu? W kwestii prowadzenia ciąży ma super opinie, więc nie wiem co on mógł zrobić nie tak... -
My jesteśmy cały tydzień na urlopie prawie bez zasięgu. Niestety z pogoda trochę nie udało się trafić w tym roku...
Ja na nowych tabletkach czuje się ospała strasznie. Urlop przypadł na dni teoretycznie płodne więc chociaż jest czas na staraniaAnnie1981 lubi tę wiadomość
16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.2015 2 IUI 04.02.2015
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs -
Dziewczyny wcisnęłam z ciekawości zakładkę ciąża bo chciałam zobaczyć mój poprzedni kalendarz ciąży a aplikacja mi od razu dodała że po tym cyklu jestem w ciąży. Czy któraś wie czy jak kliknę usuń kalendarz to w razie jakbym jednak jakimś cudem była w ciąży to będę mogła go na nowo dodać?
-
honey028 wrote:My jesteśmy cały tydzień na urlopie prawie bez zasięgu. Niestety z pogoda trochę nie udało się trafić w tym roku...
Ja na nowych tabletkach czuje się ospała strasznie. Urlop przypadł na dni teoretycznie płodne więc chociaż jest czas na starania
Ja na urlopie akurat miałam @, a płodne teraz trwają. W zasadzie już się kończą. Chyba wczoraj była owu, więc dziś jeszcze poprawimy i pozostaje czekać.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ja jestem po wyjeździe, ale nic ciekawego u mnie. Niedawno była owulka, więc teraz pozostaje czekanie.
Ostatnio wdrażam się w temat mantr. Słucham ich od kilku dni. Okazuje się, że to nie żadne wymysły, a mają potwierdzone naukowo działanie.
Warto ich słuchać przy staraniach, jak również w ciąży, mają dobroczynny wpływ na dziecko.
Dla przykładu tak może brzmieć mantra, bardzo relaksująca muzyczka, lubię ją słuchać.
https://youtu.be/VnzpUUZ38Bc
werni lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Mój urlop dziś się kończy. Właśnie wróciłam od endokrynologa. Wyniki tarczycowe Ok, leki utrzymane, biopsji nie trzeba robić.
Nic tylko zachodzić w ciążę A ciąży nadal brak.. 😐
16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.2015 2 IUI 04.02.2015
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs -
A dlugo juz się staracie ?
-
Hej nazywam się Dominika. Staramy się z mężem o dzidzie. Mamy 17 miesięczna córeczkę nie karmie od 4 misiescy. Jak narazie ciąży brak. Cykle mam 30 dniowe. Byłam dziś u ginekologa i powiedział że mam dużo pęcherzyków ale są za małe, że jajniki jeszcze nie pracują tak jak trzeba co to znaczy? Dostałam bromergon na 2 tygodnie
werni, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Annie trzymam kciuki za cykl. A muzyka relaksuje uspokaja przynajmniej na mnie tak działa.
Honey tak często jest. Wyniki ok a jednak coś jednak jest nie tak i nie można zajść. Podobnie ma moja kuzynka. Długo się stara.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2020, 17:36