Mama stara się o 2 dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama Honorci - gratulacje!
werni - fajny brzusio Ty jesteś szczupła to Ci bardziej widać. U mnie pewnie tak nie będzie hehe. Ale potem zdam relacjęwerni lubi tę wiadomość
-
Bardzo dziękuję za podpowiedzi, muszę się z tym jakoś uporać. Śluz sprawdzam i szyjkę też, ale jednak temperatura dawała mi największe potwierdzenie że owulacja była.
Gratulacje Mama_Honorci. Piękna krecha 💙
Starania od 12.2017r
03.2018 ciąża bezzarodkowa
10.2018 ciąża ♡♡♡
23.07.2019 Jakub, moja druga miłość 💙💙💙
Czerwiec 2020 kolejne starania:)
-
Ja po pierwszej ciąży mam fałdkę to nie ma na razie też co pokazywać
Ale dziś byłam na wizycie, wszystko ok. Całe 4,37cm!
Powiem Wam dziewczyny, że mamy niezłą skuteczność. Średnio co 3 tygodnie któraś z nas zachodzi w ciążę
A większość z nas miała problem, żeby zajść w pierwszą. Tym bardziej super, że tak dobrze nam idziewerni, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Ja po ciąży prawie brzuszka nie miałam "zapuściłem się" w te wakacje aż wstyd i tym bardziej cud że zaszłam w ciąży łe przy takiej diecie...
Serduszko przy Honorci słyszałam 5+3 ale teraz celowo idę później żeby za tydzień nie wolał mnie na kolejną wizyteMama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
Po pierwszej ciąży i ja miałam wystający brzuch to tak nie robiłam wcześniej zdjęć jak z synem. Teraz bardziej widać ciążowy.
Tak ten wątek można nazwać do szczęśliwych.
Trzymam mocno kciuki za pozostałe dziewczyny -
Skrzydlata. Pokaż fotkę maluszka 🤗
Tez mam wrażenie, że tu szybko sypią się pozytywne testy, a przecież wcale nas dużo nie ma 🙂
Mama_Honorci. To bardzo szybko widziałaś serduszko. Ja byłam teraz 5+0 to nawet zarodka jeszcze nie było, tylko pęcherzyk.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Skrzydlata. Pokaż fotkę maluszka 🤗
Tez mam wrażenie, że tu szybko sypią się pozytywne testy, a przecież wcale nas dużo nie ma 🙂
Mama_Honorci. To bardzo szybko widziałaś serduszko. Ja byłam teraz 5+0 to nawet zarodka jeszcze nie było, tylko pęcherzyk.
Wiem że miałam wyjątkowo szybko właśnie dlatego teraz umówiłam się później żeby nie było że nie będzie jeszcze serduszka i każe mi znowu przychodzic za tydzień.Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
Dobrze zrobiłaś że się zapisałaś na później.
Ja to dopiero widziałam w 9tc. Ale przez to że mi ginka nie zrobiła usg wcześniej i musiałam iść prywatnie. -
Skoro tak zachwalacie, że szczęśliwy wątek to zostawiam ślad. Może akurat uda się w tym cyklu stworzyć rodzeństwo dla córki.
Annie1981 lubi tę wiadomość