Mama stara się o 2 dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Werni, wszystkiego najlepszego dla solenizanta🥳😍
werni lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Skorpionka91 wrote:Witajcie dziewczyny pomocy, czy któreś z Was dziecko miało podobnie od 3 dni moja mała nie chce pić nic wiela w szczególności chyba dostała jakiś wstręt pomocy .... lekarz mówił że jak przez weekend się to nie zmieni to wtedy mam przyjechać Boże tak się martwię siłą próbuje jej chociaż wody dawać bo nic innego nie chce WGL buźki otworzyć
Może jej podać jakieś w miarę płynne jedzenie - zupę czy jogurt. Na siłę to może przynieść odwrotny skutek niestety.Skorpionka91 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Skorpionka91 wrote:Witajcie dziewczyny pomocy, czy któreś z Was dziecko miało podobnie od 3 dni moja mała nie chce pić nic wiela w szczególności chyba dostała jakiś wstręt pomocy .... lekarz mówił że jak przez weekend się to nie zmieni to wtedy mam przyjechać Boże tak się martwię siłą próbuje jej chociaż wody dawać bo nic innego nie chce WGL buźki otworzyć
Skorpionka91 lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
A czy normalnie je? Może zobacz jej gardełko i buzię środku.
Jak tam dziewczyny w weekend? niestety pogoda nie rozpieszcza. -
Tak u nas to samo. Wczoraj było lepiej i mogłam pójść na pocztę. Dziś bym nie miała jak.
Nalia kiedy testujesz? To bym zapisała na 1 strone -
Annie1981 wrote:Jak najbardziej. Czuj się jak u siebie 🙂Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
U nas rano padało, potem już na krotki rękaw 🙂 byłam z córką na 17 w kościele i już więcej nie pójdę. Stałam na dworze a ta gadała jak najęta. A tam ludzie na ławeczkach i głupio mi było. Potem przemawiała do jednej pani i podawała jej kamyczek... A jak ją zabierałam to histeria 🤦
Męża nie ma cały weekend to nie mogłam jej zostawić. Już widzę jak to będzie z dwójką dzieci. Jak ja nawet jednego nie ogarniam 😁 -
Lilly_Ana wrote:Dzięki! U nas w listopadzie minie rok starań, chociaż nie wiem czy można tak liczyć, bo jednak przez wirusa się nie staraliśmy (zamknięte kliniki). Teraz jestem na świeżo po stymulacji owulacji i będziemy czekać 😊❤Ada&Pola❤
-
Skrzydlata wrote:U nas rano padało, potem już na krotki rękaw 🙂 byłam z córką na 17 w kościele i już więcej nie pójdę. Stałam na dworze a ta gadała jak najęta. A tam ludzie na ławeczkach i głupio mi było. Potem przemawiała do jednej pani i podawała jej kamyczek... A jak ją zabierałam to histeria 🤦
Męża nie ma cały weekend to nie mogłam jej zostawić. Już widzę jak to będzie z dwójką dzieci. Jak ja nawet jednego nie ogarniam 😁
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Lilly_Ana wrote:Dzięki! U nas w listopadzie minie rok starań, chociaż nie wiem czy można tak liczyć, bo jednak przez wirusa się nie staraliśmy (zamknięte kliniki). Teraz jestem na świeżo po stymulacji owulacji i będziemy czekać 😊
Witaj 🙂 napiszesz więcej jak wygląda u Ciebie leczenie? Jak stymulacja ? Ja jestem z tych "trudniejszych" przypadków, pierwszy rok starań też już minął więc jestem ciekawa 🙂
16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.2015 2 IUI 04.02.2015
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs -
Lily witaj i powodzenia!!
u nas weekend zapracowany bo mąz robi taras tzn podłoge drweniana kładzie i zabudowę tarasową jak bedzie skonczone to pokaze
ja sie czuje nie najgorzej choć mam objawy szybciej jak w ciazy z Honoratką. co jakis czas mdli mnie plecy bolą podbrzusze ciągnie i zaczynam cyc senna. ogolnie objawy mam szybciej i z wiekszym natezeniem jak w pierwszej ciąży. zresztą o ciazy z Honoratką zorietowalam sie dopiero tydzien po spoznieniu @ wiec pozniej
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
Mama_Honorci wrote:Lily witaj i powodzenia!!
u nas weekend zapracowany bo mąz robi taras tzn podłoge drweniana kładzie i zabudowę tarasową jak bedzie skonczone to pokaze
ja sie czuje nie najgorzej choć mam objawy szybciej jak w ciazy z Honoratką. co jakis czas mdli mnie plecy bolą podbrzusze ciągnie i zaczynam cyc senna. ogolnie objawy mam szybciej i z wiekszym natezeniem jak w pierwszej ciąży. zresztą o ciazy z Honoratką zorietowalam sie dopiero tydzien po spoznieniu @ wiec pozniej
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔