Marcowe fasolinki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie nie idę, co ma być to będzie. Jeśli nie będzie się działo nic niepokojącego to na wizytę umówię się na 14 kwietnia. W poprzedniej ciąży biegałam na betę co 48 godzin stresowałam się, przyrastała książkowo i co? Straciłam moje maleństwo niespodziewanie w 9 tc... Na tym etapie ciąży najważniejszy jest chyba spokój i aby dbać o siebie nic więcej zrobić nie można...
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje chciałabym w następnym cyklu zrobić badania tylko nie wiem jakie i w jakie dni. Czy któraś z Was wie co i jak i kiedy???Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Starania zaczęliśmy w zeszłym roku i za 1 razem się udało, niestety w 8tc serduszko nie biło... Niestety dowiedziałam się o Hashimoto. Teraz będzie nasz 5 cykl po poronieniu. TSH staram się cały czas kontrolować. I właśnie chcę zrobić te pozostałe. Dziękuję za odpowiedź :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny