Marcowe fasolinki 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madzianka wrote:Jak mnie denerwują te angielskie testy ciążowe kupiłam inny test sobie ale oczywiście nigdzie nie ma podenej czułości tego testu masakra:(
-
First responde tak się nazywa ten test. @ nadal ani widu ani słuchu jestem tylko okropnie zmęczona i jest mi niedobrze
Zawsze @ przychodziła 26lub27 dzień cyklu a dziś 28Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 19:02
Iwka lubi tę wiadomość
-
madzianka wrote:First responde tak się nazywa ten test. @ nadal ani widu ani słuchu jestem tylko okropnie zmęczona i jest mi niedobrze
Zawsze @ przychodziła 26lub27 dzień cyklu a dziś 28 -
madzianka wrote:no i zaczelo sie plamienie juz po ptakach
madzianka, plamienie czasem się zdarza w terminie spodziewanej miesiączki nawet w czasie ciąży. Jak się do jutra nie rozkręci @ to na betę marszIwka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
madzianka daj znać czy @ się rozkręca, bo mamy nadzieję, że jednak nie czekamy na kolejną zafasolkowaną, która będzie na kwietnióweczki wiruski posyłać
Iwka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Madzianka ja nawet teraz odczuwam taki ból. W tej chwili czuję, jakby miała zaraz przyjść wredna. U mnie w pierwszy dzień plamienie było takie delikatne brunatne. Na drugi dzień było gorzej. Plamienie różowe i jak byłam na kibelku, to nawet cała duża kropla spadła.
-
Jak się do jutra bardziej nie rozkręci to mam jeszcze jeden test to go zrobię rano ale bol brzucha się rozkręca... Nie lidze juz na cud może tak milo być juz jestem umówioną w Polsce na wizytę u ginekologa na 22 kwietnia zobaczymy co mi powie.
Iwka lubi tę wiadomość