Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaolka_25 wrote:Nie pytałam, po prostu cieszyłam się, że jest ! Wypytam o wszystko dokładnie 15-go tylko nie wiem czy wytrwam do tego czasu i czy nie zjawię się wcześniej według miesiączki to tak jak jest na suwaczku.
-
nick nieaktualnydziewczyny słuchajcie mam taki problem .... staram się z moim M od stycznia , a więc króciutko .... ale mam rpoblem kiedy współżyć , bo dziwne mam te cykle i sama już nie wiem jaka jest moja średnia cyklu , także albo zawsze jest tak że zbyt wcześnie się kochamy przed owulacją, albo 2 dni po niej, czyli wtedy kiedy już jest za późno . Może wy pomożecie . dam wam pare moich cykli .
25.12.2014
21.01.2015
17.02.2015
14.03.2015
w tym cyklu kochaliśmy się 26.03,27.03 i 29.03 . jakoś nie robię sobie nadziei , gdyż kompletnie zapomniałam o tym jakie mam dni i w sumie 26 i 27 nie było końca w środku, ale 29 było i to pare razy . Ale to już chyba za późno . Ale teraz czekam do kolejnej @ i mam nadzieje, że tym razem będzie dobrze
-
nick nieaktualnyMorelowa wrote:dziewczyny słuchajcie mam taki problem .... staram się z moim M od stycznia , a więc króciutko .... ale mam rpoblem kiedy współżyć , bo dziwne mam te cykle i sama już nie wiem jaka jest moja średnia cyklu , także albo zawsze jest tak że zbyt wcześnie się kochamy przed owulacją, albo 2 dni po niej, czyli wtedy kiedy już jest za późno . Może wy pomożecie . dam wam pare moich cykli .
25.12.2014
21.01.2015
17.02.2015
14.03.2015
w tym cyklu kochaliśmy się 26.03,27.03 i 29.03 . jakoś nie robię sobie nadziei , gdyż kompletnie zapomniałam o tym jakie mam dni i w sumie 26 i 27 nie było końca w środku, ale 29 było i to pare razy . Ale to już chyba za późno . Ale teraz czekam do kolejnej @ i mam nadzieje, że tym razem będzie dobrze -
Morelowa wrote:dziewczyny słuchajcie mam taki problem .... staram się z moim M od stycznia , a więc króciutko .... ale mam rpoblem kiedy współżyć , bo dziwne mam te cykle i sama już nie wiem jaka jest moja średnia cyklu , także albo zawsze jest tak że zbyt wcześnie się kochamy przed owulacją, albo 2 dni po niej, czyli wtedy kiedy już jest za późno . Może wy pomożecie . dam wam pare moich cykli .
25.12.2014
21.01.2015
17.02.2015
14.03.2015
w tym cyklu kochaliśmy się 26.03,27.03 i 29.03 . jakoś nie robię sobie nadziei , gdyż kompletnie zapomniałam o tym jakie mam dni i w sumie 26 i 27 nie było końca w środku, ale 29 było i to pare razy . Ale to już chyba za późno . Ale teraz czekam do kolejnej @ i mam nadzieje, że tym razem będzie dobrze
Jak na moje oko to cukle masz bardzo regularne. Poobserwuj się i będzie wszystko jasne -
Dziewczynki ja jestem bardzo szczęśliwa;)! Lekarz wczoraj kazał mi kupić Piccolo i świętować a dziś znowu obudziły mnie mdłości, wczoraj kolacji nie jadłam chyba dzisiaj wcale lepiej się nie zapowiada.
Ania pisałaś jak Twoja beta? Bo chyba nie zarejestrowałam...
Morelowa u mnie sprawdził się system "co drugi dzień"iNso87 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
nick nieaktualny
-
Vuko ja też mam nadzieję, że ten co nadchodzi będzie szczęśliwy
A ja leżę jeszcze w łóżku bo tylko w tej pozycji nie ciągnie mnie do wymiotów...
iNso mnie śpiączka łapie tak koło 15-16, a teraz muszę wstać i ugotować dla siebie rosół bo tylko na to mam ochotę a mężusiowi grzybowąVuko lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Powtarzałam dziś test. Dzisiaj zrobiłam dwa różnej firmy, i ten ostatni nie pozostawia wątpliwości .. http://pokazywarka.pl/kw6cm2/ Beta też zrobiona, jutro wynik
Fatim, Katarzyna87, justyna14, gusiek85, olimama, iNso87, Nuffeq, emilkaaa lubią tę wiadomość