Partner
merytoryczny

Akcja społeczna - endometrioza

Dumnie wspieramy Akcję!

Wiele niespodzianek w drodze:

POBIERZ W MARCU ZA DARMO
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Groszki
Odpowiedz

Marcowe Groszki

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolka_25 wrote:
    Ailatan a USR też już miałaś?
    co to jest USR?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz doczytałam, nie nic takiego narazie nie kazała mi robić... te hivy i inne tez nie.. z reszta ja oddawalam wczesniej honorowo krew a partnera nie zmienialam ( zakladam ze on tez mnie nie zdradzal ) wiec raczej jestem spokojna :)

• Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam USR i toksoplazmę zrobić, i oczywiście morfologia, ob i mocz. Zaglądałam do kwietniówek tam dopiero 7 groszków... trochę szkoda, że tak mało. ,

Paolka _25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolka_25 wrote:
    No ja mam USR i toksoplazmę zrobić, i oczywiście morfologia, ob i mocz. Zaglądałam do kwietniówek tam dopiero 7 groszków... trochę szkoda, że tak mało. ,
    hej, ano te inne badania juz zrobilam.. wszytsko jest ok.. a powiedz mi robilas tsh sobie? wiem ze w ciazy warto to badac..

• Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie robiłam i raczej nie będę robić, nic nie wskazuje na jakieś objawy dot. Tarczycy. Nigdy nie miałam z tym problemów i w rodzinie też nie ma przypadków dot. Tarczycy

Paolka _25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak tam u reszty dziewczynek? Ktora jeszcze byla na usg i pochwali sie zdjeciem malucha ?:D

‹‹ 105 106 107 108 109
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ