Marcowe Groszki
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyja musze jechac do szpitala po wyniki, maja byc po 15, ale czekam na faceta zeby mnie podwiozl bo mi sie po porstu nie chce wlec autobusem.. bety juz nie robie.. to jest bezsensowyny stres dla mnie juziNso87 wrote:To się stresujemy dwie bo ja jeszcze czekam na bete

ja skonyczlam na wyniki 3615 w zeszly czwartek 
 i koniec basta 
 czekam na wizyte 10 kwietnia, groszka juz widzialam ( w sensie pecherzyk) .. a jak z Twoimi objawami, bo ja zauwazylam ze u mnie przychodza falami.. jednego dnia boli mnie podbrzusze.. nastepnego dnia piersi.. i tak na zmiane.. sennosc tylko jest stala 
 chociaz dzis w nocy spac nie moglam przez te wichury ;/
                                 - 

Dziś zrobiłam test i druga kreska jest tak samo wyraźna jak kontrolna
 więc juz chyba można mi wkleić buteleczkę . NA wyniki bety muszę czekać do jutra do 13 godziny. I przyrost bety co ile muszę robić ? 
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 14:01
                                    iNso87, Fatim, olimama lubią tę wiadomość
                                 - 

INso beta będzie piękna może jednak będą bliźniaki?

Ailatan za Ciebie też trzymam kciuki
 musi być dobrze 
U mnie jak zwykle "nudny dzień" a ktoś kiedyś powiedział, że to są poranne mdłości gdy tymczasem u mnie rano mdłości i wymioty od 12 do 16 powiedzmy że bez dolegliwości, a po 16 znowu mdłości
 a jak u Was samopoczucie w ciąży?  
                                Paolka _25 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Czekamy, czekamy
 ja dzień do pracy mam dziś dobry i senność chyba na razie mi minęła;) akurat mam dobre godziny w których nic mi nie jest to postanowiłam zrobić ulubione ciasto mojego męża drożdżowe z rodzynkami 
 ale pachnie, aż sama mam ochotę 
 mnie piersi też bolą ale tak dwa tyg. Temu zdecydowanie gorzej bolały. No i w nocy bezsenność,  zawsze byłam śpiochem, mogłam spać do 9-10 a teraz o 7 pobudka i koniec. Ale warto cierpieć 

Paolka _25 - 
                        nick nieaktualny