Marcowe Groszki
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualny
 - 

Ja też jutro u teściów;) ale zapowiedziałam się z ciastem i sałatką tak samo u swoich rodziców
 jutro zaczynamy mówić, że jest nas więcej 
 a dzisiaj już jestem tak zmęczona że po prysznicu nie chciało mi się nawet wytrzeć w ręcznik... a ale ten wątek opustoszał... 
                                Paolka _25 - 

Moja gwiazdeczka, 5,87cm. Przezierność karkowa 1,50cm, czyli wszystko ok

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f3df92fec2a.jpg
                                    ailatan, emilkaaa, Nuffeq, iNso87, halwaya, anja83, Paolka_25, mirka14, Izoleccc, Agnesia, tomania2806, november123, Molcia, Emilia77 lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Fatim wrote:Moja gwiazdeczka, 5,87cm. Przezierność karkowa 1,50cm, czyli wszystko ok

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f3df92fec2a.jpg
Kochana pięknego masz dzieciaczka!!! niesamowite musi być uczucie nosić w sobie takiego małego człowieczka!!!
Wszystkiego dobrego dziewczynki na Święta i po Świętach dla Was i Waszych maluszków:) spokojnych ciąż

Fatim lubi tę wiadomość
                                Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyno a ja nie mam mdlosci, czasem troche zgage, w sumie czuje glod ale nie mam zbytnio na nic apetytu.. ale lekarka mi powiedziala ze wcale nie musze miec mdlosci.. a moga przyjsc pozniej..Asia1987 wrote:Moj ma 2,16 cm i serduszko pieknie bije
 Kocham moje Malenstwo nad zycie :*
Mam mdlosci calodniowe, ale do przezycia. Wyniki super
 - 
                        nick nieaktualny

Wesołych i Pogodnych Świąt