Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A tak poza tym jak humorki przed Świętami? Macie już pomysły jak poinformować rodzinkę? ja wybieram się dziś na zakupy, przymierzałam wczoraj sukienki no i chyba urosłam w brzuchu i w piersiach. Muszę coś kupić na Święta. No i mam tylko dwa dobre biustonosze...Paolka _25
-
A ja kupiłam wczoraj sukienkę, musiałam taką luźna, bo w większości fasonów wystawal brzuszek. Na razie chcemy powiedzieć tylko rodzicom i rodzeństwu, dlatego nie chcę żeby było widać. Mojej mamie i siostrze, ponieważ są daleko mam zamiar wysłać mmsa ze zdjęciem usg i napisem wesołych Świąt. A tu na miejscu nie mam pojęcia jak to zrobić, a czasu coraz mniej...
-
My do teściów w sobotę zaniesiemy koszyczek z 3 jajkami i powiemy że teraz jest już nas troje a u moich rodziców nie wiem, muszę coś wymyślić myślałam, że z którejś z Was skradnę koncepcję też muszę taką luźniejszą, nietaliowaną sukienkę kupićPaolka _25
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Już jestem 6tydz wg USG tak jak na Ovu czyli jest ok. Jeden pęcherzyk 12mm czyli chyba nie bliźniaki :PP a w nim ciałko żółte na Zarodka za wcześnie jeszcze,kolejna wizyta 16.04 wtedy już raczej będzie widać Malenstwo
ja od rana mialam mdlosci, a jak maz pojechal do pracy nagle cos mi zaczelo w sercu przekskakiwac i chyba sie tak zdenrwowolam ze dostalam tak szybkiej akcji serducha ze cala mokra bylam i muusialam usiac przy otwartym oknie i minelo.. ale nigdy tak sie nie wystraszylam.. -
Fatim świetny pomysł dzięki za propozycje
Ailatan miałaś jakiś powód żeby się tak zdenerwować?
INso ja mam wizytę 15.04 więc czekamy na re(we)lacje
A poza tym kupiłam sukienkę więc na święta mogę jechać. Ale chyba w kozakachWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 15:21
Paolka _25 -
nick nieaktualnya ja mam wizyte 10 mialam, martwi mnie moj poziom rosnacych d-dimerow.. ja jestem troche panikara.. wiec moglam tak zareagowac.. lekarz mowi spokojnie a ja i tak swoje daje ale juz nic nie czyta, nie wkrecam sie, pije sok pomidorowy ( bleee) i czekam grzecznie na 10 kwietnia..
-
Odebrałam właśnie bete 269 Cieszę się bardzo. Przyrostu bety nei robie bo uważam ze to niepotrzebne nakręcanie się i główkowanie. Jak ma być dobrze to bedzie Teraz zastanawiam się kiedy się wybrać na wizytę.
Fatim, Aganeska, olimama, Jagah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLips jezeli na nic sie nie leczysz, nie potrzebuejsz wspomagaczy to najlepiej kolo 6 tygdonia.. ale mysle ze jezeli wczesniej tego nie robilas to zbadaj sobie tsh i ft4 i progesteron TSH powinno byc kolo poniezej 2, najlepiej w okolicy 1 gratulacje i powodzenia dalej, napewno bedzie dobrze