Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymirka14 wrote:U mnie w 17dpo beta wynosiła 1200 i dopiero się rozkręcała
-
nick nieaktualny
-
a u mnie @ nie ma a testy negatywne, nie mialam tak, od ponad 3 lat nigdy nie bylo tak ze test negatywny a @ sie spozniala, co za los....Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
Co za nonsens. Odpuściliśmy z mężem ten miesiąc. Żeby odpocząć i od kwietnia zacząć starania z Naprotechnologiem. Ale od wczoraj niewyraźnie się czułam. Siknęłam godzinę temu i : http://pokazywarka.pl/i1mvix/
Nie wiem jeszcze czy się cieszyć. Boję się, że to wadliwy test.
Nie mierzyłam temp w tym miesiącu, nie spr śluzu. Nawet nie kochaliśmy się prawie żeby odpocząć. A tu taka niespodzianka!Nuffeq, justyna14, gusiek85, anja83, Paolka_25, Katarzyna87, Fatim lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
antea wrote:Co za nonsens. Odpuściliśmy z mężem ten miesiąc. Żeby odpocząć i od kwietnia zacząć starania z Naprotechnologiem. Ale od wczoraj niewyraźnie się czułam. Siknęłam godzinę temu i : http://pokazywarka.pl/i1mvix/
Nie wiem jeszcze czy się cieszyć. Boję się, że to wadliwy test.
Nie mierzyłam temp w tym miesiącu, nie spr śluzu. Nawet nie kochaliśmy się prawie żeby odpocząć. A tu taka niespodzianka!antea lubi tę wiadomość
-
Piękne wyraźne dwie kreseczki!! Jest powód do radości;) jutro zrób jeszcze jeden test albo leć na betę
A ja właśnie wróciłam od lekarza i jest w końcu!! Czy to możliwe że mój groszek ma 6 mm. Skoro w środę jeszcze go nie było? Tak ma na USG zaznaczone.antea, gusiek85, Nuffeq, iNso87, justyna14 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
nick nieaktualnyPaolka_25 wrote:Piękne wyraźne dwie kreseczki!! Jest powód do radości;) jutro zrób jeszcze jeden test albo leć na betę
A ja właśnie wróciłam od lekarza i jest w końcu!! Czy to możliwe że mój groszek ma 6 mm. Skoro w środę jeszcze go nie było? Tak ma na USG zaznaczone.
jak szybko bije serduszko? mialas mierzone? to w koncu ktory tydzien masz ciazy ? -
nick nieaktualny
-
Nie miałam mierzone, dzisiaj lekarz przyjął mnie na "cito" w szpitalu na dyżurze, tylko po to aby mnie uspokoić. z resztą powiedział, że doppler może tak wczesnemu zarodków zaszkodzić. Następne badanie bardziej szczegółowe będę miała 15 kwietnia ale fotografię na święta już mamPaolka _25
-
nick nieaktualnyPaolka_25 wrote:A tej babie nie odpuszczę! Tak jak powiedziałam. Podczas badania wszedł drugi lekarz i mój lekarz opowiadał mu moją historię. Obaj byli wstrząśnięci...
-
Zrobiłam test i negatywny, jednak tak jak przypuszczałam zaszła jakaś reakcja chemiczna przez te godziny i się pojawił bladzioch. Okres w środę albo czwartek więc wątpię żeby ten cykl był szczęśliwym.
Ale powiem Wam ze fajnie było być przez godzinę 'w ciąży' mile uczucie próbujemy dalej i z niecierpliwością czekamy aż potrwa to dłużej niż chwilę[