Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Spoko rozgość się ej dziewczyny pamiętajcie o magicznym haśle przy zapładnianiu mój mąż w cyklu, w którym się udało chodził i powtarzał : "rozchyl łono moja żono" trochę mnie to brzydziło i bawiło, ale podziałało
Helen, Izoleccc, anucha, Monika.Monia, gocha04, odrobinacheci, Summerka, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Agnesia, to będziemy się niecierpliwić razem ;P
Gocha04 no widzisz ... ja już szukam nadziei w pierdołach żeby się nie poddać.
Żona brata mojego męża, właśnie ogłosiła światu, że jest w ciąży, absolutnie nie życzę jej źle, niech dzidziuś zdrowo się rozwija ale zrobiło mi się tak straszliwie przykro że aż mi łezka poleciała.Summerka lubi tę wiadomość
[ -
Fatim wrote:Spoko rozgość się ej dziewczyny pamiętajcie o magicznym haśle przy zapładnianiu mój mąż w cyklu, w którym się udało chodził i powtarzał : "rozchyl łono moja żono" trochę mnie to brzydziło i bawiło, ale podziałało
Nie słyszałam o tym ;P w razie potrzeby w następnym cykluFatim lubi tę wiadomość
[ -
Monika.Monia wrote:
Żona brata mojego męża, właśnie ogłosiła światu, że jest w ciąży, absolutnie nie życzę jej źle, niech dzidziuś zdrowo się rozwija ale zrobiło mi się tak straszliwie przykro że aż mi łezka poleciała.
Kochana miałam to samo w styczniu cały dzień przeryczałam ale głowa do góry marzec będzie naszMonika.Monia lubi tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Nadira oh mamy nadzieje mamy i to jaka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnesia ja mam nawet mdłości. Jak tylko dłużej nic nie zjem to mnie tak nudzi że szok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 22:00
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Agnesia ja mam nawet mdłości. Jak tylko dłużej nic nie zjem to mnie tak nudzi że szok
-
Mnie wpisz może na 20 marca, może "wpadne" do 8 marca ale i tak nic nie bedzie wiadomo... Co prawda nie wiem czy moj obecny cykl znowu bedzie normalny czy znowu mu odbije i sie wydluzy ale nadzieje mam że zakonczylam etap z tymin dlugimi cyklami wraz z nowym rokiem i skonczeniem 25 lat... pozyjemy zobaczymy... pewnie tym razem tez nic z tego nie bedzie ale zapisac sie nie zaszkodzi
Fatim lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Agnesia wrote:Też dziś miałam, ale chyba od choroby lokomocyjnej. Ale tak mnie zaczeły jajniki boleć i sutki przy dotyku że to przesada. Boję się wziąć nospe na te jajniki:(