Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w tamtym miesiącu @ spóźniła się 8 dni, na początku pełnia szczęścia a później jeden test -, drugi test -, później beta i łzy w oczach. A wszystkie objawy wskazywały na ciążę. A co powiecie o wiesiołku?? u mnie po nim libido wzrosło... mężu twierdzi, że mieszka z nimfomankąPaolka _25
-
nick nieaktualnydziewczyny czyli ok 7 dpo można zrobic razem progesteron i prolaktynę? hmm chyba się wybiorę za jakis tydzien bo nigdy nie badałam tylko co jesli mam brac po owulce lutkę? jak to ma się do badań... ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 14:08
-
Ja w tym cyklu też miałam czuja, który zmienił się w miesiączkę i negatywny test. Moje znajome twierdzą, że ten prawdziwy "czuj" jest zupełnie inny.
Paolka_25 ja właśnie zaczynam swoją przygodę z wiesiołkiem, do tego siemię lniane. No i testy owulacyjne już do mnie jadą. -
nick nieaktualny
-
Vuko wrote:Tylko teraz pytanie jaki powod tych brazowych plamien u mnie. Oby nie jakas torbiel
I to jest teraz pytanie, skoro zazwyczaj progesteron jest odpowiedzialny za plemienia to teraz masz zagadkę. Oby ginekolog miał teorię na ten tematWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 14:32
[ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybrak objawów to też dobry objaw nie raz dziewczyny mają mdłośc i bóg wie co a ciąży nie ma ja powiem szczerze, wiadomo, czekam na testowanie, ale nie wiąże z nim żadnych nadziei, bo zawsze ją mam a wychodzi DUPA.
Tylko zastanawia mnie to, że w tamtym cyklu aż do samej @ miałam szyjkę wysoooko cały czas, dopiero przed@ obniżyła się średnio, teraz myślę też już jestem po owu i szyjka wysoko, a większośc z was tu po owu ma szyjkę nisko...