Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczynki ja dziś testu nie zrobiłam bo okazało się, że nie mam a byłam pewna, że jest w łazience. Miesiączka miała być 03.03 i jak do tej pory nie ma, delikatny ból brzucha i nic więcej no i w niedzielę te duszności i zawroty. A powiedzcie bo nigdy nie mierzyłam temp. mierzę od 3 dni zaraz po przebudzeniu godz. 8:00 i jest 37,2 ale skoro nie mierzyłam nigdy to trudno wywnioskować? jutro zrobię test i będzie jasne. A w czwartek gin. Shibuya- GRATULUJĘ!
Shibuya lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Czesc dziewczynki, ja wczoraj bylam u ginekologa-endokrynologa. Oczywiscie mam za wysokie tsh (4.1), to jest moj 3 cykl staran. W czwartek ide na usg sprawdzic czy jest jajeczko. Chociaż to jest dopiero moj 3 cykl to tez juz mam dosyc ♡ na zawolanie i jak w tym cyklu sie nie uda to tez przestane sie zamartwiac temp., sluzami itp. Gratuluje zagroszkowanym a za pozostale Panie trzymam kciuki
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane Nie miałam ostatnio czasu żeby do Was zajrzeć..Gratuluję wszystkim które zobaczyły dwie kreseczki i odebrały pozytywne bety
Tym którym się nie udało tulę mocno do serducha- na pewno się uda trzeba wierzyć
Ja wczoraj byłam wczoraj w klinice i widziałam swojego kropka i mam jego pierwsze zdjęcie ma całe 3 mm malusi mójMandi :), Fatim, emilkaaa, anja83, Shibuya, olimama, iNso87, Emilia77 lubią tę wiadomość
-
inaa wrote:hehehe Mi detektor ciąży wskazuje też na słabe .. ale sprawdzałam galerie wykresów i jeszcze sie łudze ze 2/3 dni przed owulacja mozna wyczarowac fasolinkę ...
Ja zapomniałam CLO, bez którego teoretycznie by się nie dało zajść, serduszkowanie było w 2 i 3 dniu przed owu a udało się.
Powodzenia przy testowaniach, gratuluję mamuśkom ;*Shibuya, olimama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Ja zapomniałam CLO, bez którego teoretycznie by się nie dało zajść, serduszkowanie było w 2 i 3 dniu przed owu a udało się.
Powodzenia przy testowaniach, gratuluję mamuśkom ;*
No mam nadzieje .. jeszcze...
Powiedzcie mi dziewuszki miałyście kiedys tempke 37,9 przy pomiarze w innych godzinach niż swoich "rannych" . Jak kiedys mierzyłam nie o 8:00 rano to maksymalnie dochodziła tempka mi do 37,3 a dzisiaj az 37.9 mam nadzieje ze to jakas lepsza oznaka... ehh -
Cześć, ale groszków tu przybyło. Gratulacje dla "nowych" Mam .
Inaa taka wysoka temp. się podwyższa również przy przeziębieniach i po alkoholu również wzrasta.
Ładną masz wysoką temperaturę może to objaw tego czego pragniesz trzymam kciuki .Shibuya lubi tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkim nowym ciężarówkom! )
Ja już po becie (a miałam testować za 3 dni)- 112,4 więc oficjalnie jestem w ciąży! ))Kasia1986, Basik122, olimama, Mandi :), Marta1986, Fatim, iNso87, Izoleccc, anja83, Shibuya, Jagah, Katarzyna87, odrobinacheci, november123, Molcia, Emilia77, agnes175 lubią tę wiadomość
-
A ja nie wytrzymałam i zatestowałam dzisiaj. I... Niech mnie ktoś uszczypnie ale widzę upragnione dwie kreseczki!!! Jutro powtórzę test rano. Może jeszcze dzisiaj uda mi się załączyć fotkę
olimama, Fatim, iNso87, Izoleccc, anja83, Shibuya, Katarzyna87, odrobinacheci, november123, Molcia, Emilia77, Miu95 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Kobietki wyskoczyłam jak szalona z łazienki wpadłam na męża, pokazałam mu i powiedział, że cudowny prezent na dzień mężczyzn! Jestem szczęśliwa tylko nie wiem czy nie za wcześnie. Szkoda, że jutro na betę nie mogę się udać.
Fatim, Emilia77 lubią tę wiadomość
Paolka _25