Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gratulacje dla nowych ciężaróweczek
mnie można wpisać @, jeszcze nie przyszła ale to kwestia dni, beta ujemna leki odstawiam jutro i będę czekać na wredoteShibuya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w piątek miałam niby dostać wg moich obliczeń i wg tego, że mam cykle raczej około 32 dniowe, ale pierwszy raz wiem na 100% kiedy miałam owulację, więc w sumie nie wiem ile u mnie trwa ta faza po owulacji...
może mi się przesunęła owulacja na 2 dni wcześniej i rzeczywiście jutro bym dostała, a tak niech @ spada na dłuuuuuuuuugie miesiące -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShibuya wrote:w piątek miałam niby dostać wg moich obliczeń i wg tego, że mam cykle raczej około 32 dniowe, ale pierwszy raz wiem na 100% kiedy miałam owulację, więc w sumie nie wiem ile u mnie trwa ta faza po owulacji...
może mi się przesunęła owulacja na 2 dni wcześniej i rzeczywiście jutro bym dostała, a tak niech @ spada na dłuuuuuuuuugie miesiące -
Gocha04 co prawda Polskie Mazowieckie lasy to nie Majorka, ale wystarczy spojrzenie mojego faceta, komenda "wypnij się" i od razu robi się gorąco, nawet przy 4 stopniach
Shibuya gratuluję i duuuużo zdrówka dla Was :*
Fatim te Twoje filmiki i rysuneczki są zajebiaszcze.Shibuya, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshibuya super ))) gratulacje SZCZERE
emilkaaa i to jest zdrowe podejście, ja jeszcze niedawno jęczałam, jak mi źle, a wraz z nadejściem @ poczułam się silniejsza, mam gdzieś celowanie z seksem w dni płodne bo akurat jest owulka i czuję sięjakaś taka lekka jak dawniejemilkaaa, Shibuya lubią tę wiadomość